Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevgili sel,

şimdi senin boyun kaç cm, kilon kaç hedefin ne inan bilmiyorum ?

takım içinde bizde bir takım oluyoruz sanırım
canım yazayım hemen boyum 1,67 kilom 58 bende 49 ya da 50 olmak istiyorum.
ağustosda evleniyorum göbeğimi ve basenimi eritmeye ihtiyacım var.
bundan 1,5 sene önce 49 kiloydum birden böyle arttı kilom.
kendimi kuş gibi hafif hissetmek istiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kalliste ablam neyi tartışıosunuz fransız kaldım konuyaaa...sabah 9 dan beri temzilik yapıorum...biras kahve molası verdim öğle yemeğim kaçtı onun yerine...birasdan bandın üstüne çıkıp yürüyüş yapçem...olayı kaçırmıyım die baştan sorıyım dedim

sel gruba hoşgeldin cnm...sağlıklı zayıflamalar dilerim

bu arada herkese slm...kalliste ablam nasılsınkaydirigubbakcemile5
canım sağol iyiyim hemde çok :teytey: takım olarakta daha iyi olup motiveyi nasıl yükseltebiliriz diyte uğraşıyoruz...

yeni arkadaşlar geçmiş mesajlara göz atmayı alışkanlık haline getirin diye bir hatırlatma yapayım çünkü size notlar bırakılmış olabiliyor

sevgili sel,

şimdi senin boyun kaç cm, kilon kaç hedefin ne inan bilmiyorum ?

takım içinde bizde bir takım oluyoruz sanırım
sel sizin gurupta olacak oda tüğ siklet

valla ben hepsine uyarım, burda amaç motivasyonu artırmak sonuçta,
diğer arkadaşlarda fikirlerini paylaşsınlar ona göre uygulamayı hemen başlatalım

ama bu hafta birinci olalım noooolur
kaydirigubbakcemile3

valla bnm motive süperrr akşam mehalim ablamla sohbet ederken onunkinide yükselttim...ben konuşıyım siz dinleyin dermişim:CüvCüv:

sel gruba hoşgeldin cnm...sağlıklı zayıflamalar dilerim

bu arada herkese slm...kalliste ablam nasılsınkaydirigubbakcemile5
çok teşekkür ederim canım inşallah hep beraber veririz yağcıklarımızı Şeniz

ayy utandım valla görmedim kusura bakma

bişi daha bide ben sigara kullanıyorum etkisi var mı
evet evet etkisi var zayıflayamazsınsırnaşık şey bizim takım yeşilaycı

şekerciğim kaçırdığın bir olay yok takım içindede motiveyi yükseltip kilo verme sürecini zevkli ve daha süratli şekle sokmak istiyoruz tüm fikirlere açığızhihoyyyt

canım öncelike tebrik ederim. 3 ayda 8 kilo çok rahat gider valla ne güzel

benimde boyum 168 cm kilom 59 bu cuma inşallah vermiş olurum bakalım

benimde niyetim haziranın ortasına kadar 52 olmak

haydi sıvıyalım kolları, verelim kiloları
kaydirigubbakcemile5

valla bnm motive süperrr akşam mehalim ablamla sohbet ederken onunkinide yükselttim...ben konuşıyım siz dinleyin dermişim:CüvCüv:
takımın morali yüksek olunca benim motivede hep yüksek oluyor en eski en maydanoz üye olaraktan mezun olamamaın bile etkisi olamadı motivemi hiç bir şey bozamıyor yane ama sen konuş, konuşup yazıştıkça takım coşuyordelikafadulden

çok teşekkür ederim canım inşallah hep beraber veririz yağcıklarımızı Şeniz
ay sendede yağ varmış gibi konuşma:roflol:

ya öle deme ben içmek için dışarı çıkarım olar mı? -tatlicadiarzu-

resimlerime bakmak ister misin profilimden ama dur arkadaşlık teklif ediim kabul et öle. ama orda zayıfım accuk kaydirigubbakcemile2

haydi sıvıyalım kolları, verelim kiloları
kaydirigubbakcemile5
mehalim kişiside gelsin eşleştirmeleri yapalım kaydirigubbakcemile5 bir an önce başlayalım cuma bizim günümüz olacak başka çaresi yoksırnaşık şey hepinize 5000$ verecem ister liposaction yaptırındelikafadulden ister estetik yaptırın ama bu 5000$ doları haketmek için lütfen cumaya dek herkes en az 1 er kilo üzerinden atmış olsun naniknanik

hemen hemen aynıyız inşallah ya bi versem dümdüz olsa benimkine nispet yapcam bana şişko diyo :çok üzgünüm:

sen aynı benim ortanca ve büyük kızın tipindesin zaten senden bir kaç kilo eksikler ayy nerene verecen sen kilo yahu
ama o zaman daha zayıftım 55 falanımdır belki o zamanlar.
ya bişi dicem biraz çekirdek yiyebilir miyim? :çok üzgünüm:

şimdi ben şahsım adıma konuşmak isterim artık "diyetteyim "sözünü kullanmak istemiyorum...bir hedefim var sağlıklı yaşamak sağlıklı kalmak ve öle gözükmek...su an hiç bir sağlık sıkıntım yok ama olmıcak anlamına gelmez...(bel fıtığım hariç)....ben bu yaşam tarzını benimsemek zorundayım...çünkü kiloları verdikten sonra geri gelmemesi de önemli...amaç kilo vermek ama korumasını da bilmek....kilo vermek zor ama alması çok kolay...en azından bnm öleee...kaç ay mücadele edip ipin ucunu bir kaçırırsam kendimi toparlamam çok uzun zmn alıyor...ve iş işten çoktan geçmiş oluyor... o kdr emek çaba çöpe atılmış oluyor...kendime yaptığım ihanet ve haksızlık bu....o yüsden her sofraya oturduğumda ya da her midem kazındığında aşırıya kaçmam gerektiğini, başarıya ulaşmanın zor olmadığını bunu yapabileceğimi eski sağlıklı günlerime kavuşacağımı kendime hatırlatıyorum...böylece psikilojik olarak açlığım yatışıyor ve az yemekle doymadan kalkıyorum...bu şekilde kendimi frenlemesini öğrendim...az yemek yiyince daha mutlu olur hale geldim...yarım dilim değilde 1 dilim ekmek yiynce pişmanlık duyuyorum ve kendimi affetmiyorum...o yarım dilim ekmek ne kdr insanı rahatsız edebilirki....beni eder duruma geldi....yettiği kadar yemesini, yetinmeyi kendime öğretiyorum....bu nesif terbiye olacak arkadaşlar...az önce kızım koca fıstıklı çikolataları yuttu...bense elimi sürmeden pakette kalanları katlayıp kaldırdım....

ihanett yok...bunu kendime yapmıcam...ewt onu canım çekmiş olabilir ama onu zaferimi kutlarken yemeyi düşünüyorum...senelerdir yiyorum birkaç ayda yemeyiveririm...böylece vücudum beynimin istediği o şekeri yağlarımdan alsın...alsında yok olsunlarklava:

özetle şöyle düşünüyorum....o yiyecekler bana kilodan başka hiçbirsey kazandırmadı bana bi yararı olmadı....kendime ve güvenime vermiş olduğum zarardan dönmenin zamanıdır....kendime yapmış olduklarımı gördükçe ayna karşısında ağlayacağım gelio şimdi gülme zamanıdır....(hedefe ulaşınca arada kaçamaklar yaparız...aşırıya kaçmadan)....çevremizdekileri şaşırtma zamanıdır...."nasıl başardın" cümlesini duyunca daha da şevklenme zamanıdır...kendimizle gurur, duymanın başladığımız işi bitirmenin, örnek olarak parmakla gösterileninde tam zamanıdr....(işte falanca bak ne kdr azimli başardı, nasıl verdi güzelleşti) BAŞARANLARDAN FARKIMIZ YOK..YETERKı GÖNÜLDEN ıSTEYELıM BU BAŞARIYI....HEPıMıZ BAŞARICAZ HADı KIZLARRRR ALKIŞLARI DUYAYIM....HEPıMıZ BıRBıRıMıZı TEBRıK EDELıM:enbuyukkk:

:teytey:

o kadarcık mı
ya bide bişi dicem bizim evimizde baskül yok zor olcak tartılmak :bbo:

o zaman güvenebileceğin ve her zaman aynı yerde tartılabileceğin bir yer bulman gerek.. cumaları kilo bildirimlerini aksatmamaya çok çok özen gösteriyoruz haber vermeden bildirim yapmayan olursada takımdan malesefki çıkartrılıyor aklınızda olsun tüm yani arkadaşlara yazdım bunu...
sende tartı derdine bir çare bulmalısın :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…