- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.501
canım yazayım hemen boyum 1,67 kilom 58 bende 49 ya da 50 olmak istiyorum.sevgili sel,
şimdi senin boyun kaç cm, kilon kaç hedefin ne inan bilmiyorum ?
takım içinde bizde bir takım oluyoruz sanırım
canım sağol iyiyim hemde çok :teytey: takım olarakta daha iyi olup motiveyi nasıl yükseltebiliriz diyte uğraşıyoruz...sel gruba hoşgeldin cnm...sağlıklı zayıflamalar dilerim
bu arada herkese slm...kalliste ablam nasılsınkaydirigubbakcemile5
sel sizin gurupta olacak oda tüğ sikletsevgili sel,
şimdi senin boyun kaç cm, kilon kaç hedefin ne inan bilmiyorum ?
takım içinde bizde bir takım oluyoruz sanırım
aynı olsun gibi algıladım ama zıt olursa yada karışık olursa dahamı iyi olur... kura gibi yapsak ama nasıl başaracağız sırnaşık şey herkese bir numara versek birimiz ve özel mesaj sistemi ile birde nedetleyicisi olsa, sonra bir kişide rastgele numaraları eşleştirse fisfisfis olabilürmüküne fisfisfis
çok teşekkür ederim canım inşallah hep beraber veririz yağcıklarımızı Şenizsel gruba hoşgeldin cnm...sağlıklı zayıflamalar dilerim
bu arada herkese slm...kalliste ablam nasılsınkaydirigubbakcemile5
evet evet etkisi var zayıflayamazsınsırnaşık şey bizim takım yeşilaycıayy utandım valla görmedim kusura bakma
bişi daha bide ben sigara kullanıyorum etkisi var mı
şekerciğim kaçırdığın bir olay yok takım içindede motiveyi yükseltip kilo verme sürecini zevkli ve daha süratli şekle sokmak istiyoruz tüm fikirlere açığızhihoyyytkalliste ablam neyi tartışıosunuz fransız kaldım konuyaaa...sabah 9 dan beri temzilik yapıorum...biras kahve molası verdim öğle yemeğim kaçtı onun yerine...birasdan bandın üstüne çıkıp yürüyüş yapçem...olayı kaçırmıyım die baştan sorıyım dedim
canım yazayım hemen boyum 1,67 kilom 58 bende 49 ya da 50 olmak istiyorum.
ağustosda evleniyorum göbeğimi ve basenimi eritmeye ihtiyacım var.
bundan 1,5 sene önce 49 kiloydum birden böyle arttı kilom.
kendimi kuş gibi hafif hissetmek istiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
takımın morali yüksek olunca benim motivede hep yüksek oluyor en eski en maydanoz üye olaraktan mezun olamamaın bile etkisi olamadı motivemi hiç bir şey bozamıyor yane ama sen konuş, konuşup yazıştıkça takım coşuyordelikafaduldenvalla bnm motive süperrr akşam mehalim ablamla sohbet ederken onunkinide yükselttim...ben konuşıyım siz dinleyin dermişim:CüvCüv:
ay sendede yağ varmış gibi konuşma:roflol:çok teşekkür ederim canım inşallah hep beraber veririz yağcıklarımızı Şeniz
ya öle deme ben içmek için dışarı çıkarım olar mı? -tatlicadiarzu-evet evet etkisi var zayıflayamazsınsırnaşık şey bizim takım yeşilaycı
şekerciğim kaçırdığın bir olay yok takım içindede motiveyi yükseltip kilo verme sürecini zevkli ve daha süratli şekle sokmak istiyoruz tüm fikirlere açığızhihoyyyt
resimlerime bakmak ister misin profilimden ama dur arkadaşlık teklif ediim kabul et öle. ama orda zayıfım accuk kaydirigubbakcemile2takımın morali yüksek olunca benim motivede hep yüksek oluyor en eski en maydanoz üye olaraktan mezun olamamaın bile etkisi olamadı motivemi hiç bir şey bozamıyor yane ama sen konuş, konuşup yazıştıkça takım coşuyordelikafadulden
ay sendede yağ varmış gibi konuşma:roflol:
mehalim kişiside gelsin eşleştirmeleri yapalım kaydirigubbakcemile5 bir an önce başlayalım cuma bizim günümüz olacak başka çaresi yoksırnaşık şey hepinize 5000$ verecem ister liposaction yaptırındelikafadulden ister estetik yaptırın ama bu 5000$ doları haketmek için lütfen cumaya dek herkes en az 1 er kilo üzerinden atmış olsun naniknanikhaydi sıvıyalım kolları, verelim kiloları
kaydirigubbakcemile5
hemen hemen aynıyız inşallah ya bi versem dümdüz olsa benimkine nispet yapcam bana şişko diyo :çok üzgünüm:canım öncelike tebrik ederim. 3 ayda 8 kilo çok rahat gider valla ne güzel
benimde boyum 168 cm kilom 59 bu cuma inşallah vermiş olurum bakalım
benimde niyetim haziranın ortasına kadar 52 olmak
haydi sıvıyalım kolları, verelim kiloları
kaydirigubbakcemile5
resimlerime bakmak ister misin profilimden ama dur arkadaşlık teklif ediim kabul et öle. ama orda zayıfım accuk kaydirigubbakcemile2
ama o zaman daha zayıftım 55 falanımdır belki o zamanlar.sen aynı benim ortanca ve büyük kızın tipindesin zaten senden bir kaç kilo eksikler ayy nerene verecen sen kilo yahu
ama o zaman daha zayıftım 55 falanımdır belki o zamanlar.
ya bişi dicem biraz çekirdek yiyebilir miyim? :çok üzgünüm:
o kadarcık mıcumadan sonra yiyebilirsinşutarafagitti
yok yok...
çok az yiyesin ama avucunun ortasına koy dolu dolu olmasın 20 tane filan yeter
o kadarcık mı
ya bide bişi dicem bizim evimizde baskül yok zor olcak tartılmak :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?