- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.381
bijocum bende adımsayar yok alıcam ama artık dışarıda yürürüm çünkü havalar güzelleşti... ben adım sayımı kullandığım aletten biliyorum..
spor mağazasında vardır büyük ihtimal, nette çok varda bende bakıcam..
Kallis içinde bulunduğumuz etap 100. etapmış. bak bu bir dönüm noktası 100 hafta yaşanmış düşünsene bu etapta 100. etap şerefine ne olur biz birinci olalım ya ve bişiler yapsak bu böüm için diyet grupları bölümü için bu hafta ama ne olabilir sence:))
maalesef ben 57 kiloyum bir buçuk senedir hemen hemen 10 kilo aldım ve ben 49 olmak istiyorum nolur benide alın :çok üzgünüm:sel canım kilon kaç acaba biz kilosu 3 basamaklı olan arkadaşlardan arıyoruz... ancak yinede kallisle konumamız lazım:))
nereus kız sen harbi cadısın iyimi.Şeniz bizi provake etmeyemi geldiiiii :mymeka:heyyy yetkililer duyun sesimi ahanda bu nereus cadısı bizim kilo vermemizi engelliyor:sm_confused:
hımmm bijoux canım evet azdaha vermen gerekecek sanırım benim boyum 158 cm anca normal kıvama geldim dahada var:))
sel canım kilon kaç acaba biz kilosu 3 basamaklı olan arkadaşlardan arıyoruz... ancak yinede kallisle konumamız lazım:))
nereus kız sen harbi cadısın iyimi.Şeniz bizi provake etmeyemi geldiiiii :mymeka:heyyy yetkililer duyun sesimi ahanda bu nereus cadısı bizim kilo vermemizi engelliyor:sm_confused:
hımmm bijoux canım evet azdaha vermen gerekecek sanırım benim boyum 158 cm anca normal kıvama geldim dahada var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?