Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gidiyodum geri döndüm gülmekten sandalyeden düşecem şimdi..:roflol:

başvuru topiği varya, okudumda şimdi, geçen yıl kuşhan kliniğine ben yolluyordum üyeleri, takım arasında 5.000$ toplayıp kaydirigubbakcemile3 üstüne üstlük liposactionda yaptırıyordumkaydirigubbakcemile3başka kim yaparkinaniknanik mehalime diyim dedim...

allah emi kallis yaa aklımızda yöntemimizde bir bakarmısın .

canım milyoneri duydum ve merak ediyordum şimdi sen etkilendim dedinya bende bakarım en kısa zamanda.

hatırla diyeceğini unutma bak karışmam .
bende melekler korusuna bakıyorum reklemlarda buraya takılıyorum işte

Kallis içinde bulunduğumuz etap 100. etapmış. bak bu bir dönüm noktası 100 hafta yaşanmış düşünsene bu etapta 100. etap şerefine ne olur biz birinci olalım ya ve bişiler yapsak bu böüm için diyet grupları bölümü için bu hafta ama ne olabilir sence:))

neeeeeebu hafta 100. haftamiymisssssss????????ß
mehalim kallisim kizlar ne olur nu hafta birinci olalim yaaaaaaaa.. lutfennnnnnnn:Saruboceq:
vallahide billahide ben yürümeye basladim bugün:lepi:
tamam cok cok degil ama 15 dakika yürüdüm ve totom bile acidi cok hamlamisim
15 dakika 5.0 km hizla 2000 adim 93 kalori
valla hic kücümsemeyin cok artacak bu sayilar cokkkkkkk.
tamammi güzeller bu hafta birincimiyizzzzz?
ben bile yürümeye basladim... kallisim spor salonundan evin yolunu unuttu... cedricim yüzmekten nerdeyse yüzgecler cikaracak... mehalim step yapiyor. zenanim yürüyor..
sportieeee en sporcumuz sensin aramizda durmak yok bir ki bir ki. haftaya kilo vereceksin hemde kocaman bir 1000 gr yeni arkadaslar ilk hafta iyi kilo verilir hadin göreyim sizi..

Günaydın güzeller yeni kalktım şimdi kahvaltı hazırlamaya gideceğim belki bugungiremeyebilirim beni merak etmeyin emi:)

günaydınnn güneşli bir pazar sabahından sayın eyy 5.takım üyeleriiii

dün yediklerimi yazıyorum

sabah: kepek ekmegine beyaz peynirli tost, domates, yumurta,biber,zeytin (bu kahvaltı bana cok geldi, artık tost değil de 1 dilim kızarmıs ekmek yemeyi düşünüyorum. vay be rüyamda görsem inanmazdım bu kuş gibi şeylerin bana agır geleceğinii hihoyyyt bir kahvaltı canavarı olaraktan :1closedeyes:

öğlen: 1 elma, yarım kase yogurt (akşam yemeğe gideceğimiz için arkadaşlarla)

akşam: 1 alabalık, 1 kola, 1 dilim ekmek

ama akşam ağır geldi bayanlar. o kadar alışmışım ki akşam yememeye. artık sosyal ortamlar haric akşamları yemeyi hiiç düşünmüyorum. planları da hafta sonu öğlenleri falan yapmaya çalışıcam.

işte gün ici rutin şeyler elma sirkeli-ballı su içtim. 2 sarmısak yuttum, 1 soğan suyu içtim vs vs.

ben hafta sonları yürüyemiyorum eşim evde ol diyor ama gel beraber yürüyelim deyince kendi de kaldıramıyor elini kolunu yürümek için, üşeniyor mirmirmirmir ee haklı adamcaaz. 1.85 boyunda 75 kilo anca hafta ici yürüyorum. ama dün hep ayaktaydım.
yürüyüşlere geçen cuma günü başladım, pazartesi günü devam 5 gün boyuncaa. bırakmak yoook. inşallah 100. haftanın birincisi biz oluruz :Saruboceq:

bir de bu adımsayarları nerden aldınız arkadaşlar. ben de alayım bir tane. eminim daha fazla fişekler o beni kaydirigubbakcemile3

akşam yine oturmaya gidicez arkadaşlara. maç izlicezz. inşallah yenerizzz hihoyyyt
o yüzden öğle yemegini yine 1 elma ile geçiştiricem napayım. umarım en az hasarla atlatırım

Son düzenleme:
hahah rütbelere bayıldım yaaa ben de. bişey sorucam kaç kilo olunca tüğ siklete geçiyoruz? hedefimi soranlara tüğ siklet olucaaaaaam demek için soruyorumm :roflol::roflol:

günaydın güzellerim..

bijocum bende adımsayar yok alıcam ama artık dışarıda yürürüm çünkü havalar güzelleşti... ben adım sayımı kullandığım aletten biliyorum..
spor mağazasında vardır büyük ihtimal, nette çok varda bende bakıcam..

reyhan ablamda sormuştu tek adım çift adım diye.. benimki tek sayıyo ama ben o akşam çift yazdım... fakatt.. benim kullandığım alet yürüme bandına göre neredeyse 2-3 katı fazla yazıyo harcanan kaloriyi.......

Son düzenleme:
koca apar topar işe gitti bende 2 dakika geldim... çamaşır bulaşık ve dışarı çıkma var hemen gidip hallediyimde pazar günümüz heba olmasın..

ahh güzellerim gelmiş bende kahvaltımı yaptım birazdanda çıkıcaz çıkmadan bir daha bakayım dedim size .
bijoux canım yediklerin gayet güzel görünüyor birde sormuşun ne zaman tüğ siklet olacaz diye hemen cevaplayım 70 altına düş seni hemen bizim gurba transfer edelim ya birde canım senin boyun kaçtı biliyorum yazmışındır ancak dikkatsizlik işte yani boyuna göre kilon kaçsa adaletli davranalım bari:)))

kallisim adım sayarlar benimde ilgilimiçekiyor ancak yürüyüş yapmayınca ne işe yarıyacak demi:)) benim vucudum saat gibi 30 dk yürüdümmü yoruluyorum artıkın nasıl şartladıysam kendimi.

dün diyetimin ilk gününü kazasız belasız attlattım ayy ilk defa eşim hlime acıdı ve yeter tamam verme böylede güzelsin dedi. akşam açım diye ezgin ezgin dolanmıştım yaa zuzn zamandır ilk defa yatağa gerçekten aç gittim sabahta acıkmış uyandım :)))

kıyamam ben sana mehalim yaa :çok üzgünüm: ama olsun 2-3 güne alışır bak ben akşam yemekleri yiyemiyorum.

canım boyum 1,65 yani yeterince şişkoyum daha çoook var tüğ siklete :roflol:

tamam kallisim ben de bakayım burdan ama olduğunu hiiiiç sanmıyorum kafamçokkarıştı anca istanbuldan ailemden istersem yollarlar belki. ya da dediğin gibi nete bakmak iyi fikir. sürekli dışarda yürüdüğüm için baya yararlı olur bana sanıyorum :1rolleyes:

günaydın bir kişilik boş yeriniz varmış sanırım.
ben katılmak istiyorum disiplinle zayıflamak istiyorum alıcak mısınız beni aranıza arkadaşlar

cevap veriyorum yiyin için oturunn
bol kremalı pasta 1 dilim yediğinde bişi yapmıyormuş
diyet kola zaararlıymış
bence normalini için sağlıklı yaşayınnn kaydirigubbakcemile3
çikolata gibisi yok
eğer moraliniz bozulursa hemen 4 paker çikolata yiyiinn
sonra cipss içinde bulnan yağlar yağ yakıyormuşş
spor yapmayınnn kas yapıyor oda kilo demekk boşverin yorulmayın boşyere bir yararr yok
otururkende kilo veriliyormuş
suu var sıradaa günde 1 bardak yeter gerisi zarar
hem su sıktısı yaşıyoruz millet olarak küresel ısınmaya karşı duyarlı olun lütfen suyumu boşyere israf etmeyin lütfeennn :roflol:
sizin için araştırdım güzeller
kepek ekmeğine eliniz sürmeyinn aslaa hiç bir yararı yokk
benden sölemesii a.s.
hepiniz çok seveyoommmm

Son düzenleme:
ben geldim ama gecmisi okudum sadece simdide kaciyorum
sekerlerim bonibonlarim dünü kazasiz belasiz atlattim. bu büyük basari yani cumartesi günü bir dilim ekmek bir dilim peynirle kalkmak. bizde kahvaltiana ögün ve bütün aile masada oluyor haftasonu. hatta 15 dakika yürüdüm . bugün adim sayiciyi sabahtan taktim 5000 olmadan yatmam. istersem yerimde zipliyayim .ama 5000 olacak.ben girerim yine ara ara

sel canım kilon kaç acaba biz kilosu 3 basamaklı olan arkadaşlardan arıyoruz... ancak yinede kallisle konumamız lazım:))

nereus kız sen harbi cadısın iyimi.Şeniz bizi provake etmeyemi geldiiiii :mymeka:heyyy yetkililer duyun sesimi ahanda bu nereus cadısı bizim kilo vermemizi engelliyor:sm_confused:

hımmm bijoux canım evet azdaha vermen gerekecek sanırım benim boyum 158 cm anca normal kıvama geldim dahada var:))

maalesef ben 57 kiloyum bir buçuk senedir hemen hemen 10 kilo aldım ve ben 49 olmak istiyorum nolur benide alın :çok üzgünüm:

evet yetkkililer duyun sesimmiiii
bu takım kilo veremiyormuuşş naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…