Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

saol annecim .

kallis tıs nasıl yaptın okadar hareketi süpersin vallaha .maşallah seninde gözünden kaçmıyor evet step yapmıyodum ama yapsam mıki:P acaba

hehehehe hosgeldin kallisim. dogru diyorsun üzerimdeki agirligi atmam gerek. ama yaparim ben bir kalkarsam zor otururum artik . kalkip yürüyecegim 15 dakika söz. hadi kalk bakalim hadi hop.. iiiiiiihhhhhhhhhh ha gayret. ahanda kalktimdelikafadulden. bakin valla yürümeye gidiyorum gelince yazacagim kac dakika kac adim kac kalori. bende yaza kotlarimi botlarimi cekmezsem bende ne olayim hihhhh

oyyyyy benim kokosum sacini basini yaptirmis benim canparem hihoyyyt
kimbilir ne güzel oldun canim benim iyi etmissin . yeni seyler alinca yapinca mutlu oluyor insan . güle güle iyi günlerde kullan saclarinida kiyafetlerinide güzelimkaydirigubbakcemile5

reyhan ablacım mehalimde sana takılmaya başlayalı iyice kokoşlaştı kaydirigubbakcemile3 yanyana olsanız halinizi düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3

evet baya kısaldı akşam eşime nasıl izah edecem onu düşünüyorum belki bir ihtimal güzelliğime hayran kalır da yırtarım :)

kalk mehalim kalk cabuk ... ne demek yapsammiki acaba. daha duruyormusun hadi kalkkaydirigubbakcemile
ben kalkarsam seni agac gölgesinde oturup yag bagliyasin diye birakamam..:mymeka: kalk kalk hadi hoppppp

Ayol ben zaten kokoşum kuaförümün en iyi müşterisiyim ancakk birde annem olsa yanımdan artık kın bilemiyorum:))

ay ben diyet zor olacak sanmıştım ancak vallaha bugun güzel geçti ayrıca ayrıca son 2 gündür iyi yiyordum yani metabolizmamda kıtlık durumu yok güzel verecem inşlh yaa

saol annecim .

kallis tıs nasıl yaptın okadar hareketi süpersin vallaha .maşallah seninde gözünden kaçmıyor evet step yapmıyodum ama yapsam mıki:P acaba

sorma mehalim ya öyle alıştımki aynen ilk başlardada böyleydim ama her hafta düzenli veriyodum bakalım inşallahyine durmazda veririm.. her gün ama her gün 2.5 saatten aşağı yapmıyordum öyle alışmıştımki... size sporda bir bayandan bahsediyimkaydirigubbakcemile3 geçen hafta tutturdu dediki sen bu hafta iyi kilo verdin tartıldınmı filan bende dedimki cumadan cumaya tartılıyodum.. bugün hemen koştu yanıma diyo vermişmisin.. evet dedim şu kadar verdim.. şimdi bakıyorum ben hangi aleti kullanıp ne kadar sayı ve sürede yaparsam kadıncağızda aynı sayıda yapıyo ve benim bıraktığım aleti alıyo şutarafagitti

ya kallisim kokosluk iyidir bosver sen. bakimsiz pasakli olmaktansa aman off. kadin dedigin kendine bakmali temiz olmali ayol. kokos olmasak anlasamazdik zati.
evet canim yahic aclik falan yok bende. hava sicak oldugundan suyumuda iciyorum. bu ilk gün cok güzel geciyor.

bak şimdi gidemedim iyimi..
tıs mehal bizim takıma biri daha gerek dün geçen haftaki yeni üyeyide çıkarttım ya kardeşim ben görmedinmi yoksa ... 2 kişi gerek biri bulundu biri daha lazım ama şu an başvuru topiğinde yazanlardan olmasın söliyim sen anla :))

tamam kallisim notun alınmıştır.

ay ne güzel sohbet edişyoduk elentirik gitti iyimi ben gelne kadar konuşmuşunuzz:(

kallisim benim kafa durdu sankilisteye bakıyorum bakaıyorum kim eksik kim tam diyorum amma bulamıyorumm:))

xtabu şuandaki kilon kaç acaba listeye ekleyeceğimde

ayy kallisim şu bahsettiğim gruplamayı girenden çıkandan dolay bir türlü yapamadım kafam döndü.

Ben geldim :)) gözünüzün bebeği can paranizz işte o benhihoyyyt
ooo ben yokken nelerde olmuş sizi iki dk yalnız bırakmaya gelmiyor xtabu hoşgeldin güzelim bak herşey güzel olacak sana mesajımın altında kilo çizelgesinin linkini vereceğim ...

annecim ya dışardaydım gezdim saçlarımı kestirdim aynı kapak kızlarının gibi böle spor modern bişi oldu çok sevdim vallaha tarz yapptım yine kendimi 31 beden kot aldım üstüne trenkot aldım süper oldu:)))
diyetimi bozmadım şuandada kepekli makarnamı haşlıyorum annecim evet hiç meyve yok ama ben ufak tefek eklmeler yapacam burayada akşamları ne yediğimi yazacam artık farkı görürsünüz süper olacakkk..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

çok teşekkür ederim cnm yapmaya çalışıcamsırnaşık şey

bugun yediklerimi yazayım hemen .

sabah 1 kuru kayısı ,1 dilim tam tahıllı ekmek yağsız peynir kk kadar

öğlen 1 kuru kayısı ,1/2 simit ,ayran

akşam: 1 bardak kepekli makarna ;1 kaşık yağsız yoğurt.

yatmadanda ya ayva yerim yada elma ...

30 dk yürüyüş ve azda aletli egzersiz yaptım bugun böyle kapadık inşllh

1.GRUP-----Tüğ Siklet

sportie ( 59.0)
Mehalim ( 61.1)

2. GRUP-----Orta siklet

Kalliste (73.4)
zenan25 (73.7)
bijoux (74.8)
reyhanxx54 (75.6)
umuts76 (75.8)
chocolategirl ( 84.5)

3. GRUP-----Ağır siklet

cedric (102.6)
buseyrem (/ 102.2)
xTABU ( 104 )

**Kallisim bu guruplar içinde neler yapabiliriz nasıl işletebiliriz .Aklıma gelenler gruplar içinde eşleşmeler yapabiliriz yada gurplar içindeki herkes neler yaptıklarını daha sıkı kontrol edebilirler başka....

**** hadi arkadaşlar sizlerde fikir üretin değişik bişiler yapalım klasik takımlardan olmayalım

Son düzenleme:
Gece kontrolüne geldimmmm:smiley-cool: güzel bir film izledik ailecek milyoner diya 8 oskarlıymış ciddi çok beğendim çok etkileyici, koca gitti bilgisayarcı aradı gelip pc alabilirsiniz diye, onu almaya gitti bende fırsattan kontrolümü yapayım ne alemdesiniz didim ama kimsecikler yokkaydirigubbakcemile4

hepinize huzurlu geceler dilerim...a.s.

**** hadi arkadaşlar sizlerde fikir üretin değişik bişiler yapalım klasik takımlardan olmayalım

Ha ha-ha :roflol: rütbelere bayıldım tüğ siklet ağır siklet :roflol: ya mehalim benim aklımda bugün bişi vardı hatırlamam gerek çünkü bu eşleştirmeler hakkındaydı ve uygulamamız gereken güzel bir şeydi uffff yaa düşüneyim biraz.. şunu yapsak çok güzel olur diyordum.. neyse yarına dek düşüneyim.. pazartesi uygulamaya geçelim olurmu ancak toparlarız...:utangac:

Back