- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.361
oyyyyy benim kokosum sacini basini yaptirmis benim canparem hihoyyyt
kimbilir ne güzel oldun canim benim iyi etmissin . yeni seyler alinca yapinca mutlu oluyor insan . güle güle iyi günlerde kullan saclarinida kiyafetlerinide güzelimkaydirigubbakcemile5
saol annecim .
kallis tıs nasıl yaptın okadar hareketi süpersin vallaha .maşallah seninde gözünden kaçmıyor evet step yapmıyodum ama yapsam mıkiacaba
Ben geldim :)) gözünüzün bebeği can paranizz işte o benhihoyyyt
ooo ben yokken nelerde olmuş sizi iki dk yalnız bırakmaya gelmiyor xtabu hoşgeldin güzelim bak herşey güzel olacak sana mesajımın altında kilo çizelgesinin linkini vereceğim ...
annecim ya dışardaydım gezdim saçlarımı kestirdim aynı kapak kızlarının gibi böle spor modern bişi oldu çok sevdim vallaha tarz yapptım yine kendimi 31 beden kot aldım üstüne trenkot aldım süper oldu:)))
diyetimi bozmadım şuandada kepekli makarnamı haşlıyorum annecim evet hiç meyve yok ama ben ufak tefek eklmeler yapacam burayada akşamları ne yediğimi yazacam artık farkı görürsünüz süper olacakkk..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
**** hadi arkadaşlar sizlerde fikir üretin değişik bişiler yapalım klasik takımlardan olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?