- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.341
102,8 çıkıo mesela sonra bi aha çıkıom 103,5 falan
ama böle omasınıda istemiom neyse o çıksın...100 gram bile vermek böle bi durumda keyif verio:)
servise götürdüğünde sorun kalmayacaktır yine motivene kavuşursun dediğin gibi 100 gr bile insana mutluluk veriyoryerimseniben
ewt cnm kendi servisine götürücem bir sorun varsa bakarlar...çok iyi bir tartı dediğim gibi diyetisyende kaç çıkıosam burda da aynı çıkıodum...ondan başka tartı almayı düşünemiorum ona güveniorum bakalım....olmazsa bakçaz çaresine ki mutlaka vardır çaresi:1rolleyes::1rolleyes:
selam takımcım kilo veren herkesi tebrik ederim.
yeni gelen arkadaşımız da hoşgelmiş.
ev işlerinden ancak fırsat bulabildim.oğlum uyanınca da parka gideriz.hava ne güzel.yazın gelmesine seviniyorum.eve kapanmayacağız artık.ohh be.
selam takımcım kilo veren herkesi tebrik ederim.
yeni gelen arkadaşımız da hoşgelmiş.
ev işlerinden ancak fırsat bulabildim.oğlum uyanınca da parka gideriz.hava ne güzel.yazın gelmesine seviniyorum.eve kapanmayacağız artık.ohh be.
Canım evet bu siteyi bizde keşvettiğimizden beri terkedemiyoruz...:teytey:...
şunuda belirteyim, haftasonları genelde ailelerle beraberiz buraya çok fazla gelemiyoruz akşamları fırsatın olursa mehalim ve reyhan ablam vardır onlarla tanışırsın, hafta arası daha çok buralardayız yani sonra çağırdılarda kimse yok ortada diye küsüp gitme
ben şimdi müsade istiyorum eşim çıktı işten geliyormuş sabah beri sokaktaydım iş güç yapmadım valla azcık toparlayayım... aklına bir soru takılırsa mutlaka sor cevap veren çok olacaktır...
haydi hoşkalın arkadaşlar......
ya şu kilo çizelgesi nasıl yapılıo
kallisiniz geldiiiisositososito 150 mekik-150 ağırlıkla kol çalışma-30 dakika yürüme bandı- 40 dakika bisiklet-bide adını bilmediğim bi alet var ayakta bacaklar için kullanıyosun 10 dakikada onu yaptım gördüğüm 500 kalori üzeri harcadım dönerkende 30 dakika yürüdüm... bugünün raporuda bu aperini hakettim demi :dilcikar:
mehalim bugün giderken aklıma sen geldin dedimki stepi ne yapıyo hiç bahsetmiyo ama baktım sende spor yapmışsın valla ha gayret asıl bacım bu hafta rekor bizde kaydirigubbakcemile2 kimse kıramaz..
zenanım canım bak çabucak atlattınız bile hastalığı, çocuk işte gelip geçer sen üzme kendini... halanızda gelmiş :dance: halanız kaç yaşındaay bu merak bigün başıma iş açacak hani çocuklarla iletişimi açısından sordum...
simitinizin yerine bir sandviç ekmeği yiyebilirsiniz hani şöle yuvarlak ufak ekmekler varya hamburger ekmeği gibi onlar eş gelir sanırım..
bijocum canım evet çocuk metabolizması çok farklı yani bende şundan 10 yıl önceyi düşündüğümde haftada 3 kilodan az vermiyordum.. sende yürüyüşüne başladın haydi hayırlı olsun bakalım...
aslında şu yemek için cetvellerimizi yapsalardıda onlara sporumuzu filan yazsaydık her mesajda gözükseydi ne yaptık ne yedik...
Ben geldim :)) gözünüzün bebeği can paranizz işte o benhihoyyyt
ooo ben yokken nelerde olmuş sizi iki dk yalnız bırakmaya gelmiyor xtabu hoşgeldin güzelim bak herşey güzel olacak sana mesajımın altında kilo çizelgesinin linkini vereceğim ...
annecim ya dışardaydım gezdim saçlarımı kestirdim aynı kapak kızlarının gibi böle spor modern bişi oldu çok sevdim vallaha tarz yapptım yine kendimi 31 beden kot aldım üstüne trenkot aldım süper oldu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?