Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

doktora gitmiştim geciktim maşallaahh canıımm
ne güsell :çok üzgünüm:
doktor bana hamileimisin dedii senağlama :çok üzgünüm:
niye öle didiki lülülülülülü göbişmi şişti yerimseniben

5.takımın güzel bayanları nasılsınız bakem durum çok iyi görünüyor hepinize hayırlı cumalar ayrıca
canım sağol herzamanki gibi bombayız delikafadulden durumuda güzel kurtardık bu haftada :dance:

off mehalim hadi gel yaa.. gelde bugün listelerimizi açıklamirmirmirmir

bu arada ben bir karar verdim yürüyüş grubundan çıkacağım.. çünkü... oraya yazdığım zaman yaptığım sporu buraya yazmıyorum bununda takım adına eksiklik olduğunu düşünüyorum... reyhan ablamla her gün yaptığımızı yazarken daha bir hırslanıyordum üstelik haftalık olunca motivem kalmadı orada.. ben burada birebir yazalım daha çok motive olalum düşüncesindeyim...üstelik orda yazdığım boşa gidiyormuş gibi geliyo işte motive diyorum ya takıma yazsam şunu yaptım diye bir sürü yazan kişi olur buda motive eder insanı..

hayirli cumalar inci tanelerimmhihoyyyt
canim ben tabloyu cok begendimmmm. cedricc dünyalar tatlisi ne gurur duydum inan harika kilo vermissin.
candan kutluyorum kocamanda öpüyorum allahim cift rakamlara ne kadar az kaldi görüyormusun canim?. inan ben senden daha heyecanliyim. kimbilir kendini nekadar hafif ve rahat hissediyorsundur. sporla elde edilen kilo kaybi tartismasiz en saglikli ve dogru olani. nerdeyse 3 hafta var ama sen sanki daha önce varacaksin hedefine kaydirigubbakcemile5 seninle gurur duyuyoruz... sakin manti gibi, cig köfte gibi, kuru patlican dolmasi gibi zararli maddeleri aklina getirme. sen dogru yolu buldun. sakin sasirma.. canimsin benim seni coooookkkkkkk seviyorummm..
kallisim tek kelime ile harikasin. cok mutlu oldum canim cok güzel kilo verdin. bunuda sporla yaptin kimbilir nekadar toplanmissindir eski giyemedigin kiyafetleri bir denesen . eminim cok sevineceksin. bende sizinle birlikte sevindim belkide daha cok..
umutumda nerdeyse bir kilo vermis tebrikler tebriklerrrrrrr masallahhhhhhhh
mehalim birtanem tut elimi haftayada biz tebrikleri topliyalim. zenanimda katilsin bize baska istiyen arkadaslarda himm?
bijoux da cok harika masallahhhhhh.
herkes harika yasasin 5. takim:enbuyukkk:

katiliyorum kallisim.. buraya yazsak ne yaptik ne ettik daha cok motivasyon olur benim gibi son zamanlarda totosunu kaldirmiyanlar gayrete gelir...

katiliyorum kallisim.. buraya yazsak ne yaptik ne ettik daha cok motivasyon olur benim gibi son zamanlarda totosunu kaldirmiyanlar gayrete gelir...

Evet evet ablacım öyle yapalımhihoyyyt ben hemen gidip istifamı vereyim yürüyüş takımına:lepi:

ablam bende sana mesaj yazdım bugün telden ama kızımın teli açık değil galiba yurtdışına bu yüzden gitmedi mesajım.. benim telim açık ama kontörüm yokyerimseniben

oyyyy canimsin kallisim. senin okadar isinin arasinda vakit ayirip buraya özele msne yazdiklarinla ben cok mutlu oluyorum. sakin aklina getirme bile bosa masraf ne geregi var. o an elim hamurdaydi. millet masada bekliyordu gelmem olanaksizdi kizima söyledim o yazdi acele.ben hep bir ara girer yazar cikarim diye umdum .ama firsat olmadi. bugün paskalya tatili burada herkes evde.

aman ablam ne demek zaman ayırmak.. size ulaşmak çok hoşuma gidiyor vakit bulamadığım zamanlardada anladığınızı bildiğim için içim rahat..

demek paskalyasositososito yumurtalarımızı hazırladınmı pekinaniknanik

ben kaçayım... kızım bekliyor biraz arkadaşıyla sohbet edecekmiş.. bu hafta hiç nefes almadan ders çalıştı.. sonra listeleri açıklamak için gelirim geç kalmam yani...

evet geldimm amanda beni beklerlermiş datlularımm benim :))
annem evet tuttum elinden yarın başlıyorum inşlh kendişmde o gücü buluyorum ayrıca dün eşim dediki ok bende yapacam senle dedidi bende emeinmisin ağır bir diyet dedim ok dedi( o yaparım diyosa yapar çünkü) benim için daha kolay olacak onada ayrı bişiler yapmak zorunda kalmıcam :))

ayy başka ne dicektim unuttum neyse ben şu analizlere bakım biii

sevindim mehalim. evden bir destek olmasi senin isini cok rahatlatir. zaten bir hafta dedik 7 gün hemencecik gelir gecer degilmibenneyaptımki
analizini merakla bekliyoruz. laf aramizda kallis cok meraktalaelaelaelaelae. yani bende kocaman bir kilo kaybetsem bende merakta olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…