- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.101
yok canım ya pes etmem etmeye ama çok uğraştırırsa çünkü son kilolar çok zorluyor hep gördük çok inatçı oluyorlar böyle olursa bırakır başlarım şoklarım diye düşünüyorum bakalım şu ana kadar çok bunaldığım olmadı hiç ama şu son bir ayda hiç vermedim en son hafta 2.5 kilo vermiştim spora başlamıştım..
oo süper azmine hayran kaldım yaaa :dance: ee durması normal ama sakın pes etmeeee (biliyorum etmiceksin zaten) :roflol:
ee nasıl oldu kıyafetler falan değişmiştir görenler vavv diyodur süper bir duyguuu
anaaa ne guzel kallisim yaa benimde coktandir kuru dolma var aklimdacokacimcoook: yaa kuru biber kuru patlicandan yapmiyorum tencerenin dibi gorunene kadar yerim ben pek pisbogazim dolma konusunda en iyisi azcik daha sabredeyim yesilleri cikar yakinda onlardan yapim artik hadi herkeze kolay gelsin:teytey:bende kaçtım zaten haydi hoşkalın... zenanım kolay gelsin... ben dolma yapacam daha akşam oldu, geçen pazarda dayanamadım karalahana vardı aldım gidip halledeyim..
hic bir hafta boyunca aynı liste diyeti yaptınız mı? merak ettim :1rolleyes:
gel bakimm gel sen kaçak nerelerdesinnn:mymeka:zenancım mehalimcim ben geldim şekerleerrr bu hafta birincimisiniiz gıı :jeyyar:
off ya cumartesi diye diye sen bu haftayı boşlamadın işallahbak ekside çıkarsan atacam takımdan naniknanik
cumartesi sıkı bir diyet listesi uygulayacak bayanda onu söylemiş :1rolleyes: ohhhh sen gelmeden cevabını verdim işte naniknanik
tabeke öyleyiss.. hoşgeldin şikercik:dance:
...
selam güzellerim...
bugün evdeyim ama firsat b ulup gelemedimki sekerler.
sabah kiz geldi kahvalti ettik birlikte. hadi bana hamile kiyafeti almaya gidelim dedi. isim var söyle böyle dedim .yok ille gel hava güzel falan dedi. ona ciktik ic camasiri iki tshirt aldik cok seker. kilo almis cok moralsiz. dönüste balik aldim onu kizartacagim. aman cipura buldum türk marketinden cok sevindim bütün kasayi aldim. ben balik hastasiyim. cipurada sadece türkiyede yiyorduk. cesmede cipura ciftlikleri var. gerci deniz baligi serbest yetisen balik güzel oluyor. herneyse hava harika günlük güneslik. esim cay yapmis gel terasta icelim diyor. büyük kizda yarin avusturyaya kayak yapmaya gidecek. gitmeden önce bana geliyor az sonra. canlarim aklim sizde ama ben 6dan sonra ancak gelirim.
kallisim caniminici düzeldim gercekten cok tesekkür ederim hepinize. mehalim bebegim cok cabaladi beni acmak icin.. iyi geldi bana.. acildim
cedric birtanem benim.. evet güvenimi kaybettim.. belki inanilacak sey degil ama bir an bir bosluga düstüm.. cok yasadim cok sey gördüm . insanlari tanidigimi saniyordum. ama hayat hergün yeni seyler ögretiyor insana. yani hicbirsey bilmedigimi görmek beni sarsti galiba. ama gecti. dedigin gibi neler oluyor dünyada olagan oldu cok sey. biz genc yasta yurtdisina cikanlar geldigimiz gibi kaldik biliyormusun . hayatin akisi insanlarin hatta düzenin degisimine ayak uydurmakta biz cok zorlaniyoruz .
zenanimda bunu vurguliyabilir. biz geldigimiz kafadayiz. hala cocuklarimiz biz odaya girince bize yerini verir. etrafimizda pervane olur. yanimizda sigara icki icmek ne bileyim serbest acik laflar söylemek bizde söylenmez. kendi aralarindaki rahatlik baska . niye daldim ben bu konuya? zenanin dedigi gibi birseye cikaracaktim lafimi unuttum. beni bekliyorlar canlarim ineyim ben aksama buradayim. öpüyorum hepinizi
Benim için diyet listesi uygulamak çok zor olacak ancak inatla yapacağım bunu inşşalah midem falan ağtrımazda yaparım cumartesi başlıcam burdan reyhan annem yanılmıyosam zenanda katılacaktı ama sizlerde katılırsanız grupça bir deneyelim bakalım nasıl olacak..
ayrıca bu hafta yarın açıklayacağım grubumuzdaki kişileri kilolarına göre gruplayacağım ve bazı analizler yapacağım değerlendirme yaparkende kilo grubuna göre bazı değerlendirmeler yapacağım size süprizz ..
bijoux başlangıç kilonbu bi alabilirmiyim tekrardab canım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?