Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oo süper azmine hayran kaldım yaaa :dance: ee durması normal ama sakın pes etmeeee (biliyorum etmiceksin zaten) :roflol:

ee nasıl oldu kıyafetler falan değişmiştir görenler vavv diyodur süper bir duyguuu
yok canım ya pes etmem etmeye ama çok uğraştırırsa çünkü son kilolar çok zorluyor hep gördük çok inatçı oluyorlar böyle olursa bırakır başlarım şoklarım diye düşünüyorum bakalım şu ana kadar çok bunaldığım olmadı hiç ama şu son bir ayda hiç vermedim en son hafta 2.5 kilo vermiştim spora başlamıştım..

kıyafetler iyi ama son 2 aya dek spor yapmadım uzun zamandır bırakmıştım diyetide ciddiyetsizlikle yapıyordum zaten.. sporu bırakınca geçen yıl kilolu halimle aynı görünüme geldim bu beni çok bunalttı ama spora başlamamla tekrar toparlandı vücudum.. kıyafet almak için sabırsızlanıyorum hadi biraz daha biraz daha diye diye götürüyorum işi..

kizlar ciksam iyi olcak camasir falan ascam kuruyanlarida katlayip yerlestireyim yoksa sepette oyle onlar bana ben onlara gelip gecip bakiyom pek pasakliyim bugunlerde evde bir guzel temizlik istiyoya bakalim gariligim tutarsa birazda temizlik yaparim hadi optum sizleri simdilik

bende kaçtım zaten haydi hoşkalın... zenanım kolay gelsin... ben dolma yapacam daha akşam oldu, geçen pazarda dayanamadım karalahana vardı aldım gidip halledeyim..

bende kaçtım zaten haydi hoşkalın... zenanım kolay gelsin... ben dolma yapacam daha akşam oldu, geçen pazarda dayanamadım karalahana vardı aldım gidip halledeyim..
anaaa ne guzel kallisim yaa benimde coktandir kuru dolma var aklimdacokacimcoook: yaa kuru biber kuru patlicandan yapmiyorum tencerenin dibi gorunene kadar yerim ben pek pisbogazim dolma konusunda en iyisi azcik daha sabredeyim yesilleri cikar yakinda onlardan yapim artik hadi herkeze kolay gelsin:teytey:

hic bir hafta boyunca aynı liste diyeti yaptınız mı? merak ettim :1rolleyes:

hayır canım hiç beraber diyet yapmadık ancak gelelim cumartesiye hemen anlatım tam üstüne sordun bu cumartesi bir kaç kişi aynı diyet listesine başlıcaz bakalım inşlhh hani şu 1 haftada 3 kg diyor ya ona iştee artık ben bu direnci ve kendi inadımı kırmam gerekiyor..
zenancım mehalimcim ben geldim şekerleerrr bu hafta birincimisiniiz gıı :jeyyar:
gel bakimm gel sen kaçak nerelerdesinnn:mymeka:

yok balım sermedim ancak kilo verdiğimide sanmıyorum ancak gene ram gitmiştir..

ayy gene benden önce davrqnmış bu cadııııı dur bi gı helesositososito

eve geldim bugun okul çıkışında dayanamadık eve gelmeden masa tenisi oynadık :)) bende alem hatunum haaa.

şimdidde maden suyu içiyorum yine epidir ara vermiştim canım istemiyordu iyi olduu.

kallisim vallaha haklısın yaz kapıya dayandı amanin ne zaman geldi diyecez yine bu nedenle asılmak lazım :))

selam güzellerim...
bugün evdeyim ama firsat b ulup gelemedimki sekerler.
sabah kiz geldi kahvalti ettik birlikte. hadi bana hamile kiyafeti almaya gidelim dedi. isim var söyle böyle dedim .yok ille gel hava güzel falan dedi. ona ciktik ic camasiri iki tshirt aldik cok seker. kilo almis cok moralsiz. dönüste balik aldim onu kizartacagim. aman cipura buldum türk marketinden cok sevindim bütün kasayi aldim. ben balik hastasiyim. cipurada sadece türkiyede yiyorduk. cesmede cipura ciftlikleri var. gerci deniz baligi serbest yetisen balik güzel oluyor. herneyse hava harika günlük güneslik. esim cay yapmis gel terasta icelim diyor. büyük kizda yarin avusturyaya kayak yapmaya gidecek. gitmeden önce bana geliyor az sonra. canlarim aklim sizde ama ben 6dan sonra ancak gelirim.
kallisim caniminici düzeldim gercekten cok tesekkür ederim hepinize. mehalim bebegim cok cabaladi beni acmak icin.. iyi geldi bana.. acildim
cedric birtanem benim.. evet güvenimi kaybettim.. belki inanilacak sey degil ama bir an bir bosluga düstüm.. cok yasadim cok sey gördüm . insanlari tanidigimi saniyordum. ama hayat hergün yeni seyler ögretiyor insana. yani hicbirsey bilmedigimi görmek beni sarsti galiba. ama gecti. dedigin gibi neler oluyor dünyada olagan oldu cok sey. biz genc yasta yurtdisina cikanlar geldigimiz gibi kaldik biliyormusun . hayatin akisi insanlarin hatta düzenin degisimine ayak uydurmakta biz cok zorlaniyoruz .
zenanimda bunu vurguliyabilir. biz geldigimiz kafadayiz. hala cocuklarimiz biz odaya girince bize yerini verir. etrafimizda pervane olur. yanimizda sigara icki icmek ne bileyim serbest acik laflar söylemek bizde söylenmez. kendi aralarindaki rahatlik baska . niye daldim ben bu konuya? zenanin dedigi gibi birseye cikaracaktim lafimi unuttum. beni bekliyorlar canlarim ineyim ben aksama buradayim. öpüyorum hepinizi

nıhayet yazmak ıcın gırebıldım.bugun spora gıttım.yuzdun yuzdum geldım.zenan bu arada bende kuru patlıcan dolmasının hastasıyım.benım yapdıklarım anteplılerınkıne benzemıyor ama ben cok sevıyorum kendımınkını.bak sımdı aklıma dusurdun.pısmesını zor bekıyorum ve aynen senın gıbı sonuna kadar yıyebılırım tutmasam.guvecde yapıyorum uff .zenan mahvettın benı ne zamandır yapmıyorumkı yemeyım ama sımdı cok kotu oldu.neyse.bu arada bısey kesfettım cok mutluyum.cılek mevsımı basladı ve ben cılegı sekerle yemeyı severım.evde vardı ayıklayıp yıkayıp tupperware doldurmusdum ama cumayı beklıyodum sekerle yıyeyım dıye.ama bugun sporda aklıma geldı bıtkısel bı toz tatlandırıcı vardı evde nutrica markası ıcınde mınık mınık paketlerı var.neyse sımdı tabagıma 10 tane cılek koydum arım paketde nutrica super oldu.evdekı elma ve portakal stogunu bıtırıym dırek cılekle devam ederım artıkdelikafadulden

reyhan ablacıgım bu konuda senı cok ıyı anlıyorum bende son derece demokratık bır babanın kızıyım.her konuda fıkrımızı alır hala fınansal konularda bana danısmadan hareket etmez.ama daha babamın yanında ayagımı uzatıp oturmadım sarkı soylemedım babama sen dıye hıtap etmedım.esımle ılk evlendıgımde bu baba gelınce ayaga kalkma bacak bacak ustune atmama olayına epey bır alısamadı.ama esımın aılesı cok rahat olmasına ragmen kayınpederımın yanında da aynıyım.cocuklarımıda aynı terbıye ıle buyutucem kısmetse.babam geldımı nerdeyse 30 olucam hala kapıyı acar ayaklarına terlıklerını verırız asla pıjamayla sacbas dagınık yanına cıkmayız.kapısını vurmadan odasına gırmayız onsuz aksam yemegıne oturmayız o baslamadan baslamayız.bu bır osmanlı terbıyesı bence.hıc zararını gormedım.aksıne her gıttıgım ortamda saygı gordum bu sayede.goruyorum kı zaten kurallar konusunda dejenere oldugumuzda her turlu ahlaksızlıkda yasanabılıyor toplumda maalesef.evet bız turkıye dekıler 80 lerden sonra hızla dunyaya uymaya calısıyoruz ama bı tarafdanda bakıyoruzkı gelınen nokta ıcler acısı

mehlimcim merhaba,

hangi diyeti uygulayacaksınız bende istiyorummmmm

tamam o zaman haftaya çılgın birşekilde rekor kıralım o zaman

Oyy teşekkür ederim canım annem bende kocaman öptüm. Balıklarda afiyet bal olsun sana.

annem 30 yaşındayım ancak duyduğum ve gördüğüm hiç bir konu beni gerçekten şaşırtmıyor. Olabilir

diyoRum. ınsanın konu olduğu, insanın dahil olduğu hiç bir durum bende şaşkınlık yaratmıyor.Ben

sadece neye şaşırıyorum biliyor musun annem ? Çocuklara kötülük eden insanlara şaşırıyorum, onları

cinsel obje gibi görenlere şaşırıyorum ,anlayamıyorum. Bunun dışında dünyada yaşanan herşey normal gibi geliyor.

Hele de nette.

Bunda belkide uzun yıllardır netle çok haşır neşir olmam ve çok acayip, çok değişik insanlar

tanımamdan kaynaklanıyor ve başıma çok iş gelmesinden sanırım .Ama biliyor musun annem? Hala

herşeye rağmen, yediğim tüm kazıklara rağmen ben insanlara güveniyorum ve inanıyorum. Neden biliyo musun.?

Kız kardeşim demiştiki bana: "Abla o kadar şey geldi başına ,o kadar kazık yedin .Hala inanlara

güveniyosun .Salak mısın? Yeter artık ya." dedi. Ben de ona dedimki:" Ben insanlara güvenmeden,

inanmadan yaşayamam ki "dedim. Gerçekten böyle ben güvensiz bir hayat süremem bu mümkün değil.

Yine yeni tanıştığım bir arkadaş neden insanları tanımadan güvendiğimi sorgulamıştı. Bana ben insanlara

zamanla inanırım güvenirim,onların güvenimi kazanmasını beklerim demişti .. bende ben sonsuz

güvenimi sınırsızca en başta ayaklarının altına sererim insanların demiştim ve bu insan güvenimi hak

etmiyorsa zaman içinde kendisi kaybeder zaten demiştim..

Bir insan benim güvenimi inancımı kazanmaz ancak zaman içinde kaybedebilir. sanırım buda benim

tercihim .hayata dair bir tercih işte ..Amam ne kadar kaybettiğim düşünülse bile ben hiç pişman değilim ben hiç kaybetmedim kaybetmemde ancak güvenimi kaybederek beni kaybederler....

sevgili cedric,

ne güzel yazmışın, bu özgürlük adı altında yozlaşma benimde canımı acıtıyor.

Biz bunu ayıramıyoruz toplum olarak, özgürlük güzel ama bu saygısızılığı gerektirmez. Bizdeki kültürü herzaman savunuyorum, küçüklerin büyüklere saygısı bir çekincesi bence olması lazım.
Yoksa iş çığrından çıkıyor, örnekleri yokmu bi dolu.

keyifle okudum yazdıklarınızı

mehalimcim

bu diyette ne böyle gerçekten uygulayabileceğine eminmisin, valla şak diye düşer bayılırsınız, ben kendime güvenemem bu kadar katı bir diyete
rekor kırıcaz diye mahvetmeyin kendinizi valla

Benim için diyet listesi uygulamak çok zor olacak ancak inatla yapacağım bunu inşşalah midem falan ağtrımazda yaparım cumartesi başlıcam burdan reyhan annem yanılmıyosam zenanda katılacaktı ama sizlerde katılırsanız grupça bir deneyelim bakalım nasıl olacak..

ayrıca bu hafta yarın açıklayacağım grubumuzdaki kişileri kilolarına göre gruplayacağım ve bazı analizler yapacağım değerlendirme yaparkende kilo grubuna göre bazı değerlendirmeler yapacağım size süprizz ..

bijoux başlangıç kilonbu bi alabilirmiyim tekrardab canım lütfen

woow analiz demek:uhm:

hadi bakalım , tamam uygulayın diyeti ama bak buraya ya-zı-yo-rum
2-3 günden sonra pes ediceksiniz yazık olucak 3 günlük yaşadığınız eziyet diyorum kızlaar
haftaya rekor derken kilolar alınmasın aman
ben yine veririm 1 kilomu paşa paşa bilmem

sportie saygı hayatımızın her anında olmalı ınsan olmanın geregı bu.maalesef ıstanbul a geldıgımden berı daha cok saygısız ınsan goruyorum vede cok uzuluyorum.mehalım maalesef olan her olaya hala sasırıyorum umarım sasırmayada devam ederım.maalesef herkese kolay guvenıyorum keske senın gıbı yapabılsem ama basaramıyorum.belkıde zamanla olur .ama dedıgın gıbı cocuk ıstısmarlarında ve ensest olaylarında dehsete kapılıyorum.allah dan bızım toplumumuzda sık karsılasmıyoruz.umarım hıc karsılasmadıgımız gunlerde gelır

sevgili canlar,

ben çıkıyorum, yarın sabah kilo bildirimi yapacağım.

aman bişey yemeyin bu akşam
yarın sabah hafiflemiş olarak burda buluşalım

iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…