Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijucum bu sabah pek bi enerjiktim canim haala oyleyim kiz sen daha dun temizlik yapmadinmi spor yap ayol guzel kilo vermeler hadi bakalim
mehalim halini tahmin edebiliyorum he he olsun kiz esofmanla gidecek halin yokya demiii
busem kolbasti iyi ne guzel oyna canim ben bikere kilibindekilere ozenip oynamaya kalktim benim efe varmis arkamda cocugu ezcektim ya baya yorucu biroyun hakkaten sen mehalimlen tennis oynamiyonmu kendi aranizda mac yapsaniza

ben cocuklari okula birakip yurumeye gidecem gelincede bir ara ogun yapip biraz daha spor yapacam aksama gelirim artikim
bu hafta cok calismam gerek bende varim dedim cunku kendi aramizda derece yarismasi var haddiii gorusuruz

ohh evime geldim ayy okadar çok iş varki hiççç caım istemiyor vallaha e zama temizliyeceksem evi..öyle aylaklık yapmak istiyorum :))

ohh evime geldim ayy okadar çok iş varki hiççç caım istemiyor vallaha e zama temizliyeceksem evi..öyle aylaklık yapmak istiyorum :))

temizleme boşver pasaklı kalalım biz :roflol:
hoşgeldin şeker, bende yeni geldim eve kızımı aldım danstan sabah buraya geldiğimden beridir bir yağmur yağıyor sormayın gitsin hesapta yürüyecektim ama çok fazlaydı yağış yürüyemedim..
buralardayım ama Mizginime kan gerekiyormuş hemen birilerine ulaşmaya çalışıyorum halledeyim döneyim size.

pasaklıyım zate:)) :1closedeyes:kaynanamda kocam olur ayda bir söylenir kaydirigubbakcemile3aa pasaklıyım ama asla dağınık değilim o nasıl oluyorsa-tatlicadiarzu- hadi rast gelsin sana kallisim burdada yağmur var demilerdi ancak daha gelmedi eskişehirden buraya sanırsam

arkadaslar dısarda nasıl yagmur yagıyo anlatamam.sakır sakır ama ılık yenı gırdım eve bı guzel ıslandım cok severım yagmurda ıslanmayı.hava cok guzel tama bahar havası.bankaya gıttım ordanda markete yarın kocısım gıdecek ona mamalar aldımkı yanında gotursun ac kalmasın oralarda.bende onunla gıdebılsem keske kus olsam heryerı dolassam.bılmedıgım kulturlerı gorsem .ama yaza kadar sabretmem lazım bugun yıne ders calısmaya basladım ales e gırcem spk lısanslamaya gırcem.ama bahar donemı sınavlarından hep dusuk alıyorum boyle guzel havalar mahvettı benı saırın dedıgı gıbı

cedric hoşgeldin canım yağmurda ıslanmak süperde aman dikkat et sakın hastalanma bak karışmam çorba yapmaya geliriz ama çoook uzakkk:))

cedricim haydi kolay gelsin canım sanada..aman sakın çaylarımızı istemeyi unutma fırsat bulursa tabiki... :))

cedric hoşgeldin canım yağmurda ıslanmak süperde aman dikkat et sakın hastalanma bak karışmam çorba yapmaya geliriz ama çoook uzakkk:))
mehalım nasıl yarama tuz bastın.ben en cok hasta olunca buralarda yalnız oldugumu hıssederım cunku kalkıp bı corba bıle yapamadıgım cok oldu esım gelene kadar yada yollayana kadar yattım aman neyse pek bı duygusalım bugun.hasta olmamak ıcın bı sırrım var zencefıl.ıhlamura katıp ıcılıyo dıpcık gıbı olunuyo.degısdım ustumu canım merak etme sena.s.
cedricim haydi kolay gelsin canım sanada..aman sakın çaylarımızı istemeyi unutma fırsat bulursa tabiki... :))
neye kolay gelsın kallıstem cay yuzunden kızdı bana bır suru esım ama bı fırsatını bulup bı daha soyluycem yada bı ara bulup yardımcısından ıstıycem bılmıyorum.her duydugunu deneme kendıne yazık dedı ya kafamçokkarıştı

eşine yemek hazırlıyorsun ya ona kolay gelsin dedim.. ya kızdırma adamı boşver hiç ikileme söyleme tekrar, ben unutursun filan diye yazdım telaştasın diye. vazgeç en iyisi boşver buluruz başka yerden canım ya ne kendini kas nede adamı a.s.

hımm anladım.yok canım ya lısteme yazdım tekrar soylerım oda bana kıyamıyo sanırım.bugunlerde dıyetle ılgılı habıre bısey ıstıyorum da.dunde power plate e gıdıym dedım bugun sormaya da gıttım ama hıc aklıma yatan bısey olmadı.gunde 15 dk yeterlıymıs.astronotlar kasları erımesın dıye kullanıyomus.amaaan merakım ı gıderdım geldım ısde

çoştuk çoştuk vallaha cedric astronotmu olacan bende hafta sonu arkadaştan dambıl spariş vermiştim geldi üçgen vucut olmayalım bu gidişlee ayy ama karnıma okadar canım sıkılıyorki zayıfladıkça hanişu azmin zaferindeki adamın resmi gibi iğrenç sarkık bişi haline geliyor ayy genç olanlar ne şanslı vucut nasıl güzel toplanıyor helede benim gibi spor özürlüysen berbat berbat:)))

ya siz kaç gündür bir çay tutturdunuz gidiyosunuz ben bir yerde konuyu kaçırdım toparlayamadım derhal biri bana açıklasın ne çayı ne işe yarıyor eksik kalmayım ağlarım:))

merhaba arkidişler 7. takımdan sevgiler a.s.
bi arkadaşım için müsait takım arıyorumm a.s
boş teriniz var mı acep :uhm:

aman ya evet eksik kalma.. ben stedim ben tutturdum çay diye.. iki tane gördüm ve dünyanın hiç bir sitesinde dahi satılmıyor sadece çinde :)) bu yüzden cedricten istedimdi.. bir tenede wu long diye bir çay var oda 2 ayda 20 kg filan diyor yunnan dağı diye bir yerde yetişen yeşil çaymış işte...

Allahim yarebbüm hatun kişiye bak yaffkaydirigubbakcemile2. kızım doğru düzgün çay içsene ne işin var çinde yunan dağlarında tanrıça kesilecek başımızaa olümpusa çık barii .:Saruboceq:
allahını seversen nerden duydun bu çaylarıı:kaydirigubbakcemile3

ayy kendime gülmekle meşgulum sen yunnan dağlarını oku yunan:))kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı bayılıyorum gülmekten ama bak kaptanım kraliçem nasıl gönlüğmde yer etmişsen seni yunan tanrıçası etmişim yafff

üniversiteden arkadaşımm
23 yaşında evli bi oğluşu oldu
doğum kilolarını vermeye çalışıyor
ulaşamadığım için kilosunu öğrenemedimm

thanks şekerim a.s.

neymiş neymiş kaç liraymış niye aklına yatmadı ki

ben de adliyeye gidip döndüm yağmur var ama ben çok ıslanmadım şükür
psikoloğun raporu hala gelmemiş sadece 3 gün kaldı ama ben meraktayım nolcak diye

üniversiteden arkadaşımm
23 yaşında evli bi oğluşu oldu
doğum kilolarını vermeye çalışıyor
ulaşamadığım için kilosunu öğrenemedimm

thanks şekerim a.s.

iLK BOŞLUK OLDUĞUNDA UŞAŞACAĞIZ CANIM aman mehal hiç sölemiyon büyük yazıyon diye heh neyse haber veririz ama sen yinede başka takımlarada sor beklemesin boşuna..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…