ohh evime geldim ayy okadar çok iş varki hiççç caım istemiyor vallaha e zama temizliyeceksem evi..öyle aylaklık yapmak istiyorum :))
temizleme boşver pasaklı kalalım biz :roflol:
hoşgeldin şeker, bende yeni geldim eve kızımı aldım danstan sabah buraya geldiğimden beridir bir yağmur yağıyor sormayın gitsin hesapta yürüyecektim ama çok fazlaydı yağış yürüyemedim..
buralardayım ama Mizginime kan gerekiyormuş hemen birilerine ulaşmaya çalışıyorum halledeyim döneyim size.
mehalım nasıl yarama tuz bastın.ben en cok hasta olunca buralarda yalnız oldugumu hıssederım cunku kalkıp bı corba bıle yapamadıgım cok oldu esım gelene kadar yada yollayana kadar yattım aman neyse pek bı duygusalım bugun.hasta olmamak ıcın bı sırrım var zencefıl.ıhlamura katıp ıcılıyo dıpcık gıbı olunuyo.degısdım ustumu canım merak etme sena.s.cedric hoşgeldin canım yağmurda ıslanmak süperde aman dikkat et sakın hastalanma bak karışmam çorba yapmaya geliriz ama çoook uzakkk:))
neye kolay gelsın kallıstem cay yuzunden kızdı bana bır suru esım ama bı fırsatını bulup bı daha soyluycem yada bı ara bulup yardımcısından ıstıycem bılmıyorum.her duydugunu deneme kendıne yazık dedı ya kafamçokkarıştıcedricim haydi kolay gelsin canım sanada..aman sakın çaylarımızı istemeyi unutma fırsat bulursa tabiki... :))
neye kolay gelsın kallıstem cay yuzunden kızdı bana bır suru esım ama bı fırsatını bulup bı daha soyluycem yada bı ara bulup yardımcısından ıstıycem bılmıyorum.her duydugunu deneme kendıne yazık dedı ya kafamçokkarıştı
merhaba arkidişler 7. takımdan sevgiler a.s.
bi arkadaşım için müsait takım arıyorumm a.s
boş teriniz var mı acep :uhm:
hımm anladım.yok canım ya lısteme yazdım tekrar soylerım oda bana kıyamıyo sanırım.bugunlerde dıyetle ılgılı habıre bısey ıstıyorum da.dunde power plate e gıdıym dedım bugun sormaya da gıttım ama hıc aklıma yatan bısey olmadı.gunde 15 dk yeterlıymıs.astronotlar kasları erımesın dıye kullanıyomus.amaaan merakım ı gıderdım geldım ısde
üniversiteden arkadaşımm
23 yaşında evli bi oğluşu oldu
doğum kilolarını vermeye çalışıyor
ulaşamadığım için kilosunu öğrenemedimm
thanks şekerim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?