Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydin herkez enerjik bugun ozaman bende bende mis gibiyim cokta guzelim bugun zayifim bide ohhh beee hafta guzel basladi guzel deavm etsin insallah herkezler icin

Evet zanancım aynen öyle söyle tüm dediklerini tekrarla akşama kadar.. su bile içsen beni zayıflatıyor bu onun için içiyorum, zayıfladıkça güzelleşiyorum ben çok güzelim de... hava güzel bu beni zayıflatıyor de hava soğuksa üşüyorsanda aynı şeyi söyle her şey beni zayıflatıyor ve zayıfladıkça mutlu oluyorum güzelleşiyorum yaza çok güzel giriyorum de.. bak nasıl fayda edecek..

nasılsın şeker, yürüyüşüne bakamadım grupta yapabiliyormusun bu hafta yürüyemesen bile evde hareket etmeye çalış..

bu arada çocuklara eşine sordunmu istedikleri filmleri...a.s.

gunaydın takımcık hihoyyyt

sankım ben de mi zayiflamisim acebaaaa... hava kapali istanbulda,ama nedense bir huzur var icimde,garip,en huzursuz olmam gereken gunler...
cok sukur Rabbime,nefes alabilmek bile ne kadar guzel birsey...
nasilsiniz??

yiyiz şeker seni öpüp kaçayım ben kızımla pilates yapmaya koşuyorum.. haydi sizde hopppp koopppkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

kallisim insallah bigun hep beraber kahvede iceriz canim
emelim pazaretsileri hep yogun oluyosun canim kolay gelsin
cedric cim demek yarin yuzeceksin heee ne guzel ben yuzmeyide bilmiyom kiz keske deniz olan biyerde yasasaydim yaaa suyuda cok seven biriyim benim kucukler bilem biliyo yuzmeyi
bide yuzmek cok daha iyiymis diyolar

evet kallisim boyle guzel gunlerde bunlari istesemde istesemesemde kendiliginden yapiyorum zaten boyle gunlerde aynalara daha cok bakiyom herseyin bana yakistigini zayifladikca daha cok yakisacagini soyluyom kendime hep
esime sormaya gerek yok o hep kanli silahli filmleri seviyo zaten netten de cok indiriyo kendine hep fransizca seslendirilmis oluyo onunkiler hem
cocuklara sordum recep 2 istiyolar bitek bende mahsunun gunes filmini tamamda daha bunlar icin erken heralde daha sadece sinemalarda diilmi

eve tcukulatam nefes almak yasamak etrafindaki guzellikleri gorup bunlarlan mutlu olmak cok guzel bir duygu eminim zayiflamissindir canim huzur gibisi yok demiii

büromun penceresindeki manzara
gökgörmediğin oğlu olmuş misali artık bol bol resim eklerim size

emelimi bijoumu bide laceyimi goruyom hepinize sevgiler saygilar biraz yemek isini ayarlayip evi toparliyayim gelirim yine kizlar simdilik hoscakalin guzel ve zayif kalin
hee emelim ben bugun senin yaptigin listeye gore beslenmeye ve yazmaya basladim canim kendimi cok iyi hissediyorum

bugün sabahtan yoğunluk vardı şimdi sakinledik biraz size bir hoşluk yapayım dedim yağmurlu bir bahar günü
yağmur heryeri temizledi ruhumuzu temizlemek bize kaldı

ekle emelim ekle coook guzel bu manzara cok sanslisin ne guzel yaa allhim ulkem gibisi yok

sevindim zenancım kolay gelsin sana ben de dikkat ediyorum 3 gündür inşallah bu hafta rekor kırıcaz hep birlikte

günaydinnnnnnnn
burasida cok güzel burasidaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
günlük güneslik ohhh
hepinizi burada görmek ne güzel takimim yani cogunuzu.
ben daha yeni kahvaltiya iniyorum. görüsürüz

ben pcyi kapatmaya geldim kizim geliyor gelemem artik ise gidecegim.
allaha emanet olun hepinizi öpüyorum

oy geçmişi okuya okuya 200gr vermişimdir heralde :roflol: zenan yetişemedim sana anca bitti. zaten ara ara gelip okuyorum. burda hava soguk cıkmadım yürüyüşe ama iş yarattım mutfagımı temizliyorum :jeyyar: yarım saatlik işim kaldı, sonra bir iş daha bulucam kendime delikafadulden

dün nete giremedim il genelinde arıza varmış bütün gün düzeltemediler :1closedeyes:

dün yediklerim
sabah kepek ekmegine tost, haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin
öglen etsiz kabak yemegi,yarım kase yogurt, 1 dilim kepek ekmek
akşam 1 bardak sıcak cikolata, 1 avuc kuruyemiş, 3-4 parça cips

akşam kaçamak oldu ama ben bunları yemeyince 10-15 gün sonra bıkıp deli gibi abur cubur yemeye başlıyorum. ben de en azından az az yiyip nefsimi köreltiyorum.

akşam yediklerime ragmen sabah tartıda yine kilo verdigimi gördüm :jeyyar:

kalliscim bu cuma ben yarışmaya dahil miyim? sanırım cumartesi dahil oldum yarışmaya. eger öyleyse başlangıc kilom 75,8 di..

Selam güzeller yine kaynatılmış ohh ohh ben her öğle arası masa tenisi oynuyorum etekler topuklu ayakkabılar görmelisiniz halimi çok komik:))

emelim ne şanslısın süper manzara vallahi bayıldım ahh ahh biz kuru bozkıra baka baka içimizde kuru

bende kendimi hafif hissediyorum ne güzel değil mi

meraba arkadaşlar,nasıl gidiyo,ben bi kolbastı oynuyom görmeyin halimi.uçan tekmeler havada uçuşuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…