gunaydin herkez enerjik bugun ozaman bende bende mis gibiyim cokta guzelim bugun zayifim bide ohhh beee hafta guzel basladi guzel deavm etsin insallah herkezler icin
gunaydın takımcık hihoyyyt
sankım ben de mi zayiflamisim acebaaaa... hava kapali istanbulda,ama nedense bir huzur var icimde,garip,en huzursuz olmam gereken gunler...
cok sukur Rabbime,nefes alabilmek bile ne kadar guzel birsey...
nasilsiniz??
evet kallisim boyle guzel gunlerde bunlari istesemde istesemesemde kendiliginden yapiyorum zaten boyle gunlerde aynalara daha cok bakiyom herseyin bana yakistigini zayifladikca daha cok yakisacagini soyluyom kendime hepEvet zanancım aynen öyle söyle tüm dediklerini tekrarla akşama kadar.. su bile içsen beni zayıflatıyor bu onun için içiyorum, zayıfladıkça güzelleşiyorum ben çok güzelim de... hava güzel bu beni zayıflatıyor de hava soğuksa üşüyorsanda aynı şeyi söyle her şey beni zayıflatıyor ve zayıfladıkça mutlu oluyorum güzelleşiyorum yaza çok güzel giriyorum de.. bak nasıl fayda edecek..
nasılsın şeker, yürüyüşüne bakamadım grupta yapabiliyormusun bu hafta yürüyemesen bile evde hareket etmeye çalış..
bu arada çocuklara eşine sordunmu istedikleri filmleri...a.s.
eve tcukulatam nefes almak yasamak etrafindaki guzellikleri gorup bunlarlan mutlu olmak cok guzel bir duygu eminim zayiflamissindir canim huzur gibisi yok demiiigunaydın takımcık hihoyyyt
sankım ben de mi zayiflamisim acebaaaa... hava kapali istanbulda,ama nedense bir huzur var icimde,garip,en huzursuz olmam gereken gunler...
cok sukur Rabbime,nefes alabilmek bile ne kadar guzel birsey...
nasilsiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?