• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

abovvvv kocaman etmişim sayfa ne hale geldi aferim bana.kallisim herkes baksın bende editlerim yasa sen editle farketmez

anam sayfa kaydi..........
allah allah su güzellige bakkkkkkkk. yerim seni yerimmmm cok alimli benim bebegima.s.

bir resim ekledim sayfanın azı yüzü kaydı yafff:))) saol annem senin yarın kadar olsak yeter vallaha:))9

rica ederim gülüm ne demek yani.. cok cok güzelsin masallah zaten bu takimdaki herkes gercekten cok güzel icleride güzel. ve cok sicak.. ne güzel saclarin var mehalim masallah

kallisim teşekkür ederim editlemişin ellerine sağlık.

saol annecim kestrdim ancak çok yıpranmıştı şuanda daha farklı yakaın zamanda tekrar resim eklerim size inşlh:)) bu sefer spor olsun demi 31 beden kotumla:))))

mehalim kaldıracaksan sen yaparsın şeker... ben kaçtım.. hepinizi kocaman öpüyorum huzur ve sağlık dolu geceler dileyerek gidiyorum....

ben mehalimin resmini gordumde senin yakisikliyi ariyodum reyhan ablam kallisim azicikdaha kal noooolur

Back