off kallis yaaa gidiyorsun gidiyorsun bebelerin elinden tutup getiriyosun kaydirigubbakcemile3elli kere dedim sana 45 üstü olsun diyee heççç laftan anlamayonki :mymeka:
sizler kaç yaşındasınız bilmiyorum ki :uhm: mehalim kaç yaşında ?
hımm emelim evet seni anlıyorum sahimi gerçekten mi allah allah demek öylee bak şunlaraa:)))) ayy efenin işi bu değil miisırnaşık şey
candy aa şebnem fehaı çok severim nasıl kaçırmışım inanmıyorum kendime hemen arıcam bulacam dinlicemm.
tatlişkom ben 5 martta 39,5 oldum :roflol: aslada 40 olmayacağım söliyim kaydirigubbakcemile3 bir sene sonraki kutlamaları yaparken bu konudaki hassasiyetimi şimdiden söliyim :roflol:
mehalim ya sen bana soyismini söylemiştin ama iki seçenek var şimdi aklımda:roflol: sonunu biliyorum ama başı biri kızıl biri kırmızı:roflol: kargonu yollayacağız soismini iletirsen şekera.s.
candy sus kız kovulacan durduk yere:roflol:
tamam kallisim iyi olur güzellik degil derdimiz caniminici insanlik yeteryok şekerciğim istediğine istediğin gibi hitap et.. sen kaç yaşındaydın bakimmm..
ay kaç yaşında deyince bugün reyhan ablama yazarken aklıma geldi hani nevşehirde yanımda yeğenim filan dedim.. ablam çok güzel bir yeğenim var senin peri ve bennu bırakıp gittiler hayır yok ben sana yeğeni vereyim:roflol:
annem yaşlarındasın annem de 42 yaşındaa.s sizler büyüklerimsiniz söyleyecekleriniz, önerileriniz eminim benim yaşımdaki biri için yol gösterici olacaktır
annem yaşlarındasın annem de 42 yaşındaa.s sizler büyüklerimsiniz söyleyecekleriniz, önerileriniz eminim benim yaşımdaki biri için yol gösterici olacaktır
tıss onu sen getirdin ya :roflol: atalımmı şimdi sana apla didi diyekaydirigubbakcemile3 sende 45 yaş üstü arıyormuş-muş-muşşşşş, abla- anne diyerek hiç büyümüyor hissinimi tatmin edecen kaydirigubbakcemile3
tatlişkom ben 5 martta 39,5 oldum :roflol: aslada 40 olmayacağım söliyim kaydirigubbakcemile3 bir sene sonraki kutlamaları yaparken bu konudaki hassasiyetimi şimdiden söliyim :roflol:
canım şarkının adıda şiirin adıyla aynımı yoksa değilse yaz bakım adınıdinle canım çok güzel eminim beğeneceksinyerimseniben
mehalim ya sen bana soyismini söylemiştin ama iki seçenek var şimdi aklımda:roflol: sonunu biliyorum ama başı biri kızıl biri kırmızı:roflol: kargonu yollayacağız soismini iletirsen şekera.s.
moralimi düzeltmeyi becerebiliyorum artık hhayattan korkarsam sadece seyredeceğimi de son 7 yılda öğrettiler şükür
annem sayılırsınız dedi yahu, tez aforoz edilemehalim ilgilen küçük ile :roflol:
emelim canım benim ben zaten beni durduk yere aramaz diye iddia ettim kendimle ve ben kazanmışım yine.. sen kötü bir şey yazmadınki boşver gitsin...-tatlicadiarzu- düşünme, takılma...
ben takımdan oybirliği almadan gülü çıkartmamızın uygun olacağını düşündüm yapabilirsin diyen biri daha çıkarsa paylaşıma yazacağım.. lütfen emel dışında biri ya yapabilirsin yada yapamazsın bekle filan desin ama bu düşünceler ile gülün artık bizimle bir paylaşımı kalmamıştır olamazda...
allam yacandy ben reyhanx anne diyorum sana izin verdim sande kallise anne de:))
iyi geceler hepinize sizleri çooooook seviyorum çünkü buna değersiniz
ben kaçtım efe ile ceket kavgamız var giymeyecekmiş paşa bey
gelinlik resmini gördümya kallisim simdiki halini isterim banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?