Araya bal eşliğinde giriyorum kızlar..
Çikolettama hoş geldin demek için uğradım.. a.s.
Bu çiçekleri bi'zahmet vazoya koyun.. solmasın yerimseniben
Bu kız geldi ya.. aklıma ne geldi.. aylar önce bana dedi ki.. lütfen mezuniyet karneni hazırla.. ben hala hazırlayacağım.. Şimdi geldi ya, kafama kakar durur..
Siz çikolettama sadece çiçekleri verin, geriye kalan mesaj aramızda kalsın.. :roflol:
Hepinize iyi Pazarlar efen'im..
Lulut hayatında bi'kere dondurma yedi.. Sonra hepsi poooofff dışarıya. Prens bey ılık yiyecek illaki.. Soğuk ve sıcak midemize dokunuyor :roflol:Ay bende yapayım hemen havuçlu))) süper oluyor bizim havuç maceramız... bugün dondurmadan puan çıkıyormuş( ufak porsiyon paketten ) sonradan öğrendim, ben ne bileyim uzattım yırtığa ne puan kaldı ne benim parmaklar hepsini yaladı yuttu:roflol:
söz yarına aksilik çıkmazsa yapacağım...a.s.
Merhaba candycim.. Haklısın, uzun zamandan sonra ben de kendimle ilk kez karşılaşıyorum burada.. :roflol:Hoşgeldin ablacıma.s. ben senle ilk kez karşılaşıyorum çoğu yerde yazılarını okumuştum ama konuşmak şimdiye kısmetmiş. Buraya çok emek vermişsin ablacım çok sağol:1hug:
kallıste canım mehalım yazınca hatırladım 1 ay oluyo bı arkadas ozel msj atmıs bana bızım gruba katılmak ıcın ne yapmamız gerekdıgını sormus.ısmı cıtol.sana ıletecegımı soylemısdım ama unutdum bıde sanırım 13. takıma gırdı ama nıyeyse lıstede yokdu.bızde bı bosluk olursa dıye sana hatırlatıym dedım.en azından sozumde durmus olurum
Hoşgeldin ablacıma.s. ben senle ilk kez karşılaşıyorum çoğu yerde yazılarını okumuştum ama konuşmak şimdiye kısmetmiş. Buraya çok emek vermişsin ablacım çok sağol:1hug:
hımm şimdi ben candy ile sportie ile başka kim vardı 60 kilo civarı onlarla yarışacağım:))
kallisim bak aklıma bişi daha geldi analizleri yaparken yada kilo kayıplarını değerlendiriken aynı kilo grububdakileri bir şekilde değerlendirme yapalım mı çünkü farklı kilodakiinsanların kilo kayıpları verme şekil ve süreleride farklılık arz ediyor değil mi efem ne dersin geliştir bakem fikrimi:))
hımm şimdi ben candy ile sportie ile başka kim vardı 60 kilo civarı onlarla yarışacağım:))
kallisim bak aklıma bişi daha geldi analizleri yaparken yada kilo kayıplarını değerlendiriken aynı kilo grububdakileri bir şekilde değerlendirme yapalım mı çünkü farklı kilodakiinsanların kilo kayıpları verme şekil ve süreleride farklılık arz ediyor değil mi efem ne dersin geliştir bakem fikrimi:))
Ona abla dimekardeşi kukisi kızıyormuş :smiley-cool: bende bu yüzden demiyorum :roflol: adıyla hitap ediyorum...
tamam demem sağol canım a.s ama sizler anladığım kadarıyla benden epeyce büyüksünüz sizlere abla demem sorun olmaz değil mi kaydirigubbakcemile3
Sizlerle çok umutsuz vede mutsuz olduğum bir zamanda arkadaşım bana gönderdiği bir şiiri paylaşmak istiyorum.Burası yeri değil biliyorum demek istemiyorum çünkü biz burda hayata dair herşeyi paylaşmaya başladık.... İşte buyrun burdan....
NEYİ YAŞAMAK İSTİYORSAN
Öyle bir hayat yaşıyorum ki,
Cenneti de gördüm, cehennemi de.
Öyle bir aşk yaşadım ki,
Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de.
Bazıları seyrederken hayatı en önden,
Kendime bir sahne buldum oynadım.
Öyle bir rol vermişler ki,
Okudun okudum anlamadım.
Kendi kendime konuştum bazen evimde,
Hem kızdım hem güldüm halime,
Sonra dedim ki “söz ver kendine”
Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin,
Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.
Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım
Öyle çok değerliymiş ki zaman,
Hep acele etmem bundan, anladım.
Friedrich Nietzsche
grty676t76tyguhggf7tbttftttbtbbtbtbbtfggytgtyygtfıutfı
yok şekerciğim istediğine istediğin gibi hitap et.. sen kaç yaşındaydın bakimmm..
ay kaç yaşında deyince bugün reyhan ablama yazarken aklıma geldi hani nevşehirde yanımda yeğenim filan dedim.. ablam çok güzel bir yeğenim var senin peri ve bennu bırakıp gittiler hayır yok ben sana yeğeni vereyim:roflol:
canım bu çooook güzel teşekkür ederizŞeniz Ablacım Şebnem Ferah bunu şarkı olarak da söylüyor o da çok güzela.s
grty676t76tyguhggf7tbttftttbtbbtbtbbtfggytgtyygtfıutfı
ha-ha-haaaaa mehalim bak sanada apla didi :roflol: sende yaşlanıyorsun şekeryerimseniben
ha-ha-haaaaa mehalim bak sanada apla didi :roflol: sende yaşlanıyorsun şekeryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?