Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cedric nihayet..... nasilsin canim benim? ben isten yeni geldim yarin calismiyorum ama ögleden sonra münihe gidecegim araba almaya kismetse

ah kallıstecıgım kıyamam sana cok tsk ederım canım saolasın.ama ben halletmeye calısırım.perdecılerle pazarlık yaparken bunuda katıcam ıcıne.oyle bırıkı tane olsa rıca edrdım ama cok dolap var canım yıne de cok saolasın.kallıste kan verdırmek ıstah acar ama fazla yemedıysen kılo alman kan vermenle ılgılı degıldır bence.ama odem yapıyosa onu bılemıyoorum.ya ben bugun pekbısey yıyemedım.sabah arkadaslarımla kahvaltıya gıtdım .kallıstem senınde kulaklarını cınlatdım .beykoz taraflarındaydık.brunch gıbı oldu.gec kalkdık.bıraz oncede kucuk ıkı kasık pılav ayran yedım.yarından cok korkuyorumumarım metabolızmam affeder:Saruboceq:yedıklerımı

ıyıyım ablacıgım.sen nasılsın.sızde de mı kdv ındırımı var abla yoksa kaydirigubbakcemile3sımdıden hayırlı olsun ablacıgım

tesekkür ederim canim..yok be gülüm indirim sadece 0 arabalara var kdv degilde yeni araba alanlara ilk bastan 2500 euro düsüyorlar birde sendeki ne kadar eski olursa olsun eski arabani 2500 euroya aliyorlar. böyle birsey var.
ama biz yeni araba almiyoruz 3 yasinda

ablacıgım bızdede sıfır arabalarda ındırım var ama sabıt degıl.bende kendıme araba bakıyorum.bu aralar tabı butcem ev dolayısıyla kısıtlı ama.turkıyede henuz ıkıncı ellerde ındırım yansımadı.peugeot 107 ıstıyorum sıfırı ıle 2007 modelı aynı fıyat su anda ılgınc ama bıkac ay daha beklerım heralde

eger indirim olacaksa seve seve beklenir güzelim. bizde biz zaman bulup münihe gidene kadar satilacak diye korkuyoruz

iyi aksamlar bugun buraya giremedim kizlar bende yine bozdum falan sandim ama sorun varmis galiba ben cok iyiyim herkesde iyidir insallah yarin kilo bildirimi var bugunlerde kendimi iyi hissediyorum yuruyusumu yapiyorum az yiyiorum rahatim yanii insallah guzel sonuclar aliriz
pazartesi yine eski listeme devam edicem artik liste disi yapmiycam hareketlenelim artik demii kizlar simdilik opyuorum kocaman herkezi gece gelirim gecmisi bakmaya
mutfaga cay pisiricem diye gittim buraya kacctimdi simdi cagirmaya baslarlar ba bay

afıyet olsun zenan cıgım.bende yorulmusum kalkamıyorum yerındenesım portakal ıstedı kendı soyamıyo.ellerıne dokunuyor.onu bıle almaya gıdemedım daha balkona.reyhan ablacıgım ıns sorunsuz alırsınız arabanızı.hanımlar ben cıkıyorum ıznınızle opuyorum hepınızı ıyı gecelera.s.

ah kallıstecıgım kıyamam sana cok tsk ederım canım saolasın.ama ben halletmeye calısırım.
tamam canım böyle bir şey olduğunda çekinme sakın elimizden geliyoraz çok...
Demek Beykoz taraflarındaydınız, denizin kokusunu doya doya çekseydiniz benim yerimede, off cedricim bir özlüyorum denizi ve sahilde kahve içmeyi yada midye ekmek yemeği

tesekkür ederim canim..yok be gülüm indirim sadece 0 arabalara var kdv degilde yeni araba alanlara ilk bastan
ablam hayırlı olsun kızlaramı, oğlanamı, eşinemi kime alınıyor araba.. hani sen kullanmıyorum dedindi ya.. yada kullanmasamda köşede dursun ucuz diyemi alıyorsun :roflol:

iyi aksamlar bugun buraya giremedim kizlar bende yine bozdum falan sandim ama sorun varmis galiba ben cok iyiyim herkesde iyidir insallah yarin kilo bildirimi var bugunlerde kendimi iyi hissediyorum yuruyusumu yapiyorum
zenanım bu hafta toparlanalım ama işi baştan sıkı tutalım bak sen ne güzel düzeliyorum demişsin bende bir kaç günlük aradan sonra yediklerimi yazmaya başladım..

cedricim ödemim olmazdı benim biliyorsunuz ama dönem dönem azda olsa oluyor şu an ayaklarıma baktığımda hissediyorum biraz var ve ağrıyor ayaklarım filan.. suda içiyorum hatasız gidiyorum kendimce hesapta ama off sıkıldım verememekten...

Benimde koca çok yorgun geldi tv karşısında sızıp kaldı bende hemen kaçtım buraya... kızlar çabuk gel diye bağrıyorlar gidersem kahve yapacaklarmış :)) reddedeyemeyeceğim ay bu nasıl bir kelime yazamadım bir türlü ve yinede yanlış oldu dur bakimm red-de-de-me-ye-ce-ğim ldu galiba:roflol: teklif yapıyorlar bana..

oglan aliyor kallisim arabayi. izine gelmemiz icin uygun dedi

haydi hayırlısı ablacım.. güle güle kullansın, sağlıklı mutlu günlerde inşallah...izine gelirken uygunsa benide deniz kenarında bir tur attırsın :lepi: şimdiden rezervasyon yapayım ben ablam söyle sen kaydirigubbakcemile3

bugün yazmistim ama gönderirken düstüm. birdahada giremedim.
bir etek aldim 42 beden. baskalarinda görüp özeniyordum. hani cift pileli etekler varya önde üc arkada 3 büyük cift pile. yani zayif olanlar kalcada düsük tasiyorlar. ben beldede raziyimdaaaaaa... henüz hic olacak gibi degil:1closedeyes:.olsun ben ona hergün bakar zayiflarsam bana nasil yakisacagini düsünüp gayrete gelirim.
ya ben cok dertlesecektimde. vazgectim.. hadin rahatca uyuyun kiyamam size.. mehalim iyimisin güzelim arada bir iki sey yaz... bak saat 8den beri bekliyorum..
bende cikiyorum yemekteyiz var ona bakayim biraz sonrada yatarim..
iyi geceler hepinize

gecmis olsun canim dikkat et kendine bende kiyafetimin icine girer girmez koyacam resim bekleyin canim tabii guzel olcam hic suphesiz enistenlen nisan tazeleriz belkim kaydirigubbakcemile3

ben geldim ama hiçkimse yok yine umarım herkes iyidir sınavlarım başladı benim çok yorgn ve uykusuzum ama hep aklımdasınız...çok özledim hepinizi...
sinavlarinda basarilar canim allah zihin acikligi versin bizde seni ozluyoz

bencede git bacim doktora bende veremedim biturlu dr kendimizi cok gerdigimiz icin oluyo dedi ne kadar dikkat etsekte bu hafta vermisimdir diye dusunup veremeyince iyice kasiliyoruz bana oyle oldu cok kizdim kendime niye veremedim yine diye simdi rahatim veremesemde uzulmuycem artik rahat olucam biraz aynen bozmadan devam edicem diyetimi insallah ise yarar seninde cok kilon yook be kizim yetsin artik olmazmi

canim benim bidaha gitseydin doktora diycem ama bilmiyorum yorma fazzla kendini coook gecmis olsun canim yaa bu arada okula gidiyomusun hasta hasta izin rapor falan dinlenseydin opuyorum seni

gunesi gordum... mahsun un filmi..tavsiye ederim canim...sen nasilsin?
ayy bu filmi oyle cok duyuyorumki son zamanlarda coook merak ediyorum yaaa

yasasin iste hirsli azimli bir kizimiz daha kim tutar bizi onumuzdeki gunlerde gosterelim kendimizi :dance: hadi bakalim yeniden hosgeldiniz kallisim mehalimlen zor yetisirsiniz artik mesaj silmelere dolup dolup tasacak mesajlar yine

selammmmm
bugün biryigin yazdim tam gönderecektim kanaldan kaydim :ecrin_bebek: nasil olduysa artik. zaten vaktim kisitli girmek icin okadar mücadele verdim ama giremedim
bende giremedim reyhan ablacim olsun ne yapalim yaa aslinda ben bu mesaji almiycaktim yaa ne yazayim bilemedim heefisfisfis

bisiy daha ben bugun gordum carsamba gunu saskinim msn e eklenti gondermis hepnizeee cooook selami var cok opuyo cokta ozlemis takima giremedim birturlu diyodu
kallisim emelim mehalim simdiden gunaydin sabah gulleri siz takimda sabahlari en erken acan gonca gullersiniz en kokulu ve en kirmizisindan hemde a.s. digeleride artik lale mi desem sumbulmu onlarda gunes epey yukselince acanlar gece kuslarinida unutmamak laziima.s.

günaydın takımcım
gününüz güzel geçer inşallah.
kallistecim kilo 76,7
eksideyim malesef arayı bu kadar kapatabildim.
kolay gelsin canlarım

5. TAKIM **98.etap**

umuts76 ( 76.1 / 76.7 )
reyhanxx54 ( 76.4 / )
zenan25 ( 73.8 / )
cedric ( 106.0 / )
Mehalim ( 61.2 / )
buseyrem ( 102.8 / )
emel42 ( 100.3 / )
chocolategirl ( 85.0 / ( yeni üye )
candy_happy ( 60.2 / ( yeni üye )
sportie ( 60.0 / 59.0 ( yeni üye )
Kalliste ( 74.5 / )

5. TAKIM TOPLAM KıLO

Günaydın güzeller.. yeni üyelerimizide ekleyeceğim merak eden olursa yazıyım dedim nickleri arıyayım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…