Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben izmire gelmenizi bekliycem malesef kallisim haberin olsun mesajımı yazdım zaten
Olsun emelim, kısmet ne gösterecek bakalım, akşam benim kocada Ağva uzak muzak dedi mırın kırın etti sessizce o konuşurken izledim gözlerinin içine baktım :1closedeyes: neyse bakarıza döndü olay bizim bakarız dememiz tamam demektir...İzimiride söyledik bu arada onada ses yok henüzsengözlerimebaksanab ses çıkartmasınıda beklemiyorum.. benim koca biraz şeydir mesela şöyle bir şey olmuştu seneler önce, hafta sonları alır arkadaşlarını yada tek başına teknesiyle gider balık tutmaya filan yada çıkarlar 2 bira içip dönerler daha bugüne dek nereye gidiyorsun kiminle gittin ne yaptın demedim çünkü yoruluyor hakkıdır o kadar kendine özel hayat... oda bana demez gerçi, arar mesela dışardayım derim nerdesin kimlesin demez, yada ben şurdayım iş çıkışı alırmısın gelirmisin derim neden sabahtan beri söylemedin demez gelir vs.. güven meselesi bu.. herneyse o yıllar önce çıkıp gider ama çocuklar çok ufaktı bizi seyrek çıkartırdı ehh 2 çocuklada ben ha deyince kendim çıkamazdım .. bir gün ablama uzaktan bir arkadaşımız geldi alişte yeni doğmuştu 2 aylık filan... biz ablama gideceğiz götürürmüsün dedim hazırlandık gittik, ben çocukları indirdim arabadan ve eşimde indi bizimle yürüyecek , dedimki sen nereye ... bende geliyorum ablama dedi... yok yok gelmiyorsun dedim git arkadaşlarını filan bul akşama alacağın zaman ararız seni gelirsin dedim...herkesin işi var şimdi e-e-eee ben ne olacağım dedi... güldüm ve bilmiyorumki istersen eve git bizim seni beklediğimiz gibi bekle dedim.... akşama aradım geldi ama o günden sonrada daha dikkatli oldu bu gezme gtme işlerinde hep öncelik bizde oldu...
oyy canım benim sırda verirmiş...kaydirigubbakcemile3 ben çok merak ederim minik beyinlerinde ne fırtınalar kopar ne düşünürler...

canım emelimin dediği kumaşların renklileride var sende bilirsin aslında bir ara dertsiz masa örtüsü çok meşhurdu yapabilirsin yani.. ama ek olarak söyleyeyim bende geçen yıl birine sepet içi kapladım pötikara kumaşlarında naylon olanları var onlarda dertsiz kadar olmasada temizliği kolay olur kumaşçıda sorabilirsin..

daha geçen ay benim saç mevzuum vardı değilmi aynı durumda,, sonra mehalimde benim eşim siyah seviyor filan dedide katılmıyoum dediğine dedim hatırlarsanız.. aslına bakarsanız hiç biri koyu saçı sevmiyor... honeyim emel cevap vermiş bir güzel işte.. asla koyu rengi sevmiyorlar saçları sarı olan birine yüzü çok çirkin olsa dahi bakıyor erkekler yani bu değişmez kanun...sarışınlar ilgi çekiyor diye kendi eşleri ilgi odağı olsun istemiyorlar.. sarışın birde kızıl istemezler....

allaaaaah herkes burda yaşasın yakaladım sizleri
reyhan ablam güle güle kullan yeni saçlarını
akşam bende sizi yakaladım ayça girmişti bir bakıver dedim sonra bi baktım herkes aşağıda sıra sıra yalvardım yazsana bişey diye ama onun nicki vardı beni kötü emellerine alet etme dedi Çok üzgünüm çoook yazmadı..

ben geldim ama hiçkimse yok yine umarım herkes iyidir sınavlarım başladı benim çok yorgn ve uykusuzum ama hep aklımdasınız...çok özledim hepinizi...
canım hoşgeldin... bizde seni özlüyoruz ama sen iyice koptun bu yüzden elimizden bir şey gelmiyor..

günaydın kızlar ben gece muhabbeti uzatınca sabah geç uynadım taksiyle geldim işe
birazdan da benimkiler toplanır birer birer temizliğimi yapayım çayımı demleyeyim

kallisim akşam keyfim yerindeydi her lafa yetiştim hatta hamişlerin orda bir mesaj gördüm ona bile laf attım az gülmedim millet bebek derdine neler yapıyomuş meğer bir sürü tüyo aldım ama boşamış bulundum dedim kızlar daha iyisini bulacaklar öyle dediler

görüşürüz

günaydın hayırlı sabahlar olsun ......

fıstıklar ben izne ayrılıyorum takımda bi kaç haftalına . yine uralardayım size gelemessem haberiniz olsun dedim .... kilom çok dengesizleşti bugün d.r gidip test yaptıracagım . ama bi sorun oldugunu pek düşünmüyorum belli bir kilodan sonra vucud vermiyor .. ne yapsamda olmuyo . 1 haftada verdigimi 1 ögünde tekrar vucud koyyo yerine .. neyse sizide sıkmayım ....

öpüyorum sizi ...................

aebencim dikkat et şekerciğim strese sokma kendini belli bir zaman sonra gidecektir... gerçekten dinlern bari sonra geri döndüğünde belki vücut şaşırır..

bende kaçıyorum arkadaşlar paylaşımdaki mesajları temizliyordum dalmışım spora geç kalacağım haydi hoşkalın..

gunaydın kızlar.bugun gec kaldım daha yenı uyandım.henuz kahvaltı bıle yapmadım.ya ben kotu bısey yapdım dun aksam arkadaslarımda püre, tatlı yedım.tabı hemen sabah tartıda gordum sonucunu lapamı yapsam dıye dusunuyorum ama bılmıyorum ya.emel canım kallıste ya ben daha dogal bı malz dusunmusdum.mesela ham keten gıbı ondan cıkmazmı leke.sonucda toz olur en fazla heralde.mutfak dolaplarının ıcıne kapıtoneden ortu ıstıyorum.evlenırken annem yapdırmısdı salondakı konsolumun ortulerı oyle kapaklar acıldımı tertemız ve duzenlı gorunuyor.kenarları temızleme kurdalesı ıle cevrılı.bılmıyorum ben becerebılırmıyım.ama olmadı bırıne yaptırırım napıym uff

merhaba takimcim... bugun disarda onemli islerim var...fazla yazamayacagim.aksama uzun uzun gorusmek uzere...girmemis olmak istemedim.opuyorum hepinizi

günaydın kızlar
zenancım evet dün geldim ara ara
iyiyim ya işlerim arttı ay sonu olunca
bir iki kilo eklendi bana caım sıkılıyo hafta sonu az kaçırınca hopppp
geliyo k lar yaaaa
nişanda kaç kiloydun kaçırmış olabilirim
bu azimle döneceksin eminim

emelcim oğluşunun annesini istemesi ne güzel
ayrıca doktordan aldığı destek ona çok iyi gelecektir
sarılıp uyumak çok güzel oluyo ya
bende dün geç gittim eve 8 e geliyo du ay bir özlemiş banyo da yaptırdım sarılıp uyuduk ya
bisküvi gibi kokuyo benim ki ya

aebencim canının hiç sıkma
her bedenin bir set noktası varmış kallişimden öğredndim bunu da
yanı orda duruyo kilo ne yapsan ne etsen veremiyosun
almayıp o noktada kalmak da çok iyidir bence

biraz ara ver dengede kalmaya bak
illa da vermeye çalışma bence yeterli senin kilonda ya

merhaba takimcim... bugun disarda onemli islerim var...fazla yazamayacagim.aksama uzun uzun gorusmek uzere...girmemis olmak istemedim.opuyorum hepinizi

canım biraz daha iyi olmana sevindim
daha da ii olacaksın inşallah
gez toz keyfine bak
birde spor salonuna yazılmayı düşündün mü
vaktin de var günde 1 saat sana değişkilk çok i igelecektir
kilolarında hopp diye gittiğini göreceksin canım

reyhan abla seni de çok özledim
genel bakım yaptırdın galiba kuaförde
bende sarıya boyatsam diyorum beyaz tenliyim bir türlü cesaret edemiyorum ya

gülcügüme geçmiş olsun dileklerimis iletirseniz sevinirim

matemden haber yok galiba

umutcum ii olmana sevindim

kenarları temızleme kurdalesı ıle cevrılı.bılmıyorum ben becerebılırmıyım.ama olmadı bırıne yaptırırım napıym uff
madem düşündün neden söylemiyorsun :1rolleyes: valla ne biliyim bazen hemen yeşillenebiliyorlarda leke filan yapar çıkmaz öyle ham ketenden filan sen bilirsin... eğer istersen göndermesi filanda kargosu çok masraflı demezsen yolla yapayım ben sana..

Ben sporuma gidip geldim çok ama çok yoruldum giderken L-carnitinli içecek içtim aman ne terledim :1shok: havada çok hoş dünden beri moralim düzeliyor böyle olunca... ama ben yeme düzenimi bozmadığım halde geçen gün ankaradan geldiğimde tartılmıştım 400 gr vermiştim bu sabah tartıldım neredeyse 1 kilo fazla çıkıyorum anlamış değilim 2.5 kiloyu verdik bir sevindik sporuda aksatmamama rağmen üzerine almakta ne demek bu işin içinden çıkamayacağım ama vücudumu tanıyorsam yakın bir zamanda 1 kiloya yakın düşüş gösterir sonra tekrar durur...moralimi bozmayayım diyorum.. gelirken yoğurt aldım evdede bol salatalık malzeme var akşam için sebze çorba salata ve yoğurt yiyeceğim...

Selam arkadaşlar zar zor olsada buraya girebildim biliyorum son 2 gündür çok boşladım ancak mide rahatsızlığın son sürat gidiyor doğru düzgün bişi yemiyorum az az yiyorum oda halsiz kalmamak için .
aynı zamanda keyifsizim bu durumum bir süre daha devam edecek sanırım geçmişe şöyle bir göz attım .
kallisim püskütün mesajını okudum bence ok.
allaha emanet olun...

ben de geldim bugün avukatlarım başımdaydı banka şura bura baya bi yürüdüm

şimdi de çıkıyorum işyerinden bakalım biraz alışveriş yapmalıyım niye olduğunu anlatırım sonra görüşürüz
evde pc yok bu akşam yarın tamir edilcek de büroda o yüzden

merhaba... ben geldim.
nasilsiniz canlar..ben disardaydim,sinemaya gittim bugun kafa dagittim biraz
kimseler yok mu? emelim sen de cikiyormussun?

merhaba arkadaşlar,

emelcim, sürprizler var galiba :)

sevgili mehalim,

ne zamandır görüşemedik, beni soktun guruba ordan oraya mesajlar atıp duruyorum yani çok eğleniyorum burda harika

birde çok heyecanlıyım yarın sabah tartı bakalım bana ne diyecek :)

canım bende bugün koşturdum dışarıya çıktım bir müşteri ziyaretine öğlen döndüm iş güç derken akşam oldu işte

sen iyisindir inşallah,

annem gitti o filme, o da çok güzel dedi, ama biraz acıklı diye ben pek istemiyorum, gidersem ağlarım, aslında hayatın gerçekleri tabi ama,
neşeli şeyler bana daha iyi geliyor canım

yarın sabah tartılıp kilomu bildiricem ayy çok heyecanlıyım:sm_cool:

bir saattri uğraşmama rağmen giremedim siteye şimdide koca gelmek üzere selam verip çıkayım dedim... yeni arkadaşlarımıza bir şey söylemek istiyorum.. sizin gelmenizle hareketlenecek dediğimiz takım iyice dibe vurdu aman sakın şevkinizi hevesinizi yitirmeyin... bahar kötü vurdu hepimizi.. gündüz uykusu bilmeyen ben bugün 2. günüm oldu uyudum çok şaşkınım midem bulanıyor gibi bir hisle dolaşıyorum..
ya birde bir şey soracağım ben yeme düzenimi bozmadaım dedim ya bozmadığım halde kilo almışım dedim.. kan vermenin bunda etkisi varmıdır sizce.. iştahımda artma yok zaten olsada ben başaçıkmayı öğrendim.. son zamanlarda çok kilo kaybeden ayçada 2 kilo filan artış gösterdi... hadi ona iyide bana ne oluyor...

çikolatacığım gittiğin filmin tavsiyelerini aldım bende güzelmiş ama bizde öyle çekip gitme durumu olamıyor 3 kızım var hiç birini kıyıp bırakamıyorum eh ailece gidelim dediğimizdede ayda bir kez ancak..haydi bakalım ya kısmet..

selamlarrrrrrrrr.
merhaba umut. biriyle karsilasmam cok zor oluyor son günlerde. seni gördügüme sevindim nasilsin canim?
ablacım selamlar.dün hemen çıkmak zorunda kaldım.mesajını göremeden çıkmışım.ben daha iyiyim.sen de iyisindir umarım.

zenancım idare eder işte.kilo fazlam var ama dikkat etmemin faydası oldu çünkü fark daha fazlaydı
honeycim kendine dikkat et.geçmiş olsun.bolca dinlenmelisin.mesaj yazmıştım sana ama gelmedimi ki acaba.

mehalim rahatsızmışsın yeni öğrendim.geçmiş olsun canım.midendeki sorun neydiki kaçırmışım ben.çok ciddi değildir inşallah mehalim

selam kızlar ben geldim sınavlaım bitti ve burdayımyerimseniben
mehalim geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşallah:Saruboceq:
kallistecim haklısın ben kendi adıma özür dilerim canım sınavlarım vardı bu hafta zaten yarın da tartılıcam biliyorum kilo verememişimdir büyük ihtimalle çünkü hep oturarak çalıştım napıyım:çok üzgünüm:
Amaaaa artık geldim kızlar :sm_cool: incecik olacağız beraberce kaç gündür yürümek için ölüyordum sonunda yürüyeceğim spor sporr sen harika bir şeysin incecik olacaz :dance:incecik korksun bizden yağlar, aynalar bekleyin 5.TAKIM geliyor :teytey:

selammmmm
bugün biryigin yazdim tam gönderecektim kanaldan kaydim :ecrin_bebek: nasil olduysa artik. zaten vaktim kisitli girmek icin okadar mücadele verdim ama giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…