aaa kallistecim ben mi sinir ettim seni.ben de eşimle tartıştım kaç gündür gerilim içindeyim.dolayısıyla yerken abartıya kaçtım ve bu hafta ekside olacağım malesef.şimdiden yazmış olayım.senağlama
ayrıca bir daha kaçamak yaptığımda yazmamaya gayret ederim.
.
ne okuyuoruz pardon ne okutuyoruzz ben kaçırdım ama genede aksik kalmayım yorum yapayım gamyoncuiremsu
vallaha ben eşime bişi yaptırmaya karar verdiysem çaresi yok yapar :1closedeyes:asla peşini bırakmam sonunda pes eden o olurr kaydirigubbakcemile2ee ne demiş atalar dinsizin hakkından imansız gelirmişşsengözlerimebaksanab.yazıyı okutmaya çalışırım olmadı gözüne sokarım dahada olmadı ben kulağının dibinde okurum:)):jeyyar:
ben geldiimm
kızlar kacdım azıcık cay servısı yapana kadar vaktım oldu.gecmısı okudum.dun aksamkı konuyu merak ettım dogrusu ama tahmın ettım.keske bekar bır yakınım olsaydı emel ı dırek tavsıye ederdım ama nerde...olsada ben emel e layık goremem heralde hepınızı cok ozledım.hala cıkolatamı yemedım bu arada
ben geceyarısına dek beklerim delikafadulden yeni dedikodular demek delikafaduldenakşam da koca bir dilim pasatayı afiyetle ye
hatta pasta çok kaçtı diye içine sinmezse ertesi günki kahvaltıdaki yağı da çıkar tamamdır çoktan hakettin sen bu pastayı afiyet olsun şimdiden:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?