canım söyleyeyimde sen inanmakafamçokkarıştı bu akşam giderken ne dedim ben birde internetim kesilirmiş filan gelemezmişim dedim demi.. bir saate yakındır kabllarla yani aklıma gelen her şeyle oynadım internet yok.. yahu kızım yazışıyordu kalk benim sözümm var dedim çocuğu başında bekledim kapadı arkadaşlarınla yazışmalarını o kalktı ben oturdum tıkladım yok anam öyle yapıyorum böle yapıyorum internet bağlantısı yok diyor bu kadarmı şom ağızlı olur bir insan inanamadım kendime...http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=135752 al annem resimlere burdan gidebilirsin
hain kallis iki gecedir beni bekletiyor görün sen nalçakk:))
ayy ben bugün çok gudurdumm
yatimm barii ne yapiimm mirmirmirmir
sizleride öptüümmm reyhan teklifi düşün bacım kaydirigubbakcemile3
allam yaaaaa iyiki 5 dakika bakmadim burayaaaaaa
kallisim bak kaciriyorlardi beni aboooooooooooCADIARZU
ablam iyi geceler, biz verirmiyiz seni yapma etme, bak nereusu ya atacam yarışmadan yada zorunlu mezun edecem görecek o seni transfer etmeyi....
sana spor dayanmaz oldu dessene. ben gecen yil izinde öyleydim kallisim. yürümek nedir bilmiyordum icimden birsey kosturuyordu beni yürümek yetmiyordu sendede öyle oldu su an. cok enerjik cok canli hissediyorsun kendini degilmi?
ben ona kızarım ablası sen bana acı ortimi gönderme heçbiyerlere ben yarın hemencicik kulaklarırnı çekiyom onun hadi iyi geceler ders bana ben derse bakıyom bi uğrayım dedim vallahi bağımlılık yaptınız beyasüprizzzzzŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?