:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: mezun olsamda kopamam buralardan 6. takımından sizlerden ... ee 1 seneye yaklaştı ben buralardayım ....aeben 4 kilosu kalmış mezun verceksiniz yakında
evet canım bu benim genç kızlık kilon bile degil 67 idim ...:1shok:ne güzel 1 senede istediğin kilodasınn
birde ben sana kitap konusunda yardım edemedim kendi adıma dediğim gibi hiç yok sana yarayacak kitaplar ama ben örgü klübüne de üyeyim oraya duyuru yapayım mı sen de üye olursan orada da bir çok güzel yürekli insan var yardım etmek için gönüllü çok çıkar diye umuyorum
reyhan ablam sağolasın dünün sarhoşlğu devam ediyor bende
biraz önce gülle yani öznurla konuştum sizlere selamı var çok
zenan ve bebişlerine çok geçmiş olsun dedi
honeycimi detebrik ediyor darısı onun başına inşallah değerlerin yükselmesine sevindi
umaysucum nikin çok güzel umay eski Tüeklerde çocukları koruyan tanrıça adı diye biliyorum yanlış değilsem bakalım kallisim gelsin de spordan gül en az 5 hafta yok aramızda belki seni alır onun yerine
Selam bombalar süpersiniz ya işte buu:))
emelim seni neşeli görmek bana çok iyi geldi bu hafta iyim dahada iyi olacam .annem dün gece inan seni düşündüm geldimi gelmidimi diye ama akşam akşam keyfim kaçınca dahada girmedim takımaa
nereus bizi baştan çıkaramayacaksın tatlı cadıı bu hafta pek bi azimliyizz sen yesene o pastaları bak bizim içinde yeekaydirigubbakcemile3
aebenem seni çokk seviyorum çok mutlu oldum kitaplar için çokk saoll
kendim için bir çatal alcam senin için 3 dilim yiceemm :roflol: :roflol: :roflol:
sagolsun emelim gene konusursan sende selam soylereyhan ablam sağolasın dünün sarhoşlğu devam ediyor bende
biraz önce gülle yani öznurla konuştum sizlere selamı var çok
zenan ve bebişlerine çok geçmiş olsun dedi
honeycimi detebrik ediyor darısı onun başına inşallah değerlerin yükselmesine sevindi
umaysucum nikin çok güzel umay eski Tüeklerde çocukları koruyan tanrıça adı diye biliyorum yanlış değilsem bakalım kallisim gelsin de spordan gül en az 5 hafta yok aramızda belki seni alır onun yerine
nereus bak yarışma sahibi yakinimdir -tatlicadiarzu- bugünlerde birilerini bir yerlerden atma azmi var içimde hiç bulaşma istersen :roflol: 8takımda kaçamak yapanlardan bıkdım onları atmaya çalışıyorumda sözü geçen şahsiyetler taa kendileri olurlar )günaydın güzellerrr
dün pasta krizi yaşayan oldumu bakimmm
emelim sadece bir bardak çaymı? eminmisin?yerimsenibenreyhan ablam sağolasın dünün sarhoşlğu devam ediyor bende
ye ye güselim afiyet olsun katmer katmer yağ olsun o bize bıraktığı pastalar kadar krema içine düşesin kalori hesabı yapamayacak kadar yiyesin işallah yalappimsırnaşık şeyayy çok yidim :CüvCüv:
senin içinde yarın yicem şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?