Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaydirigubbakcemile3 TAM ÜSTÜNE BASTIN .... PLATESİMİ YAPTIMDA GELDİM ....:sm_cool: BASKÜL İNAT ETSEDE BEN ZAYIFLIYORUMMMM ....sositososito

zenancım galeta yağsız bir kraker türü
parmak kalınlığında ince uzun sopa gibi ısırınca dağılır çok gevrektir yani
ne biliyim nasıl tarif edeyim sana birileri yardımımıza koşar nasıl olsa biraz bekleyelim

reyhan ablam sağol zenancım sen de sağol geçmiş olsun dilekleriniz için
şimdi aradım kan seviyesi çok düşük diye ameliyat etmeye korkmuş doktorlar başka doktor araştırıyorlar
bu doktorlar da bir alem biri acil diiyp yürek hoplatıyor biri bu aşamada ameliyat yapamayız diyip geri gönderiyor sabır Yarabbim

selamlar arkadaşlar
kimsecikleri bulamadım.
emelcim halana acil şifalar dilerim canım.inşallaha sorunsuz bir şekilde ameliyatını yapabilirler de iyileşir inşallah.
kallistecim Allah kavuştursun eşini ve kızını yolcu etmişsin.
reyhan ablacım yediklerine şöyle ben de baktım güzel gözüküyor:))
honeycim sağolasın canım.iyileşiyor oğlum.evde olunca daha iyi ilgilenebiliyorum kendim.sen nasılsın.ben de sorucam herkes sormuş ne ameliyatı olacaksın sen.yazdın da kaçırdık mı acaba.

kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum eni de kabul eder misiniz?a.s.

kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum eni de kabul eder misiniz?a.s.

canım takımımızda yer yok malesef bekleyen bile var hatta çok aranan bir takımızda delikafadulden

ihtiyacı olan takım şu hafta arası yok, cumaya gelip duruma bir bak istersen cumaları belli oluyor ayrılan gelen filan buraya gelip yine yazarsan yada bana profilden hatırlatma yaparsan memnun olurum.

emelim geçmiş olsun canım ya, of sağlık gibisi varmı şimdi düşündümde allaha emanet çoluğumuz çocuğumuz ... bizi durumdan haberdar etmeye devam et..

galete yardımınıda yapalım :roflol:

emelim bir gün radyoda röportaj dinlemiştim kediden köpekten bu kist yüzünden çekinen insanlar maydanozdan daha çok korksunlar onda daha çok tehlike var demişlerdi... bu yüzden yeşillikleri mutlaka sirkeli suda bırakmamız gerekiyor çok pis olabiliyor mikrop saçabiliyorlarmış...

ben bbiraz buralarda gözüksemde uzunca mail yazmakta olacağım.. kan bağışı için bir sitede bulduğum isimlere mail attım bir çoğu sağolsun geri döndü kan verecekler ama birisi kan veremediği için aileye kalacak yer ayarlıyayım demiş onunla görüşeyim...

CANIM ILK CIKdıgımda bakıcam ıns.normalde olmuyodu ama belkkı buyuk calısmıslardır bıde malum bıraz zayıfladımfaık sonmezden xxl gıyınırdım cuma gunu L beden ıkıtane tshırt aldım.magazadakıle tanıdıkları ıcın cok zayıflamıs buldular.bu arada canım kızın ıst da.bı magazadan 20 a bı esofman takım aldım kadıfe.aynı magazanın vıaport da da subesı var ordan kardeslerıme 19 a aldım belkı bakmak ısterler
canım cok cok gecmıs olsun kusura bakma nolur bıraz yogunum herseyı kacırıyorum.adet sıskınlıgı ıse bu fazlalıgının gayet ıyı ben ıkı kılo fazla cıkıyorum nerdeyse
emel ınanamıyorum ya.tekrar konusursan gecmıs olsun dıleklerımı ıletıyorum
canım ne yanlısı kıyamam sana.bende senı opuyorum kocaman kaydirigubbakcemile5 canım cok yogunum ınan hıcbıseye vaktım yok.ılk fırsatda gelmeye calısıyorum ama pek mumkun olmuyor
emel canım cok gecmıs olsun.allah sıfa versın.azmıne de ıradene hayranım.bende dun aksam fıstık kavurmusdum bıraz tabagıma aldım ama sonrasında dusundum bana ne faydası var sadece yag bunun ıcındekı dedım ve goturup kavanozo dokdum tekrar onun yerıne bı meyve yedım o kadar
bas bas zenancigim görüsürüz seker. ya sorma zenanim saclarimi yaptim tirnaklarimi yaptim parlak taslar yapistirdim tirnaklarima. cicilerimi giydim.kokularimi süründümkaydirigubbakcemile5 hay allahim ya tam kokosdelikafadulden
ablacıgım masaallah duysa kızar ama benım annemde senden vallasırnaşık şey
umut canım ben burda gorunuyorum ama bılg acık bırakıp gıttım ya

arkadaslar hepınızden cok ozur dılıyorum.sıze dolayısıyla kendıme yeterınce zaman ayıramıyorum.anlayısınızı hosgorunuzu rıca edıeyorum.hepınızın basından gecmısdır tasınma ıslerı ama gercekden ısın ıcıne bıde tadılat gırınce cok zor oluyor.allah dan evın ıcınde degılız.saolsun aıle m burda yukumu hafıfletıcekler ıns aklım hep burdaa.s.

cedriccim sağolasın canım.
ben de pc yi açıp evdeki işlere koşturuyorum.arada gelip bakıyorum.oğlum uyurken biraz ev işi yapıyorum.3 tane pencere sildim 3 kapı sildim.2 odanın tüllerini yıkıyorum.birini astım da geldim.üfff kolum ağrıdı ya.
eşim gelmeden toparlamalıyım ortalığı.kesinlikle cam silme diye tembihlemişti.ben de tamam demiştim.kaydirigubbakcemile5

reyhan ablam akşam işten dönünce sende bana bir yardım et gözünü seveyim..

bu kan bağışları için benimle beraber ilgilenen bir kızcağız var bir bayanla tanışıyor ve aşağıdaki umarayı veriyor... bak arkadaşın mesajınıda kopyaladım... ablam yardım ette belki bir şey çıkar ortaya.... ne yapabiliriz yada ne yapmamız gerek...

durumu özet geçeyim... 16 yaşında bir kız neredeyse 1 yıldır tedavi görüyor valilikten yardım görüyor izin çıkmış yani kendi maddi imkanları yok... ilik nakli için amerikada uygun doku bulunmuş ama 85 bin lira gerekiyor bunuda aile karşılayamıyor....
kızın babasının adı Ahmet Şenol 0532-705-54-51

DKMS zentrale tübingen....Bayan Bilsen Yaldızlı tel....07071 943168
yada fax 07071 943111333

valla ablacım bu noyu veren facebooktan Nazan Özyakup diye bi bayan...almanyada yasıyormus...bbu verdigi bilgiler almanyada kurulan uluslar arası bi kurulus...ilik nakli kan bagısı maddi yardım vs herseye bakıyorlarmıs... verdigi isim ve no olan bayan da orda çalışan bi türkmüş..
dedi ki siz arayın o bayanı isteyin durumu anlatın o size yardımcı olmaya calısır...eger halledemezseniz ben ulasmaya calısırım...
bende bunu dedi diye netten birz baktım baya ciddi bi kuruluş...
benm de bildigim bukadar
DKMS Deutsche Knochenmarkspenderdatei gemeinntzige Gesellschaft mbH (Leukmie, Stammzellen, Spende, Blutkrebs, Nabelschnurblut, Knochenmarktransplantation, Stammzelltransplantation, Typisierung)

sizin bunu yapmanız site tarafından yasaklanmıyormu...

mesajı ditledim gören ne diyor demesin yasak bir mesaj vardı

Son düzenleme:

tamam canım cumaya damlarım tekrar. o zamana kadar yazdıklarınızı okurum ben de. sizin takım çok aktif hoşuma gitti sizlerle olarilirim umarım.ben de azimliyimdir hani :):sm_cool:

kallistecim ben konuya tam hakim değilim ama hasta olan kızın tedavisi için bir yardım hesabı açılmış mı.eğer var ise yardımda bulunmak isterim.yoksa kan bağışımı var sadece.

kallistecim ben konuya tam hakim değilim ama hasta olan kızın tedavisi için bir yardım hesabı açılmış mı.eğer var ise yardımda bulunmak isterim.yoksa kan bağışımı var sadece.

umutum şimdi 2 hastamız var biri 3.5 biride 16 yaşında... 16 yaşında olanın babasını uzun tadaviden sebap fırsat bilip işten filan çıkartmışlar valilikten izinli olarak yardım kampanyası başlamış çünkü ilik nakli için 85 milyar gerekiyormuş ama adamcağız bize hissettirmemeye çalışıyor konuşuyoruz soruyoruz istediğiniz varmı diye sadece allah razı olsun umudum oldunuz diyor... hesap no var ama bugün öğrenecek arkadaşımız o hesap aktifmi diye eğer öyleyse yazarım sanada...adamcağız arabada yatıp kalkıyormuş aylardır...

Allah bu kanse illetini düşmana bile vermesin
hep diyorum ya babam 12 yıl önce kanser oldu 58 gün hastanede yattı
biizm evimiz o şehirdeydi zengin akrabalarımız vardı ne maddi bir sorun yaşadık ne de kan sıkıntısı askerlerimize Allah zeval vermesin hergün 4 asker geldi ordudan kan bağışı için

ama ne dramlara şahit olduk yaz günü bahçede kartonlar üzerinde yaşayan hasta yakınları parasız pulsuz nice insanlar öyle iyi anlıyorum ki yaşadıklarını bu insanların içim sızlıyor bu haberleri başlıkları okudukça her şehirde var büyük hastaneler ve onkoloji hastaları

birgün elbet ben de düzenimi oturtur kendi hayatımı idame edecek parayı kazanırım da ulaşabildiğim hastalara yardım edecek duruma gelirim diye umuyorum hatta dua ediyorum bunun için

merhaba lar,
geçmişi okuyamadım gündemizinizi bilmiyorum ama gelip bir uğrayayım dedim. Umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır.

Tekrar merhaba arkadaşlar mesajlarınızı tek tek okudum.emelim halana geçmişler olsun
cedric canım üzülme ev taşımak kolay değil sen güzelce yerleş hele bir evine:)
kallisim allah kolaylık versin bizler burdan ne kadar destek olabiliriz bilmiyorum ama ankda ne kadar tanıdık varsa haberdar ediyorum artık gerisi onların insafına kalıyor malesef.

Buse konusuna gelince canım ben birkaç gündür buseyi masa tenisi alanına çekmeye çalışıyorum biraz hareket etsin diye ikimizde öğle araları bu nedenle vakit bulamıyoruz ama mesajını kendisine iletecem.

Birazda kendimden bahsedeyim.birkaç zamandır konsantrasyon eksikliği yaşıyorum neden demeyin hala nedenini bulamadım biliyorum sizlerde mutlaka farkındasınız takımdada gereği kadar kaliteli paylaşımda bulunamıyorum eksikliğim sadece takımla ilgili değil okul ve evdede aynı durumdayım .çok çabuk sıkılıyorum hala regl olmadım düzenim iyice kaçtı yeme düzenim değil metabolizma düzenim kaçtı. canım sıkılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…