Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cedricim canım ailen için şimdiden gözünaydın diyelim..

çorba olayını bende okudum ve doğru aslında bende genelde kendime soğan ve kabak eklediğim sebze mercimek karışımını pek yaparım ve kilom o hafta durgunluk yaşamaz hem bağırsakları yumuşattığı içinde iyi geliyor bize... cedricim geçende bahsettik ya eşofman istiyordunda LCW dedim sana ben ve bedenim uymuyor dedin.. akşam eşim pantalon bakıyordu bende eşofmanlara baktım yani istediğim halde alamadım çünkü biraz daha alamayacağım erteledim ama bedenleri çok güzel kalıpları harika mutlaka bak derim çok çeşit var yeni sezonda ve olmaması imkansız o kalıplarla....

GÜNAYDIN
kimse yazmıyacakmı yani şimdi yediklerini inanmıyorum ben niye yazıp uğraşıyorum o zaman ben de yazmıyorum işte oh olsun

gece geç yattım sabah erken işe geldim şimdi kahvaltı yaptım ve büronun haftalık temizliğini yapmalıyım sonra görüşürüz

oyy emelim yapma ne olursun inan ben yazacağım ama geçen hafta Beyzadan sonra ben kaç gün hiç bir şey yemedim yazıp azarmı işiteyim sadece perşembe cuma gününden itibaren düzgün yemeye başladım onları yazacağım....boşuna uğraşmıyorsun en azından benim için inanki kırk kez bakıyorum ne yapmalıyım diye ve bunu yani değişimleri filan öğrenmeye çabalıyorum hayatıma adapte etmeliyim bunu ve uğraşıyorum ama 3-4günlük aksamayı yaşadım yalan yok sırf kahveyle gezdim içim almadı... şimdi sana şöyle yazayım
sabah: sadece bir koparımlık ekmek yani çeyrek dilimin çeyreği ve bir çatal peynir sonra akşama dek kahve ve suyuda ihmal ettim akşamda ne yemek varsa ölçüsüne bakmadan yedim... yani bu hafta bu yüzdende kilo veremedim ama 4 gündür senin yazdığın gibi beslenmeyi öğrenebilmek ve uygulayabilmek için uğraşıyorum inan bana emelim ben bunu öğreneceğim....

istersen öğrenirsin ben eminim kallisim ben sana güveniyorum
tamam yazıcam o zaman yavaş yavaş

günaydınlar
hepiniz iyisinizdir inşallah.geçmişe bakarım birazdan.bu hafta evdeyim oğlumla ilgilenebilmek için.fırsat buldukca yazarım.
oğlum ayaklandı dolanıyor evde.ağrısı var işte biraz.ağlıyo mızlıyo.onun dışında iyi çok şükür.
yediklerime gelinde bişey diyemeyeceğim berbat çünkü.geçen hafta perşembeye kadar olanları yazsammı bilemedim.4 günü yazamadım çünkü.bu sabahtan itibaren ise yazmaya başladım tekrar.devam edicem mutlaka.işe yarıyor çünkü.tartıda 300 gr fazla idim bu sabah.ne yiyip içtiysem artık.regl de olcam onun etkisi de olabilir.

umutum ne guzel haber oh cok sukur buda gecti allah saglikli gunler versin baska dert vermesin diyetinide toparlarsin sen eminim hadi tekrar gecmisler olsun
teşekkürler zenancım.toparlıcaz artık.

Umutum yavrucuğuna çok geçmiş olsun aslanlar gibi ayağa kalkar inşlh.
zenanım çok saol canım hemen konuma ilgi gösterip yorum yapmuşın kocaman öptüm senii:))
sağolasın mehalim.

teşekkürler honeycim

matemcim yaran yavaş da olsa iyileşir merak etme.canını da sıkma.iyileştikten sonra devam ediceksin ya kilo vermeye.moralini bozma canım

umutum hoşgeldin canım ufaklıkta iyiymiş ohh geçmişler olsun bak atlattınız say...
hoşbulduk kallistecim.atlattık çok şükür.

sağolasın emelcim.senin sesini duymak çok güzeldi gerçekten canım.tekrar teşekkür ederim.

merhabaaaaaaa.s.
nihayet günes. nihayet sicak. nihayet aydinlik güzel bir hava. ohhhhhhh bee
gelin kizlar terasta bir bardak cay icelim. bugün is yok yarin basliyacagim kismetse.
umutum gecti say artik bak delikanli ayaklanmis bile. cok sükür allahim ya..
mehalim icten ice umutlanmis oy canim benim kiyamam ben sana. olur birtanem tabiki olur hayirlisi olsun insallah. takma güzel kafana:1hug:
emelim canim sende dün yorulmussun. ayakta birkac esneme hareketi yap cok iyi gelir canim kiyamam sana ben.
zenannim bidenem dadli dillim giymatlim..cok sekersin ya. yok bitiremedim elimdeki örgüyü zor bir modele basladim cok ugrastiriyor
emelim bilir sacörgülü nohut modelli cocuk bolerosu var diger tarafta. onu benim koca kiza yapiyorum simdi. ama ben bütün olarak baslamadim önce robadaki sacörgüsünü yapiyorum. anladin degilmi hangisini dedigimi?
ya almanya havasi simdi bozar ben birazcik terastayim gelirim yine

reyhan ablacım sağolasın.valla ne güzel olurdu terasta çay keyfi.
burada kar yağıyor ara ara.
sıcak günleri özledik valla.

iyii günler hayırlı haftalarr...........................

canım benim herşeyin hayırlısı.önce kilo işini hallettin şimdide bebek işini halledeceğini biliyorum.

bu arada bilgisayara girme sırası pek gelmiyo bana,bilgisayar odasında ders felan oluyo,ama aklım burda dedikoduları kaçırmak çok zorumu gidiyo,
neyse hepiciğinizi öptümkaydirigubbakcemile3

9 mart pazartesi
sabah___1 dili ekm tam bug.1 domat.30 gr peynir 1 bardak cay
ara___1 portakal
oglen___60gr normal ekm. arasina marul yaprakli domatesli 50 gr beyaz etli sandivic
ara___2 biskuvu form
aksam__havuclu soganli balkabagi corbasi 2 kepce 1 dilim ekm.tam bug.
1saat sonra 1 bardak sut

10 mart sali
sabah___1 tas kahve 7 8 zeytin 20 gr az yagli peynir 2dilim ekm
ara___1 elma
oglen___aksamdan kalan corba yine yarim kepce 4 kasik makarna karisik yesil salata 4 kasik
ara___1 poratakal
aksam___3 yemek kasigi ispanak yemegi 1dilim ekm.tam bug. 3 kasik yogurt
1aat sonra 1 bardak sut

11 mart carsammba
sabah__1 yumurta haslanmis 1 bardak cay 2 3 zeytin 2 dilim ekm.
ara__ yok yapmamisim ogun
oglen ___karnibahar salata4 kasik 4 kasik yogurt 1 dilim ekmege 1 cay kasigi kadar aci biber salcasi surup yedim
ara___yok
aksam___1 kepce kirmizi mercimek corbasi 1 haslanmis patates 1 domates yarim sogan 3 marul yapragindan yapilmis salata
2 saat sonra kadar___1 bardak sut

12 mart persembe
7 00 __2bardak su 1 ince dilim 13 gr peynir
8 40___1 bardak cay 4 5 sihay zeytin 1domat yarimsar yesil kirmizi biber 2 dilim ekm. tam bug.
10 30___1 portakal
12 30 ____1 kepce corba 3 kasik kabak kavurmasi 1 dilim ekm.
14 40____1 elma
16 30 ___2 hurma
19 00__ 4 kasik pirasa yemegi 4kasik bulgur pilavi
20 00__tozuttugum an cay ve cocuklarin sabah yedikleri biskuvilerden 3 tane cuma sabahi daha az cikabilirdim tartida
22 00 ___ 1bardak sut

13 mart cuma
7 00 __ 2 bardak su 2 kuru kayisi
8 45__ 1 bardak cay 1 domates 25 gr peynir tuzsuz az yagli 2 3 siyah zeytin 2 dilim ekmek
10 30 __1 elma
12 30 __ bir kepce yesil mercimek karisik bol yesil salata limonlu az yagli haslanmis balik 100 gr 1dilim ekm tam bug.
14 45 ___ 1 portakal
16 30___ 3 4 marul yapragi atistirdim
19 15 ___ogleden kalan mercimek yine 1 kepce 3 kasik sade haslanmis makarna 3 kasik yogurt
21 00 __ 1elma
22 00__ 1 bardak sut

14 mart cumartesi
7 30 ___ 2 bardak su ve 2 kayisi yine
8 40___ 1 bardak cay 1 yumurta haslanmis 1 dilim ekmege surulmus aci biber salacsi 2 3 dilim domates
10 30 __ 1 portakal
12 40____3 kasik patlican salatasi 1 dilim ekm 2 3 kasik yogurt
14 40___ 2 3 kreker
16 20___1elma
19 40 ___3 kofte firinda pismis 2 kasik pilav karisik bol yesil salata
21 00___ yarim portakal

15 mart pazar
7 00___ kalkmadim daha
9 00___ 1 bardak cay 25 gr azyagli peynir1 tatli kasigi kayisi receli 2 dilim ekmek
12 00___ 5 6 marul yapragi 10 gr haslanmis beyaz et 1 domatesten yapilmis limonlu pulbiberli az tuzlu salata
14 40____1 elma
16 30 ___1 bardak sut
19 20____ 2 kepce tarhana corbasi 1 dilim ekmegi icine dograyip yedim 1 de kucuk kuru sogan kirdim
21 30 ___gibide 1 elma

birdaha ne yapip edip gece yazacam ine cika oldum iki kelime yazip asaya sonra yukari efe rahatvermedi bi turlu simdi bu haftada carsamabaya kadar yurumedim bu 1 bide persembe aksami o biskuvileri yemeseydim daha cok verirdim bide galiba su icmem azaldi gecen haftalarda daha cok iciyodum bugunden itibaren heryere su koymaya ve fazla icmeye basladim
emelcim firsatin olunca bir bak bakalim yanlislar vardir mutlaka nelere daha dikkat edeyim

Malesef kÖtÜ bır haber aldım kızlar gÜlcÜm ayaĞını kırmıŞ annesının evınde yatıyor
alÇıya almıŞlar sabah ıŞe gıderken dÜŞmÜŞ yolda ve bıleĞının ÜstÜnden kırılmıŞ ayaĞı

aa çok kötü olmuş ya.üzüldüm şimdi.baya kötü düşmüş olmalı.canım benim çok geçmiş olsun.emelcim görüşünce selamlarmı ilet.

zenan25

9 mart pazartesi
sabah___1 dili ekm tam bug.1 domat.30 gr peynir 1 bardak cay
ara___1 portakal
oglen___60gr normal ekm. arasina marul yaprakli domatesli 50 gr beyaz etli sandivic
ara___2 biskuvu form
aksam__havuclu soganli balkabagi corbasi 2 kepce 1 dilim ekm.tam bug.
1saat sonra 1 bardak sut
BUGÜN ET GRUBU EKSİK OLMUŞ SÜTÜ DE 2 SAAT SONRA İÇMELİSİN

10 mart sali
sabah___1 tas kahve 7 8 zeytin 20 gr az yagli peynir 2dilim ekm
ara___1 elma
oglen___aksamdan kalan corba yine yarim kepce 4 kasik makarna karisik yesil salata 4 kasik
ara___1 poratakal
aksam___3 yemek kasigi ispanak yemegi 1dilim ekm.tam bug. 3 kasik yogurt
1aat sonra 1 bardak sut
et grubu yok nerdeyse peynir de olmasa yine süt erken olmuş

11 mart carsammba
sabah__1 yumurta haslanmis 1 bardak cay 2 3 zeytin 2 dilim ekm.
ara__ yok yapmamisim ogun
oglen ___karnibahar salata4 kasik 4 kasik yogurt 1 dilim ekmege 1 cay kasigi kadar aci biber salcasi surup yedim
ara___yok
aksam___1 kepce kirmizi mercimek corbasi 1 haslanmis patates 1 domates yarim sogan 3 marul yapragindan yapilmis salata
2 saat sonra kadar___1 bardak sut
et grubu yok malesef bu çok kötü kaslarına zarar verecek bir durum

12 mart persembe
7 00 __2bardak su 1 ince dilim 13 gr peynir
8 40___1 bardak cay 4 5 sihay zeytin 1domat yarimsar yesil kirmizi biber 2 dilim ekm. tam bug.
10 30___1 portakal
12 30 ____1 kepce corba 3 kasik kabak kavurmasi 1 dilim ekm.
14 40____1 elma
16 30 ___2 hurma
19 00__ 4 kasik pirasa yemegi 4kasik bulgur pilavi
20 00__tozuttugum an cay ve cocuklarin sabah yedikleri biskuvilerden 3 tane cuma sabahi daha az cikabilirdim tartida
22 00 ___ 1bardak sut
sen de farkındası ekmek grubu çok olmuş ama et grubu yok kru bklagil bulundurmalısın dolabında

13 mart cuma
7 00 __ 2 bardak su 2 kuru kayisi
8 45__ 1 bardak cay 1 domates 25 gr peynir tuzsuz az yagli 2 3 siyah zeytin 2 dilim ekmek
10 30 __1 elma
12 30 __ bir kepce yesil mercimek karisik bol yesil salata limonlu az yagli haslanmis balik 100 gr 1dilim ekm tam bug.
14 45 ___ 1 portakal
16 30___ 3 4 marul yapragi atistirdim
19 15 ___ogleden kalan mercimek yine 1 kepce 3 kasik sade haslanmis makarna 3 kasik yogurt
21 00 __ 1elma
22 00__ 1 bardak sut
bugün daha uygun olmuş sağlık açısından

14 mart cumartesi
7 30 ___ 2 bardak su ve 2 kayisi yine
8 40___ 1 bardak cay 1 yumurta haslanmis 1 dilim ekmege surulmus aci biber salacsi 2 3 dilim domates
10 30 __ 1 portakal
12 40____3 kasik patlican salatasi 1 dilim ekm 2 3 kasik yogurt
14 40___ 2 3 kreker
16 20___1elma
19 40 ___3 kofte firinda pismis 2 kasik pilav karisik bol yesil salata
21 00___ yarim portakal
süt eksik kalmış

15 mart pazar
7 00___ kalkmadim daha
9 00___ 1 bardak cay 25 gr azyagli peynir1 tatli kasigi kayisi receli 2 dilim ekmek
12 00___ 5 6 marul yapragi 10 gr haslanmis beyaz et 1 domatesten yapilmis limonlu pulbiberli az tuzlu salata
14 40____1 elma
16 30 ___1 bardak sut
19 20____ 2 kepce tarhana corbasi 1 dilim ekmegi icine dograyip yedim 1 de kucuk kuru sogan kirdim
21 30 ___gibide 1 elma
et grubu eksik yoğurt eksik

aa çok kötü olmuş ya.üzüldüm şimdi.baya kötü düşmüş olmalı.canım benim çok geçmiş olsun.emelcim görüşünce selamlarmı ilet.
evlerinin orada çok dik bir yokuş var orada düşmüş malesef çok kötü şişmiş çok zedelenmiş bileği:çok üzgünüm:

kallisim gül en az 2 hafta aramızda olamayacak canım listede gerekeni yaparsın sen Şeniz

ay şok oldum şimdi... geçmiş olsun yazık ya durduk yere.. işede yeni başlamıştı düzen bile kuramamıştı henüz... off kıza yazık...emelim bana bir ara telini yazıverde ararım kızcağızı.. kan aradığımız babalarla konuşmak için eşime kontör aldırmıştım dün yerimseniben

bir selam bile vermemisim kusura bakmayin salakligim ustumde bugunlerde

herkeze guzel saglikli hafta basi diliyorum dilerim onumuzdeki gunler herkezin gonlunce gecer a.s.
gecmise bir bakip geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…