teşekkürler zenancım.toparlıcaz artık.umutum ne guzel haber oh cok sukur buda gecti allah saglikli gunler versin baska dert vermesin diyetinide toparlarsin sen eminim hadi tekrar gecmisler olsun
sağolasın mehalim.Umutum yavrucuğuna çok geçmiş olsun aslanlar gibi ayağa kalkar inşlh.
zenanım çok saol canım hemen konuma ilgi gösterip yorum yapmuşın kocaman öptüm senii:))
teşekkürler honeycimmerhaba kızlar
geçmişi okuyamıyacağım şöyle bir girip geldim diyeyim çünkü çok rahatsızım kocacığım hastaneye gidelim diyor ama ben istemiyorum bir ameliyat olsamda kurtulsam bu ağrılardan allah düşmanıma vermesin yaa
mehalimle zenanın ışığı yanıyor mehalim hamile değilmişsin üzülme canım senin en azından 1tane yavrun var o bile olmayanlar var mesela ben inşallah vakti saati gelince senin 2. benimde 1. olur canımcığım hakkımızda hayırlısı
umutcuğumun yavrusuda en kısa zamanda iyileşir inşallah
unuttuklarım kusura bakmasınlar nolur
hadi herkese iyi geceler bir ilaç daha içeyim bakalım olmadı hastaneye öptüm hepinizi şekerler
matemcim yaran yavaş da olsa iyileşir merak etme.canını da sıkma.iyileştikten sonra devam ediceksin ya kilo vermeye.moralini bozma canımherkese selam. iki gündür canım sıkkındı uğrayamadım. cuma günü yaram iyi olduğu için doktorum dikişlerin birazını almıştı ama yine açılma oldu ve enfeksiyon-akıntı vardı. doktor hafta sonu burada olmadığı için ve eşim çalıştıgı için erzurumada gidemedim. yarın tekrar göstericem bıktım valla. kilolu olduğum yağ tabakası fazla olduğu için kaynamıyorlarmış. bu şişmanlıktan bıktım artık,sürekli birşeyler çıkıyor bu yüzden.
reyhan ablacım seni gördüm aşagıda.nasılsın iyimisin?
hoşbulduk kallistecim.atlattık çok şükür.umutum hoşgeldin canım ufaklıkta iyiymiş ohh geçmişler olsun bak atlattınız say...
Merhaba arkadaşlar evet gebelik testini yaptım ve aynen negatif çıktı evet üzgünün olumsuzuna hazırlansamda olmamasını istiyormuş gibi kendime telkin etsemde üzgünüm.helede eşimin yüzünün ifadesi yani onun üzülmesi beni daha çok üzüyor.kendimi yetersiz eksik bir kadın gibi hissediyorum.Bunları ilk defa sizlerle paylaşıyorum sürekli içimde bunu yaşasamda etrafımdaki herkes benim hiç bebek istemediğimi zanneder ama ne kadar üzüldüğümü bilmezler amann işte böyle ne yapalım allahtan hayırlısı.
canlarım bu arada bebelerim için bir konu açtım sizlerinde desteğini bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5724460#post5724460
Malesef kÖtÜ bİr haber aldım kızlar gÜlcÜm ayaĞını kırmıŞ annesİnİn evİnde yatıyor
alÇıya almıŞlar sabah İŞe gİderken dÜŞmÜŞ yolda ve bİleĞİnİn ÜstÜnden kırılmıŞ ayaĞı
evlerinin orada çok dik bir yokuş var orada düşmüş malesef çok kötü şişmiş çok zedelenmiş bileği:çok üzgünüm:aa çok kötü olmuş ya.üzüldüm şimdi.baya kötü düşmüş olmalı.canım benim çok geçmiş olsun.emelcim görüşünce selamlarmı ilet.
Malesef kÖtÜ bİr haber aldım kızlar gÜlcÜm ayaĞını kırmıŞ annesİnİn evİnde yatıyor
alÇıya almıŞlar sabah İŞe gİderken dÜŞmÜŞ yolda ve bİleĞİnİn ÜstÜnden kırılmıŞ ayaĞı
ay şok oldum şimdi... geçmiş olsun yazık ya durduk yere.. işede yeni başlamıştı düzen bile kuramamıştı henüz... off kıza yazık...emelim bana bir ara telini yazıverde ararım kızcağızı.. kan aradığımız babalarla konuşmak için eşime kontör aldırmıştım dün yerimsenibenevlerinin orada çok dik bir yokuş var orada düşmüş malesef çok kötü şişmiş çok zedelenmiş bileği:çok üzgünüm:
kallisim gül en az 2 hafta aramızda olamayacak canım listede gerekeni yaparsın sen Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?