• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Sinif turkce gecme notu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.924
-163
68
41
Merhaba oğlum 5 e gidiyor.ilk dönem notu 79 du.bu dönem ilk yazılıdan 65 aldı.ikinci dönemde diyelim ortalama 65 oldu.
Sınıfta kalır mı yoksa her iki dönemin ortalaması mi alınıyor.bilen var mi acaba

Merhaba oğlum 5 e gidiyor.ilk dönem notu 79 du.bu dönem ilk yazılıdan 65 aldı.ikinci dönemde diyelim ortalama 65 oldu.
Sınıfta kalır mı yoksa her iki dönemin ortalaması mi alınıyor.bilen var mi acaba
ortaokulda sınıf tekrarı yok ha ama diyelimki çocuğun bütün dersleri 45 ve altında o zaman sınıf öğretmeni ve diğer öğretmenler yeterlilik durumuna göre sınıf tekrarı isteyebilir sonuçta çocuk geri kalmış ama sizde böyle bir problem yok o yüzden rahat olun.

ortaokulda sınıf tekrarı yok ha ama diyelimki çocuğun bütün dersleri 45 ve altında o zaman sınıf öğretmeni ve diğer öğretmenler yeterlilik durumuna göre sınıf tekrarı isteyebilir sonuçta çocuk geri kalmış ama sizde böyle bir problem yok o yüzden rahat olun.
Ne bileyim telaslandim.cocugum ağlamaya başladı.calisiyorum yapamıyorum diye.okula gitmek istemiyorum diyor.

Ne bileyim telaslandim.cocugum ağlamaya başladı.calisiyorum yapamıyorum diye.okula gitmek istemiyorum diyor.

Ya kıyamam. Aynı yaşta kızım var.

Çalışma sistemini öğrenmesi önemli sanırım. Düzenli kitap okuma, ekran süresi azlığı. Ne kadar çok ekran bakarlarsa o kadar beyinleri yanıyor. Telaş yapmasın düzelir inşallah.

Off ders ici etkinliği de 60 vermiş ya.yazilidan bile düşük.randevu aldım, öğretmenimizle bir goruseyim.nasil bir çalışma yapmamız gerek bir fikir alıyım.

Matematikte sıkıntı vardı, temelden başladık.simdi bir de Türkçeden dusuk geldi.ders içi etkinlik yazılıdan dusuk mu olur ya.oyle yaparsa bu ogrenci okula gitmek ister mi.
Derslere katılımı yoksa düşük olur elbette.

Ders içi etkinlik neye göre veriyor. Ödevlerini düzenli yapıyor mu, derse katılımı nasıl? Bence gene de yazılı notundan düşük olmaması lazımdı ama belki sizin fark etmediğiniz bir şey vardır.

Safra keseniz, saçınız, gideceğiniz termal otel, çamaşır makineniz.
Her konunuz bdvde, üstelik defalarca sözlü uyarılmanıza rağmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X