Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk sayfamdaki fotoya baktınız değil mi?![]()
Ah keşke olmasa, ama bilmiyorum accayip irrite oluyorumNedir bu gıdı takıntınız ? Sizin gıdınız yok ki !!
25. Doktorumda çok az dedi zaten. İncirin yarısı kadar bi alandan bahsettievet hemde iki sefer baktım ama bir sarkıklık görmedim yaş kaç bilmiyorum ama
ben 43 yaşındayım boynum elastikiyet kaybım çok fazla meselaa
25. Doktorumda çok az dedi zaten. İncirin yarısı kadar bi alandan bahsetti![]()
4000 tl kocaeli medicaldekaça yaptırıyorsun ve nerede
4-5 senedir kilom 65-68 arasında ikrn evet gıdım bundan daha da çoktu. Senelerden sonra ilk defa 58'i grdüm. 2 beden inceldim. Ne karnımdan, ne göğsümden, ne kolum, ne bacağım hiçbir yerimden sarkma sorunu yaşamadım. Gel gelelim gıdım tamam küçüldü ama sarktı. Benim halam, babaannemin gidiları var, ama kiloları da var.Doktor burun desede ben gıdıya acayip gıcık kaptım resmen. O kadar ki anesteziyi yapıp kendim mi yapsam diye düşünüyorum o kadar bezdum![]()
Bu şu anki halin degil dimi öyle sanılabilirAynen aynen.Doktorumu sevdim zaten. Ama yarın iptal oldu haftaya olacakmışım.Bu şekil olsun yeter bana
Eki Görüntüle 2176734
ya en az 1000 tane foto çektim inanın ve en az 1000000 kere sordum 'beni en çok hangisi rahatsı ediyor?' diye. Cevabım gıdım oldu. Çünkü burnumu seviyorum. kontür vs. küçültebiliyorum. Ama gıdımı yapamıyorum
Son halinizi merak ettim açıkçası. Başka bir konuda yaptırdım yazmışsınızKızlar bugÜn doktora gittim gıdım için.Doktor 'Ben senin burnun için geldiğini düşünmüştüm ilk başta.İstersen ikisini de yapalım ve fiyat 10.000 tl' dedi. Doktorumu sevdim ama maddi olarak sadece gıdı istiyorum.Acayip gıcık kaptım resmen gıdımdan. Anketimde değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Edit:
Bugün 2. günüm ameliyattan sonraki. Bu akşam dikişlerimi aldırcam. Bu arada ortalarda Rahip İsatar gibi dolaşıyorum. Ağrı sızı yok. Bunları da belki birisine bir faydası olur diye ekliyorum![]()
Ödemim var 1-2 güne kadar atıcam foto.Son halinizi merak ettim açıkçası. Başka bir konuda yaptırdım yazmışsınız
Hayırlı olsun.. çok güzel olmuş özellikle öndenretro_hippo ve diğer KK üyeleri;
Konumun başında güncel foto ekledim.Merak edenlere duyurulur.Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.
retro_hippo ve diğer KK üyeleri;
Konumun başında güncel foto ekledim.Merak edenlere duyurulur.Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.
Silmiştim tekrar yükledim. Yorumlayın bakalımBen nie goremiorum =/
Silmiştim tekrar yükledim. Yorumlayın bakalım![]()