5 saniyenizi rica edebilir miyim?

Sizce hangisi?

• Ankete Katılan
    110
  • Anket Kapalı .
Evet direk cene altindan asagi dogru gidiyor.
Bariz bir sarkma var. Burundan cok rahatsiz degilim acelem yok diyorsan ben gidi diyorum. Burun yapili olup sarkik gidiyla durmaktan daha iyi bence.

Fotografta bisey yok diyen arkadaslar icin. Normal gıdı bolgesi bu fotograftakine yakin bir goruntude olur.
Direk cene altindan bogaza dogru gitmez.

Ama sarkma değil o, yapısal gereği öyle. Görümcemin de boynunun görünüşü konuyu açan bayanın ki gibi .19 yaşında daha ve bir kaç tanıdığım genç insan da var boynu böyle olan.

Neyse konu sahibi,
Boyun sizi rahatsız ediyorsa tabi ki o olmalı. Ama bence burunda boyunda iyi görünüyor.

Gidi da bir şey yok diyenleri gerçekten anlayamıyorum. duzmus gibi geliyor ancak çene ile birleşimi sizi olduğunuzdan tombul ve yaşlı gösteriyordur. Ceneyi mi duzeltirse gıdıyı mı duzeltirse daha guzel olur doktor biliyordur. Burun ise normal bir burun gibi geldi. Gidi veya çene artık hangisiyse onu düzeltirin derim ben.

Ben aynı anda yüzümde 2 estetik ameliyat olmazdım. Sonuçta bu yüz ve değişiklige sizin alışmanız ve kabullenmeniz zaman alacaktır.

Kızlaaar nabersiniz?:cool:
Yarın olucam gidi ameliyatını. En az 100 kere foto çektim 'acaa bende bişey mi var?' diye ama yok var gıdı.Ve burnumdan daha çok gözüme batıyor.:KK35:

Hadi hayırlısı önce sonra yapar dr heralde görürüz bizde :KK66:
Aynen aynen.Doktorumu sevdim zaten. Ama yarın iptal oldu haftaya olacakmışım.Bu şekil olsun yeter bana:KK16:

2018-08-06 16.33.34.webp

Daha önce var mıydı belki yapısal olaraktır
4-5 senedir kilom 65-68 arasında ikrn evet gıdım bundan daha da çoktu. Senelerden sonra ilk defa 58'i grdüm. 2 beden inceldim. Ne karnımdan, ne göğsümden, ne kolum, ne bacağım hiçbir yerimden sarkma sorunu yaşamadım. Gel gelelim gıdım tamam küçüldü ama sarktı. Benim halam, babaannemin gidiları var, ama kiloları da var.Doktor burun desede ben gıdıya acayip gıcık kaptım resmen. O kadar ki anesteziyi yapıp kendim mi yapsam diye düşünüyorum o kadar bezdum:silah:

Back
X