Yandan topladığımda da böyle duruyor.Sarktı yani off kadın olmak ne zorEvet direk cene altindan asagi dogru gidiyor.
Bariz bir sarkma var. Burundan cok rahatsiz degilim acelem yok diyorsan ben gidi diyorum. Burun yapili olup sarkik gidiyla durmaktan daha iyi bence.
Fotografta bisey yok diyen arkadaslar icin. Normal gıdı bolgesi bu fotograftakine yakin bir goruntude olur.
Direk cene altindan bogaza dogru gitmez.
Benim yapıliyor ama ben şişmanımParmakla gidiya bildir bildir yapilabiliyorsa o gididir.
Aynen ben de anlamadım. Hiç bir şey göremedim. İlla burunlar, gidilar herkes birbirinin aynısı mi olacak? Herkesin kendine has ve herkes o kendine hasliklarla güzel. Herkes fabrika ürünü gibi birbirinin aynısı olunca güzel mi geliyor insanlara anlamıyorum. Burun şoyle olur ,gıdı boyle olur onu da anlamıyorum. Allah herkesi farklı farklı yaratmış. Herkesin burnu da kendine göre güzel. Ben şu zamana kadar kimsenin gidisina, burnuna falan bakmadım dikkatimi çekmez. Aşırı derecede rahatsız edici bir bozukluk vardır orası ayrı ama.hiç biri neyi var gıdı burun herşey yerinde.
degişiklik istiyorsanız saç boyatın kaş boyatıp kalın ince yapın.
Kızlar bugÜn doktora gittim gıdım için.Doktor 'Ben senin burnun için geldiğini düşünmüştüm ilk başta.İstersen ikisini de yapalım ve fiyat 10.000 tl' dedi. Doktorumu sevdim ama maddi olarak sadece gıdı istiyorum.Acayip gıcık kaptım resmen gıdımdan. Anketimde değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 2174971 Eki Görüntüle 2174972
Elinle kendin mi bastırdın normal duruşumu bu
Ay nolur aldirma gidini sacmalik toplayinca hicte hos durmadi
hayır hayır 69 idim 58e indim. Boyumda 167.Fazla kilonuz var mı? Boy ve kilonuz kaç?
Yandan topladım işteElinle kendin mi bastırdın normal duruşumu bu
Bir de kime göre , neye göre kusur. Mesela bana dişlek insanlar hep sempatik gelir (diş hekimi olmama ragmen)ama çoğu dişlerini yaptırıyor. Çoğu diş hekimi de bunu kusur olarak görüyor.Eee panpa adam tabi ki 1mg kusurun olsa hemen söyleyecek malum para için:)
Bence salla ikisine de gerek yok
Elinle düzelttiysen sarkmış demek ki hem baya zayıfsın normalde böyle durmamalı yani kilon olsa normal diyecektim ama degilsinYandan topladım işte
E bacım eşarpla kapatmışsın
Benim yapıliyor ama ben şişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?