- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Gidi yok ki boynu kalın sadece konu sahibininEvet direk cene altindan asagi dogru gidiyor.
Bariz bir sarkma var. Burundan cok rahatsiz degilim acelem yok diyorsan ben gidi diyorum. Burun yapili olup sarkik gidiyla durmaktan daha iyi bence.
Fotografta bisey yok diyen arkadaslar icin. Normal gıdı bolgesi bu fotograftakine yakin bir goruntude olur.
Direk cene altindan bogaza dogru gitmez.
Banada öyle geldi gıdı bildigin et kütlesi oluyorGidi yok ki boynu kalın sadece konu sahibinin
Gidi yok ki boynu kalın sadece konu sahibinin
Gidi tam çenenin alt kısmıdır boyun değil... gidi sarkması denmez o zamanGidinin illa kat kat et veya şiş durmasi gerekmiyor. Kilo verdigi icin sarkmis derisi. Gıdı sarkmasi bu, boyun kalinligi degil.
Gidi tam çenenin alt kısmıdır boyun değil... gidi sarkması denmez o zaman
Şimdi bunu görmeseydik iyiydi, gıdı mıdı yoktu :)Evet direk cene altindan asagi dogru gidiyor.
Bariz bir sarkma var. Burundan cok rahatsiz degilim acelem yok diyorsan ben gidi diyorum. Burun yapili olup sarkik gidiyla durmaktan daha iyi bence.
Fotografta bisey yok diyen arkadaslar icin. Normal gıdı bolgesi bu fotograftakine yakin bir goruntude olur.
Direk cene altindan bogaza dogru gitmez.
Boyunda kalınlık yada şişlik bu var.. gidi sarkik görünmüyorCenenin alt kismindan boynuna dogru deri birakmis kendini. Artik ismine ne deniyorsa. Konu sahibi de bahsettigim goruntuden rahatsiz zaten.
Boyunda kalınlık yada şişlik bu var.. gidi sarkik görünmüyor
En azından bu resimlerden net belli olmuyorTamam hic sarkik yok. Kalinliktandir o.
Fotodan sonra gıdı varmı yokmu anlaşıldı iyice o gıdını o şekilde yukarı alabiliyirsa kesinlikle gıdı ol ssen zaten sarkıkmı degilmi bizden daha iyi bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?