5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Günaydın Esra,
Dün benden kocaman bir sıfır malesef
Bugün de bakıcam duruma göre

Beni bir kaç gün mazur görüceksiniz kızlar paralar suyunu çekti malesef. Ayın 1'inden sonra devam

Az önce su istedim ,paraüstü 4 tl yine kumbaraya.

günaydın canlarım nasılsınız bakalım
ün ben 3,5 lira atmıştım ama yazmayı unutuverişim
bugün henüz atamadım ama eşimi tırtıklarım artık gelince

canım maşallah azimli gidiosun tebrik ediyorum seni:)

evet canım bi azimdir gidiyo bakalım inşallah böyle devam eder canım zaten kumbarayı iş yerindeki çekmeceme kilitledim içinden almayayım para falan diye

günaydın canım allaha şükür iyiyim ben kendi adıma sende iyisindir inşallah canım

günaydınlar kızlar hayırlı cumalar hepimize rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah bende dün kumbarama 2,5 tl attım rabbim arttırsın inşallah

Canim sende bi sikinti var hissediorum cunku sen burayi unutmazsin normalde:s

oluyor işte canım bazen
benim çocuğum yok bilirsin belki
o konuyla kafam çok meşkul o yüzden unuttum sanırım
kusura bakmayın artık

bitanem kafana takmamaya çalış ne olur rabbim istediği zaman oluyo canım sen üzülür moralini bozarsan etkilenirsin canım
zamana bırak herşeyi canım rabbim büyük

oluyor işte canım bazen
benim çocuğum yok bilirsin belki
o konuyla kafam çok meşkul o yüzden unuttum sanırım
kusura bakmayın artık

Canim bi insan ne zaman birseyin olacagina inanirsa o olurmus yani hersey beyinde.bitiomus brmce seninde en kisa zamanda olacak bebisin:) daha biz sesin bidik icin burada banka hesabi actirmani isteyecez nelr var neler:) hem sen daha cok gencsin eger cok fazla dogum.kontrol hapi kullandiysan o biraz tembellestiriyor rahmi ama 4-5 ay icerisinde duzeltio hic uzulme canim benim sen ben olacagina inaniyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…