- 22 Ağustos 2011
- 919
- 102
- 73
slm kızlar nasılsınız
benim önerim alışveriş merkezlerine gitmemek böylece para harcamamış olursunuz
Benim ofisim AVM manzaralı çok zor oluyor görüpte gitmemek, her gün yanından geçmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız
benim önerim alışveriş merkezlerine gitmemek böylece para harcamamış olursunuz
güzel bir öneri ben internetten alışveriş yapmamak için o tarz sitelere üye olmuyorumOturduğu yerden, dışarı çıkmadan para harcayabilen biri olarak önerim Alışveriş sitelerinin anlık kampanyaları, indirimleri, hediye çeki aldatmacaları ile dolu Günlük Bültenlerinden çıkın.
Kredi kartınızı ya evde bırakın ya da çok güvendiğiniz birine saklaması için verin. (ben anneme veriyorum mesela)
Kendinize aylık biriktirmek istediğiniz parayla ilgili hedef koyun.
Maaşı alır almaz mutlaka bir kısmını birikim için bir yatırım aracına bağlayın.(altın veya döviz gibi)
Kizlar bende bi oneride bulunayim gida alis veerislerinize ciksrken yemeginizi yemis karniniz tok cikin hem alis veris yaparken gozunuz donmez hemde abur cuburu yiyip kilo almazsiniz
Yoklama alalım her akşam.Kizlar cok ilginc ama.burayi surekli takip eden arkadaarim bi gun girmese acba bi sikintilarimi var die merak etmeye basliorum bagimli oldum buraya.:)
Kizlar cok ilginc ama.burayi surekli takip eden arkadaarim bi gun girmese acba bi sikintilarimi var die merak etmeye basliorum bagimli oldum buraya.:)
Kizlar cok ilginc ama.burayi surekli takip eden arkadaarim bi gun girmese acba bi sikintilarimi var die merak etmeye basliorum bagimli oldum buraya.:)
Yoklama alalım her akşam.
Kızlar günaydınlar,güzel günler geçirelim inşallah
4 tl atıyorum kumbarama.
günaydın canımda sen ne kadar erken kalkmışın öyle ya
mesaj yazmışın erkenden:26::26::26: