5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

bugün kumbarama 5 lira attım kızlar
benim baştan beridir olan birikimim kumbarada o yüzden kumbaram çok ağırlaştı taşımakta zorlanıyorum

Kızlarr bu ay elim öyle sıkışık ki, katılamayacağım artık önümüzdeki ay bomba gibi dönerim inşalah

Iyi aksamlar kizlar:) ben bugun arkadaslarimla gun yaptik aramizda cok buyuk paraya deil ama haftalik 20tl 8kisiyiz her hafta birimiz 140alacaz:) benimkide bundan 4hafta sonra alicam:)

slm kızlar
birkaç gündür kumbarama birşey atamadım bugün ev için alışverişten dönünce kalanları atıcam inş

70 lira biriktirdigim paradan para cekmeye vaktim olmadıgı için pazar parası 30 lira aldım

3,5 tlsini geri koydum ama

70 lira biriktirdigim paradan para cekmeye vaktim olmadıgı için pazar parası 30 lira aldım

3,5 tlsini geri koydum ama

olsun %10'nundan fazlasını geri koymuşsun

son günlerde bende çok alıyorum içinden maaşımı alınca borcumu ödüyeceğim

olsun %10'nundan fazlasını geri koymuşsun

son günlerde bende çok alıyorum içinden maaşımı alınca borcumu ödüyeceğim

bende ödeyecegim canım benim...ayın son günleri sıkıntılı oluyo biraz....ay bası gelse de maaş alsak

kızlar dün ben yazamadım ama 5 tl atmıştım

bugünde 3 lira atıyorum kumbarama

Merhabalar hanımlar eğer kabul ederseniz bende katılmak istiyorum aranıza bende birikim yapmak istiyorum allah izin verirse beni de aranıza alırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

Merhabalar hanımlar eğer kabul ederseniz bende katılmak istiyorum aranıza bende birikim yapmak istiyorum allah izin verirse beni de aranıza alırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

canım bu topic herkese açık gel tabii
ama hergün birikimini yazmayı ve ayın 15. günü bildirim yapmayı unutma tamam mı???????

Kızlar herkese iyi uykular,

Dün çok az attım, 0,75 kuruş (sırf gün atlamadan az da olsa para atayım diye her tarafı fellik fellik aradım,buna da şükür)
Bugün 5,5 tl kumbarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…