5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

günaydın kızlar nasılsınız
bende bugün 3 lira atıyorum kumarama damlaya damlaya göl olur inş

günaydın kızlar nasılsınız
bende bugün 3 lira atıyorum kumarama damlaya damlaya göl olur inş

Günaydın incimnaz,Allah bereket versin.Damlaya damlaya okuanus olsun inşallah paracıklarımız.

Günaydın birikimci hanımlar,kucağımdaki yaramazı uyutabilirrsem çantamı karıştırıp kumbaraya para arayacağım da inat etti bağırıp duruyor.

Akşama kadar ne olur bilinmez ancak bugün bir şey atamıyorum galiba kızlar Resmen sefilleri oynuyorum elimde kalan son parayı da bozdurmak istemiyorum. Olmazsa ofisteki kumbaradan eve transfer yapıcam :/ Ay başına sadece 12 gün kaldı

Arkadşlar birlikten kuvvet doğarmış bn öyle gezinirken gördüm ancak bn de aranıza katılmayı istiyorum çünkü elime çok para geçmesine rağmen hiç para biriktiremiyorum .Sürekli eksikler gözüme çarpıyor onları hallediyorum elime geçenle.

Çok güzel bi topik olmuş ya.. Benim gibi hiç para biriktiremeyen birini bile gaza getirdi doğrusu..
Aranıza katılabilirmiyim?

Çok güzel bi topik olmuş ya.. Benim gibi hiç para biriktiremeyen birini bile gaza getirdi doğrusu..
Aranıza katılabilirmiyim?

Hoşgeldiniz kızlar,aramıza katılmanızdan memnuniyet duyarız.
Tek yapmanız gereken kendinize mümkünse istenildiğide kolayca para çıkaramayacağınız bir kumbara ayarlamak.
Elinize geçen paraları kumbarada biriktirmek ve konuda bildirim yapmak
Bu ikinci ayımız her ayın 15 inde zulaları konu sahibine özelden iletîyoruz .

Bu arada sık sık uğramayı unutmayın buraya,her türlü sohbete de açığız.

Benden bugün 5 tl.
Bol birikimli günler.

Son düzenleme:

Hoşbulduuummmm.. çok teşekkür ederiiim..
Öyleyse ilk iş çıkışı hemmen bir kumbara ediniyorum kendimee..
Her ayın 15 inide not aldımmki unutmayayıımm..

Çanakkale Deniz Zaferinin 98. Yılı Kutlu olsun.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Şehitlerimizi Rahmet ve Şükranla anıyoruz.

Hoşbulduuummmm.. çok teşekkür ederiiim..
Öyleyse ilk iş çıkışı hemmen bir kumbara ediniyorum kendimee..
Her ayın 15 inide not aldımmki unutmayayıımm..

O zaman hayırlı olsun,bereketli olsun kumbaran
paylaşımlarını bekliyoruz en kısa sürede.

BNDE BANKANIN DEMİR kumbarası var ona atrım bu akşam bi 50 lik.yarına Allah kerim.Belki sizin gazınızla iyi birikim yakalarım inşallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…