5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Param yok demiştim ama az sallandım biraz döküldü. Herkes pazartesiye hızlı başlayınca geri kalmak istemedim
4,10 TL o da zorla

Kızlar güzel haftalar hepinize :)
Ben bugün 4 lira attım kumbaraya :)

Canim ben sizi yalniz birakirmiyim hic

Hosgeldin canim. Biriktirdigin ilk ay parasiyla yatirim yapmayi dusunuyor musun bu arada yoksa 1000tl olana kadar bekleyecek misin? Ben karar veremedim daha ne yapsam. :26: altinda yukselmeye basladi almak icin cok gecikmemek lazim.

hosgeldin canim. Biriktirdigin ilk ay parasiyla yatirim yapmayi dusunuyor musun bu arada yoksa 1000tl olana kadar bekleyecek misin? Ben karar veremedim daha ne yapsam. :26: Altinda yukselmeye basladi almak icin cok gecikmemek lazim.

canım ceyrek altın almayı düsünüyorum:)

Ben daha önce para biriktiriyordum.Yine başlamak istiyorum.Hergün nekadar atıığımızı mı söylüyoruz ?

Hoşgeldin
Her gün elimize geçen paraları kumbaramıza atıp,ne kadar attığımızı konuda paylaşıyoruz.Her ayın 15 inde ise konu sahibine o ayki toplam birikimimizi özelden iletiyoruz.
İlk sayfada liste yayınlanıyor.
Bereketli birikimler yaparsın inşallah.

Günaydınlarrr...
Dün kumbara aldım kendime açılışıda 5 tl ile yaptımm.. İnşallah devamıda geliiirr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…