5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Ooo liste açıklanmış,Allah bin bereket versin paracıklarımıza
Çağla tebrikler ayın şampiyonu sensin

Alkışlıyorum seni :)

Pardon smile yanlış olmuş,sildi. Fakat alkış eklenmedi.
Telden bağlanıyorum.

Son düzenleme:
ooo liste açıklanmış,allah bin bereket versin paracıklarımıza
çağla tebrikler ayın şampiyonu sensin

canım melike cvp yazmadı halen bende simdilik boyle olsun düzeltiriz sonra dedim tsekkür ederim ama o similey ne öyle korktum valla bi kusurmu işledik:)

Mesaj tekrarı
...............

Son düzenleme:
canım melike cvp yazmadı halen bende simdilik boyle olsun düzeltiriz sonra dedim tsekkür ederim ama o similey ne öyle korktum valla bi kusurmu işledik:)

Afedersin canım alkışı tıklamıştım telden hata olmuş.
Düzelttim ama senden kaçmadı yakalandım
:18::18::18:

Tablomuzda oluşmus hayırlı ugurlu olsun bugun 5.35 tl attım kumbarama Allah bereket versın

Bugun tekzenden sinbonun dıgıtal baskülünü aldık 19.90 promosyonluymus ihtıyacı olan bakabılır kızlar hbrınız olsunkocak gold' danda esım dogum gunu hedıyesı olarak bana kar tanesı kolye aldı 250 tldogum gnum cuma gun ama olsun erkenden aldırdım hedıyemı ıyı oldu

aynı fikirdeyim canım burda tam gaz devam edelim:) biliosun hedef 1000tl:) senin canınmı sıkkın kuzum?

devam canm tabii
benim kaynım yakında nişanlanacak o zamana kadar parama dokunmyı düşünmüyorum
o zaman belki takmak için altın filan alabilirim ama eşime destek olmak amacıyla
nerden bildin canımın sıkkın olduğunu canım :26::26::26:
oluyor arada işte geçiyor sora ne diyim insanlık hali

liste açıklanmış en fakir benmişim ama ben son 2 hafta dahil olmuştum ama kararlıyım nisan 15de çıtamı yükselticem
bugün 4 lira kumbarama atıyorum bol para biriktirmeler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…