5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

ya ne oldu bana böyle anlamıyorum bür türlü kumbaraya para atamıyorum birde sürekli bir şeyler çıkıyor elimde para olmuyor kılar ben bu ayki değilde gelecek ayki listeye girmek istiyorummm mazur görün beni :S

Kizlar cok mutsuzum bugun kitapti kalemde defterdi derken okul icin cok para harcadim

Çağlacım okul icin mecburen harcama yapacaksın amac alışveriş listesini en aza indirip,almasakta olur dediğimiz seyleri almaktan kaçınmak değil mı zaten
İhtiyaclarini aldığına göre bundan sonra paraciklar hep kumbaraya ,hep kumbaraya atarak telafi edersin.

....……………..........

Son düzenleme:
Benden de 5 tl kumbaraya.

Kadınlar gunümüz kutlu olsun .

günaydın

kadınlar gününüz kutlu olsuuuuunnnn

Son düzenleme:
Emekçi kadınlar günü şerefine AVM'deki süper indirimleri görmezden gelerek bugün kumbarama 10 tl atıyorum.

kızlar kusura bakmayın yazamıyorum çünkü bi türlü atamıyorum kumbarama para biriktirdiğim 200 liramıda babama verdim ya altın alınıcak yada bankaya yatıcak yani ben böyle toplu bi halde yapabiliyorum kumbaramdaki paramıda almak zorundayım ama

kızlar dün 3 günlük toptan olsun diye 10 lira attım ama acayip alışveriş yapasım var

Ben de birkaç gündür hiç para atamadım kumbişime,hatta attıklarımdan bir kısmını almak zorunda kaldım.Azıcık param kaldı

Günaydinlar herkese güzel haftasonları
Paraciklarımizi harcamayalım olur mu kızlar

kızlar dün 3 günlük toptan olsun diye 10 lira attım ama acayip alışveriş yapasım var

incimnaz Allah bereket versin, harcama yasağı var tatlım aman aman

Ben de birkaç gündür hiç para atamadım kumbişime,hatta attıklarımdan bir kısmını almak zorunda kaldım.Azıcık param kaldı

Kızlar istikrar lazım yoksa nasıl birikecek paralar
Canım bu son alışım diye şartla kendini ki bir daha alma
Biriksin bozukluklar büyük kağıt parçacıklara dönsün güzel olmaz mı?

Kızlar istikrar lazım yoksa nasıl birikecek paralar
Canım bu son alışım diye şartla kendini ki bir daha alma
Biriksin bozukluklar büyük kağıt parçacıklara dönsün güzel olmaz mı?

Haklısın canım ama bu ara bütçemiz baya sıkışık,yol parası ,evin günlük ihtiyaçları derken elde avuçta bişi kalmıyor.Maaşlarımızda geç yatacak bu ay Ama maaşı alır almaz bir 100 tl atacam kumbişe inşş :)

İnsallah canım paylaşalım motive edelim birbirimizi

Kızlar beni de alır mısınız aranızaa?
Ben 1,5 yıl sonra evlenicem, ama birikim yapamıyorum. Ne zaman kenara bir şey koyayım desem paralar uçup gidiyor. Bana da yardımcı olur musunuz?

Kızlar beni de alır mısınız aranızaa?
Ben 1,5 yıl sonra evlenicem, ama birikim yapamıyorum. Ne zaman kenara bir şey koyayım desem paralar uçup gidiyor. Bana da yardımcı olur musunuz?

Hoşgeldin canım :))

Kesinlikle biriktir paralarını,çokk para lazım olacak düğün dernek işlerinde.Ben çok pişman olmustum nişanlıyken,niye hiç yatırım yapmadım kenarıma diye.Şimdi bütün kuzenlerime diyorum paranızı tutun diye.Sen de dikkatli harca ve koy kenarına bir miktar canım.

Hoşbulduk :)
Anladığım kadarıyla hergün ne kadar kumbarayı beslediysek yazıyoruz:)
Kumbaramı saydım, 33 lira 70 kuruş vardı. Çantadaki bozuklukları da attım, 6 lira 30 kuruş çıktı. Toplam 40 lira oldu. Yalnız listeyi göremedim. Kim ne kadar biriktirmiş listesi nerde acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…