Hoşbulduk :)
Anladığım kadarıyla hergün ne kadar kumbarayı beslediysek yazıyoruz:)
Kumbaramı saydım, 33 lira 70 kuruş vardı. Çantadaki bozuklukları da attım, 6 lira 30 kuruş çıktı. Toplam 40 lira oldu. Yalnız listeyi göremedim. Kim ne kadar biriktirmiş listesi nerde acaba?
evet kumbaraya attığımız miktarı burda yazıyoruz..İlk liste bu ayın 15 inde bildirim yapıldıktan sonra hazırlanacak canım..Mart ın 15 inde kumbaralarıı açıp ne kadar biriktirdiğimize bakıyoruz ve topiği açan arkadaşımıza bildiriyoruz..Bakalım az kaldı ayın 15 ine kim ne kdr biriktirdi :))
O zaman ben bir sonraki ayın listesine dahil olayım, 15ine bir şey kalmadı
Hoşbulduk :)
Anladığım kadarıyla hergün ne kadar kumbarayı beslediysek yazıyoruz:)
Kumbaramı saydım, 33 lira 70 kuruş vardı. Çantadaki bozuklukları da attım, 6 lira 30 kuruş çıktı. Toplam 40 lira oldu. Yalnız listeyi göremedim. Kim ne kadar biriktirmiş listesi nerde acaba?
Hoşgeldin
Hayırlı olsun herşey yolunda ve güzel gitsin inşallah.
Bol ve bereketli birikimler.
Kabul ederseniz bende katılmak istiyorum. Hiç para biriktiremem belki sizin vesilenizle bişiler yapabilirim :))
günaydıııııııııııınnnnnnnnnn
kimse neden uğramyor buraya ama ya
günaydıııııııııııınnnnnnnnnn
kimse neden uğramyor buraya ama ya
esracığım kendim için diyeyim ben sadece kumbaraya attığım limiti söylemek için uğruyordum sizler buradasanız arada uğrarım
Canim biz firsat buldukca giriyoruz sende gel hic olmazsa sohbet edelim bide mesela birbirimizi biriktirmek icin iyice gaz verelim:)
esracığım kendim için diyeyim ben sadece kumbaraya attığım limiti söylemek için uğruyordum sizler buradasanız arada uğrarım
Günaydın esra1082
Evet ya yalnız kaldık buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?