benim bugün aldığım discler galiba.
ben damga ve sıyıraç da aldım.
gelince zaten paylaşacağım...
yalnız damga ve sıyıracın zaten var galiba,almadığına göre?
evet var daha önce 70 küsur liraya set almıştım 3 oje damga sıyıraç ve 4 disk vardı. sonra yine o siteden damga ve sıyıraç almıştım şimdi 5 tane disk sipariş ettim. umarım güzel gelir hepsi :))
bana daha önce aldıüın fiyat pahalı geldi açıkçası.
born prettyden alacaktım,diğer başlığa da açmıştım hatta,oldukça uygundu ancak 1 ay içinde geleceği için beklemek istemedim.
gelsin de inşallah güzeldir,çeşitli yerlerde alanların yorumları genelde olumluydu.
bu arada she ojeleri konad'a uyumluymuş sanırım.
she oje ben çok aradım ancak artık üretimi yapılmıyormuşben desen için flormarın nailart serisini kullanıyorum.Beyazı,altın sarısı ve pembesi çok güzel. Desen de belli oluyor
heey bende istiyorum deli gibi istiyorum hemen istiyorm..msja cvp verirsen sevinirim
bende aldım smdigelince dikkat edin ustunde jelatin var
you_know, aldığın diskler geldi mi? eğer geldiyse resimlerini burada paylaşabilir misin? bende gelince paylaşıcam
yaa ben de dün aldım ama benimki kargoya bile verilmemiş?
sana geldi mi kargo maili?
normalde aynı gün içinde kargoya veriliyordu ertesi günde kargom geliyrdu ama çok sipariş verildi heralde yetişemiyorlar :) benimkide paketlendi diyor ama inşallah yarın elime geçer
benimkinde hala hazırlanıyor yazıyor
bir an önce gönderilse
bugün de tırnak sticker vardı,3 paket 5 tl diye.
stıckerler işe yaramaz almayın sakın guzel deil onlar
banada ödeme onaylandı fln die mail geldi ondan sonra gelmedi bişi sanırım 4 5 gune geliomus öyle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?