• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 konad disk,5 lira

gamzee35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
94
0
0
İzmir
kızlarrrr sizinlede paylaşmak istiyorum... Az önce sürekli alışveriş yaptığım bi sitede 5 konad diskin 5 lira olduğunu öğrendim.Veee hemen sipariş verdim.damga ve sıyıracı yok ama olsun. kredi kartım olmadığı için alışveriş yapamıyordum ama bunun kapıda ödeme seçeneğide var. disk seçme şansı yokmuş ama hepsi birbirinden farklıymış.Sipariş veren olursa ve kargo gelince resimleri paylaşırsa sevinirim.Bende gelir gelmez sizlerle paylaşıcamm:21::66::66:

Son düzenleme:
benim bugün aldığım discler galiba.
ben damga ve sıyıraç da aldım.
gelince zaten paylaşacağım...
yalnız damga ve sıyıracın zaten var galiba,almadığına göre?

Son düzenleme:
benim bugün aldığım discler galiba.
ben damga ve sıyıraç da aldım.
gelince zaten paylaşacağım...
yalnız damga ve sıyıracın zaten var galiba,almadığına göre?

evet var daha önce 70 küsur liraya set almıştım 3 oje damga sıyıraç ve 4 disk vardı. sonra yine o siteden damga ve sıyıraç almıştım şimdi 5 tane disk sipariş ettim. umarım güzel gelir hepsi :))

evet var daha önce 70 küsur liraya set almıştım 3 oje damga sıyıraç ve 4 disk vardı. sonra yine o siteden damga ve sıyıraç almıştım şimdi 5 tane disk sipariş ettim. umarım güzel gelir hepsi :))

bana daha önce aldıüın fiyat pahalı geldi açıkçası.
born prettyden alacaktım,diğer başlığa da açmıştım hatta,oldukça uygundu ancak 1 ay içinde geleceği için beklemek istemedim.
gelsin de inşallah güzeldir,çeşitli yerlerde alanların yorumları genelde olumluydu.
bu arada she ojeleri konad'a uyumluymuş sanırım.

bana daha önce aldıüın fiyat pahalı geldi açıkçası.
born prettyden alacaktım,diğer başlığa da açmıştım hatta,oldukça uygundu ancak 1 ay içinde geleceği için beklemek istemedim.
gelsin de inşallah güzeldir,çeşitli yerlerde alanların yorumları genelde olumluydu.
bu arada she ojeleri konad'a uyumluymuş sanırım.

she oje ben çok aradım ancak artık üretimi yapılmıyormuş:53: ben desen için flormarın nailart serisini kullanıyorum.Beyazı,altın sarısı ve pembesi çok güzel. Desen de belli oluyor

she oje ben çok aradım ancak artık üretimi yapılmıyormuş:53: ben desen için flormarın nailart serisini kullanıyorum.Beyazı,altın sarısı ve pembesi çok güzel. Desen de belli oluyor

benim de hiç yok she ojem.
bi kozmetikçide tozlar içinde bir oje havuzu vardı,hala duruyorsa alırım artıkın.

bende aldım birkaç ay evvel benim aldıklarım 7 tl idi
dikkat edin size gelicek olanların ebatları cok ufak olmasın
çiçekler desenler çok ufak olunca birşey anlaşılmıor ayrıca bir süre sonra sıkıyor insanın canı yapmak istemior benimkiler kenarda duruyor valla

heey bende istiyorum deli gibi istiyorum hemen istiyorm..msja cvp verirsen sevinirim :71:

ya ben sana msj yollayamadım msj sayım 100 olması gerekiyormuş:25: yakaladınyakaladın.com die bi site var ben ikisinide ordan aldım. damga sıyıraç ve 2 tane disk 6.95.ikisinide aynı anda sipariş verebilirsin:16:

yaa ben de dün aldım ama benimki kargoya bile verilmemiş?
sana geldi mi kargo maili?

normalde aynı gün içinde kargoya veriliyordu ertesi günde kargom geliyrdu ama çok sipariş verildi heralde yetişemiyorlar :) benimkide paketlendi diyor ama inşallah yarın elime geçer:27:

normalde aynı gün içinde kargoya veriliyordu ertesi günde kargom geliyrdu ama çok sipariş verildi heralde yetişemiyorlar :) benimkide paketlendi diyor ama inşallah yarın elime geçer:27:

benimkinde hala hazırlanıyor yazıyor:43::43::43::43::43::43:

bir an önce gönderilse

bugün de tırnak sticker vardı,3 paket 5 tl diye.

stıckerler işe yaramaz almayın sakın guzel deil onlar
banada ödeme onaylandı fln die mail geldi ondan sonra gelmedi bişi sanırım 4 5 gune geliomus öyle dediler

stıckerler işe yaramaz almayın sakın guzel deil onlar
banada ödeme onaylandı fln die mail geldi ondan sonra gelmedi bişi sanırım 4 5 gune geliomus öyle dediler

yoğunluktan dolayıdır kızlar ben ordan sadece damgalı sıyıraclı olan pembeli diskleri almıştım, yanında raflı ayakkabılık ve oje kurutma makinesi aldım hatta. ertesi gün geldi kargom.

Back