merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim şuan5.buçuk/ 6 haftalık hamileyim bi kaç gündür kendimi çok yordum dün gece kanamam geldi bundan 1 hafta öncede kasıklarımda çok ağrı vardı.. acile gittik muayene falan oldum şuan kötü bir durum yok dediler yatıcaksın dediler bu sabah da kendi doktoruma gittim hala kanamam devam ediyordu kesen gözüküyor dedi şuan yatıyorum moralim çok bozuk yardım lütfen
hepiniz çok saolunn inş bişey olmaz bebeğime dünden beri ağlamaktan içim çıktı... bu arada nergiscim doktor bu kanamadan önce progestan verdi gece yatarken 1 tane al demişti ama bugünden itibaren sabah akşam kullanmamı söyledi zaten bir haftadır içiyordum günde 1 kere şimdi ise 2 kere oldu sabah içtim ama kanamam hala devam ediyor ve nergiscim senin gibi oluyo aynen benimde tuvalete gidiyorum peçeteyle silince ya küçük parçacık gibi bir kan pıhtısı yada kan geliyo.. ama ara ara çamaşırımda da görüyorum ve çok fazla olmasada ağrı yaşıyorum :'( ne olur bu durumu yaşayıpda şuan bebeği sağlıkı olan var mı.. bu arada benim kesem gözüküyor ama hala bebek yok!! kesem 8 milim nerdeyse 6. haftama gircem normalmi bu yaşadıklarım
hepiniz çok saolunn inş bişey olmaz bebeğime dünden beri ağlamaktan içim çıktı... bu arada nergiscim doktor bu kanamadan önce progestan verdi gece yatarken 1 tane al demişti ama bugünden itibaren sabah akşam kullanmamı söyledi zaten bir haftadır içiyordum günde 1 kere şimdi ise 2 kere oldu sabah içtim ama kanamam hala devam ediyor ve nergiscim senin gibi oluyo aynen benimde tuvalete gidiyorum peçeteyle silince ya küçük parçacık gibi bir kan pıhtısı yada kan geliyo.. ama ara ara çamaşırımda da görüyorum ve çok fazla olmasada ağrı yaşıyorum :'( ne olur bu durumu yaşayıpda şuan bebeği sağlıkı olan var mı.. bu arada benim kesem gözüküyor ama hala bebek yok!! kesem 8 milim nerdeyse 6. haftama gircem normalmi bu yaşadıklarım
kesede bebek olmamasını bilemiyorum ama 34 haftalık hamileyim 5. HAFTA'mda evimde test yaptım pozitif çıktı bi saat sonra kanamam basladı parca parca gittim dr. a progestan ve onun ignesi var onu kullandım haftada bi tane ..
ve suan 34. haftamdayım 18 gün sonra bebeklerimi kucagıma alıcam insallahhh...
bebeklerim ikiz .. seninki de umarım tutunur sana ..
ben çok dr. a gittim kimi dr. düşmüş dedi kimi dr. da kalp atısını dinletti ..
Allah dan herseyin hayırlısını dile iyi düşün ama asla ağlama ..
saolasn canım allah kurtasın hayırlı sağlı doğumlar nasip etsin inş sağlıklı bi şekilde alırsın bebişlerini eline ahh benimde bir kanamam dursada sorunlar ortadan kalksa karnımın büyüdüğünü sağlıklı bir şekilde doğum yapsam ahh inş.. şuan çok stresliyim..
canım allah esirgesin düşük felan yapıyor olsaydın doktor anlardı zaten muayenede yani bana öyle olmuştu
benim arkadaşım da öyle oldu aynı senin gibi kanaması vardı 6.ayına kadar yattı.annesi baktı şimdi 1 yaşında tatlı bir oğlu var
rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın çok kötü bir duygu.
kesede bebek olmamasını bilemiyorum ama 34 haftalık hamileyim 5. HAFTA'mda evimde test yaptım pozitif çıktı bi saat sonra kanamam basladı parca parca gittim dr. a progestan ve onun ignesi var onu kullandım haftada bi tane ..
ve suan 34. haftamdayım 18 gün sonra bebeklerimi kucagıma alıcam insallahhh...
bebeklerim ikiz .. seninki de umarım tutunur sana ..
ben çok dr. a gittim kimi dr. düşmüş dedi kimi dr. da kalp atısını dinletti ..
Allah dan herseyin hayırlısını dile iyi düşün ama asla ağlama ..
düşük yaptım bunun böyle olacağını biliyordum.. moralim çok bozuk nasıl toparlancam.. allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum inşallah birdaha hamile kalabilirim ve inş sağlıklı ve sorunsuz hamilelik yaşarım. psikolojim çok bozuldu:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?