• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık hamileyim kanamam var çok korkuyorum...

Perii7777

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
480
253
303
Antalya
merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim şuan5.buçuk/ 6 haftalık hamileyim bi kaç gündür kendimi çok yordum dün gece kanamam geldi bundan 1 hafta öncede kasıklarımda çok ağrı vardı.. acile gittik muayene falan oldum şuan kötü bir durum yok dediler yatıcaksın dediler bu sabah da kendi doktoruma gittim hala kanamam devam ediyordu kesen gözüküyor dedi şuan yatıyorum moralim çok bozuk yardım lütfen

ahh canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun dilerim ki bebeğine ve sana hiçbir şeycikler olmaz sağ salim kucağına alırsın allahın izniyle
doktor muayene etmiş plasenta aşağıdaıdr belki yada yerleşme kanaması felandır
doktor her şey yolunda mı dedi
aman dikkat et bence hiç kalkma devamlı yat
geçmiş olsun canım tebrikler:54:

merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim şuan5.buçuk/ 6 haftalık hamileyim bi kaç gündür kendimi çok yordum dün gece kanamam geldi bundan 1 hafta öncede kasıklarımda çok ağrı vardı.. acile gittik muayene falan oldum şuan kötü bir durum yok dediler yatıcaksın dediler bu sabah da kendi doktoruma gittim hala kanamam devam ediyordu kesen gözüküyor dedi şuan yatıyorum moralim çok bozuk yardım lütfen

canım geçmiş olsun neden yordunki kendini peki dr ilaç vermedimi?bende 5 haftalıkken filan lekelenme oluyodu böyle bazen pembe bazen kahve ama hep peçeteye geliyodu çamaşırıma yada pede geçen bişey yoktu gittim dr progestan verdi o günden beri bi daha olmadı 2. kutu progestanı içiyorum hala dr her ihtimale karşı devam et dedi ilaca....sende canını sıkma evet yat dinlen ama kafanada takma lütfen Allahım yardımcın olsun

hepiniz çok saolunn inş bişey olmaz bebeğime dünden beri ağlamaktan içim çıktı... bu arada nergiscim doktor bu kanamadan önce progestan verdi gece yatarken 1 tane al demişti ama bugünden itibaren sabah akşam kullanmamı söyledi zaten bir haftadır içiyordum günde 1 kere şimdi ise 2 kere oldu sabah içtim ama kanamam hala devam ediyor ve nergiscim senin gibi oluyo aynen benimde tuvalete gidiyorum peçeteyle silince ya küçük parçacık gibi bir kan pıhtısı yada kan geliyo.. ama ara ara çamaşırımda da görüyorum ve çok fazla olmasada ağrı yaşıyorum :'( ne olur bu durumu yaşayıpda şuan bebeği sağlıkı olan var mı.. bu arada benim kesem gözüküyor ama hala bebek yok!! kesem 8 milim nerdeyse 6. haftama gircem normalmi bu yaşadıklarım :(

hepiniz çok saolunn inş bişey olmaz bebeğime dünden beri ağlamaktan içim çıktı... bu arada nergiscim doktor bu kanamadan önce progestan verdi gece yatarken 1 tane al demişti ama bugünden itibaren sabah akşam kullanmamı söyledi zaten bir haftadır içiyordum günde 1 kere şimdi ise 2 kere oldu sabah içtim ama kanamam hala devam ediyor ve nergiscim senin gibi oluyo aynen benimde tuvalete gidiyorum peçeteyle silince ya küçük parçacık gibi bir kan pıhtısı yada kan geliyo.. ama ara ara çamaşırımda da görüyorum ve çok fazla olmasada ağrı yaşıyorum :'( ne olur bu durumu yaşayıpda şuan bebeği sağlıkı olan var mı.. bu arada benim kesem gözüküyor ama hala bebek yok!! kesem 8 milim nerdeyse 6. haftama gircem normalmi bu yaşadıklarım :(

kesede bebek olmamasını bilemiyorum ama 34 haftalık hamileyim 5. HAFTA'mda evimde test yaptım pozitif çıktı bi saat sonra kanamam basladı parca parca gittim dr. a progestan ve onun ignesi var onu kullandım haftada bi tane ..
ve suan 34. haftamdayım 18 gün sonra bebeklerimi kucagıma alıcam insallahhh...
bebeklerim ikiz .. seninki de umarım tutunur sana ..
ben çok dr. a gittim kimi dr. düşmüş dedi kimi dr. da kalp atısını dinletti ..
Allah dan herseyin hayırlısını dile iyi düşün ama asla ağlama ..:49:

canım allah esirgesin düşük felan yapıyor olsaydın doktor anlardı zaten muayenede yani bana öyle olmuştu
benim arkadaşım da öyle oldu aynı senin gibi kanaması vardı 6.ayına kadar yattı.annesi baktı şimdi 1 yaşında tatlı bir oğlu var
rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın çok kötü bir duygu.

kesede bebek olmamasını bilemiyorum ama 34 haftalık hamileyim 5. HAFTA'mda evimde test yaptım pozitif çıktı bi saat sonra kanamam basladı parca parca gittim dr. a progestan ve onun ignesi var onu kullandım haftada bi tane ..

saolasn canım allah kurtasın hayırlı sağlı doğumlar nasip etsin inş sağlıklı bi şekilde alırsın bebişlerini eline ahh benimde bir kanamam dursada sorunlar ortadan kalksa karnımın büyüdüğünü sağlıklı bir şekilde doğum yapsam ahh inş.. şuan çok stresliyim..

saolasn canım allah kurtasın hayırlı sağlı doğumlar nasip etsin inş sağlıklı bi şekilde alırsın bebişlerini eline ahh benimde bir kanamam dursada sorunlar ortadan kalksa karnımın büyüdüğünü sağlıklı bir şekilde doğum yapsam ahh inş.. şuan çok stresliyim..

stres yapar üzülürsen bebegiin seni sevmezzzz:87:
mutlu ol umutlu ol tatlı ye eşinle huzurlu zamanlar gecir.. uzan dinlenn ohhh.. ilk günlerim geldi aklıma odama gecer alırdım meyveleri akşama kadar meyve yer tatlı yer eşimin gelmesini beklerdim ..:82:

canım allah esirgesin düşük felan yapıyor olsaydın doktor anlardı zaten muayenede yani bana öyle olmuştu
benim arkadaşım da öyle oldu aynı senin gibi kanaması vardı 6.ayına kadar yattı.annesi baktı şimdi 1 yaşında tatlı bir oğlu var
rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın çok kötü bir duygu.

allah sanada yardım etsin güzel bebekler nasip etsin inş büyük geçmiş olsun gerçekten çok zor bi durum!! benim cahilliğime denk geldi bebeğim bilemedim çok hareketliydim çok yordum kendimi birazda ağır kalırdım misafir ağırladım yordum kendimi bir de çamaşır suyu kireç özücülri hep eldivensiz kullandım :( allah ım bebeğimi korusun inş bişey olmaz

canım senin ne zaman kalp atışı duyuldu benim hala ne bebek ne de kalp atışı duyuluyo

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, kalp atışı ortalama 7. haftada duyulur. Hemen telaşlanma benin 35 gün boyunca kanamam devam etti, hemde öyle az değil koca koca parçalar düşürdüm. adet kanamasından bile daha fazlaydı. şimdi çok şükür bir sorun yok 27. haftadayız. sende moralini bozma herşey Allah dan, ben 2 kez düşük yaptım şimdi bir kızım var 2. kızımda yolda. Allah hepimizin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.

düşük yaptım bunun böyle olacağını biliyordum.. moralim çok bozuk nasıl toparlancam.. allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum inşallah birdaha hamile kalabilirim ve inş sağlıklı ve sorunsuz hamilelik yaşarım. psikolojim çok bozuldu :( :'(

düşük yaptım bunun böyle olacağını biliyordum.. moralim çok bozuk nasıl toparlancam.. allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum inşallah birdaha hamile kalabilirim ve inş sağlıklı ve sorunsuz hamilelik yaşarım. psikolojim çok bozuldu :( :'(

ttlımm biliyorum ne desek boş gelir sımdı sana soylemesı kolay

uygulaması cok zor ama kendını toparlamaya calıs

dusugun bır ayagı ıcerıde olur derler rabbım en kısa zamanda

annelık duygusunu yenıden tattırsın sana nurunu tamamlasın ıns

Back
X