Benn aynı durumdayım 5 haftanın ortalarındayım bende. Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. Progestanı hem fitil hemde iğne olarak vuruluyorum. Kanamam olduğunda doktoruma gittim.en son kontrolümde kesede gerileme yok bebeğin de kalp atısları nerdeyse duyulacak seviyeye gelmiş dedi. Dua ediyorum sadece ilaçlarımı alıp. Elimden başka bir şey gelmiyor lavaboya girip peçeteye bakmak istemiyorum inanın bir gün kıırmızı çoğu zaman kahverengi. Doktor yerlesme kanaması dedi ama yani emin olmak zor. Allah zorda kalan hepimize yardım etsin her gördüğümde artık gelmesin bu kanama diyorumArkadaşlar Merhaba 5 haftalık gebeyim. Perşembe günü başlayan bir kanamam var bugün 4. Gün. İlk gün hafif pembemsi bir kanamaydı. 2. Gün kırmızı ile karışık kahverengiydi. 3. Gün çok hafif kahverengiydi. 4. Gün ise yani bugün avuç içinden az tuvalet kağıdında kırmızı bir kanama vardı ama diğerlerinden fazlaydı. Tabi bunları gördüğüm her gün hastaneye koştum hemen. Doktor kesede bozulma olmadığını. Sürekli devam eden bir kanama ve kalp atışı duymadığı için yatıramayacağını söyledi. Yalnız sadece günde 1 kez geliyor. Ve sadece 1 peçeteye bulaşıyor. Doktor Progestan yazdı kullanıyorum 3 gündür. Bugün düşük önleyici iğne yaptı. İlk gebeliğim. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı? Lütfen yardımcı olur musunuz