5 Haftalık hamileyim, doktor çok bağırdı, çok kötüyüm.

iwannabehappy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
115
88
42
Arkadaşlar merhaba. 5 haftalık hamileyim çok şükür. 1 düşük, 4 negatif tüp bebekten sonra hamileyim. Haliyle yüreğimiz ağzımızda zaten eşimle. Hafta sonu lekelenmem oldu acile gittik çok tedirgin oldum. Evde kalmak istiyorum bi süre. İşyerinden üç haftalık izin almaya gittim bugün. Aile hekimim evime uzak işyerime çok yakın. Gitmişken kan vermek istedim. Üç hafta uzak olucam çünkü. Aradım sağlık ocağını gel kan ver dediler. Gittim doktoruma çok kısaca düşüğümü, negatif denemeleri, lekelenme yaşadığımı, gergin olduğumu özetledim, kan vermek istediğimi söyledim, git kese görününce gel dedi. İzin aldım, sonra gelmem zor olur şimdi versem olmaz mı dedim. Randevusuz gelmişsin diye bağırmaya başladı. Aradım gelmeden dedim, hamileler randevusuz gelebilir sen hamile değilsin gelemezsin, ben seni çağırmadım diye bi sürü bağırdı. Sonra ben de ona bağırmaya başladım, bayağı tartıştık. Hemen çıkıp aile hekimimi değiştirdim. Ama çok kötü oldum saatlerce ağlamam kesilmedi. Sabime ve cimere şikayet ettim. Böyle şeyler olabilir gibisinden otomatik cevap geldi. Zaten bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum, tüm günüm gerginlikle geçti. Allah korusun kötü bişey olursa yanına kar kaldı. İlk gebeliğimde de doktorum 10 haftalık kürtaj olmuştum bi kere bile aramamışlardı sağlık ocağından, sanki beklesem çağıracaktı, bi de o çağırmadan gitmişim diye bas bas bağırıyor.

Hamile değilsin demek ne demek neden öyle bir şey dedi? Acile gittiğinde kan vermedin mi?
Ayrıca gebelik şüphem var diye istediğin zaman sağlık ocağına gidip testlerini yaptırabilirsin. Kadın doğuma daha geç gidebilirsin. Keseyi beklemeye gerek yok ki.

Canım bir haftadır, iki günde bi artışı kontrol ediyorum, e nabızda 5 tane betahcg sonucum var. Kese görünmeden hamile değilmişim öyle diyor güya. Sinirliydi galiba tüm sinirini benden çıkarmaya kalktı, ben de cevabını verdim ama çok sinirlendim. Sabahtan beri sürekli gidip kanama var mı diye kontrol ediyorum. Çok korkuyorum bişey olacak diye

Maalesef sağlık sistemi çok kötü it iti ısırmaz derler ya öyle maalesef Dr larin şiddet görmesine kesinlikle karşıyım ama bazı doktorlar da gercekten hakediyorlar insanı cigirdan çıkarıyorlar sözüm meclisden dışarı gerçekten çok çok iyi olan doktorlarda var

Kalp atışı görmeden gebe saymıyorlar bizi maalesef. Allah bildiği gibi yapsın. Asla böyle davranmaya hakkı yok. Sağlık müdürlüğüne filan da mı gitseniz acaba ya
Haftasonu lekelenmem olunca çok korktum izin alıp geldim eve. Çıkmak istemiyorum bi süre. Telefonla da ulaşamadım, sağlık müdürlüğüne ulaşmak için yol arıyorum.

Anneme kanser teşhisi koyuldugu gun bir uzman sıranızı bekleyin aceleniz ne. Ben sizi kontrol etmeye mecbur degılım diğer doktorun hatırına bakıyorum dercesine azarlamış. Kanser hastası bir kadına bağırma sekline bakarmısınız.devlet bile değil bu özel. İnsanlık ölmüş..

Çoooook saçma bir şey yaşamışsın. Geçmiş olsun. Gergin olma lütfen.

Benim 7. Haftadan sonra sağlık ocağı deli gibi arıyordu ben hiç aramamistim sanriim 7. Haftadan sonra tutusuyorlar
Canım dediğim gibi ilk gebeliğimde 10. Haftama kadar aramamışlardı bile. İki ay önce bi arkadaşım kimyasal yaşadı 150 betahcg ile hemen aramış aile hekimi gelin kan verin diye. Belki de onu görünce gittim ben de kan vermeye. Hiççççççç tahmin etmedim böyle bişey yaşayacağımı, kibarca anlatabilirdi doktor nr demek istiyorsa. Niye bağırıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…