- 7 Nisan 2021
- 115
- 88
- 42
- Konu Sahibi iwannabehappy
Arkadaşlar merhaba. 5 haftalık hamileyim çok şükür. 1 düşük, 4 negatif tüp bebekten sonra hamileyim. Haliyle yüreğimiz ağzımızda zaten eşimle. Hafta sonu lekelenmem oldu acile gittik çok tedirgin oldum. Evde kalmak istiyorum bi süre. İşyerinden üç haftalık izin almaya gittim bugün. Aile hekimim evime uzak işyerime çok yakın. Gitmişken kan vermek istedim. Üç hafta uzak olucam çünkü. Aradım sağlık ocağını gel kan ver dediler. Gittim doktoruma çok kısaca düşüğümü, negatif denemeleri, lekelenme yaşadığımı, gergin olduğumu özetledim, kan vermek istediğimi söyledim, git kese görününce gel dedi. İzin aldım, sonra gelmem zor olur şimdi versem olmaz mı dedim. Randevusuz gelmişsin diye bağırmaya başladı. Aradım gelmeden dedim, hamileler randevusuz gelebilir sen hamile değilsin gelemezsin, ben seni çağırmadım diye bi sürü bağırdı. Sonra ben de ona bağırmaya başladım, bayağı tartıştık. Hemen çıkıp aile hekimimi değiştirdim. Ama çok kötü oldum saatlerce ağlamam kesilmedi. Sabime ve cimere şikayet ettim. Böyle şeyler olabilir gibisinden otomatik cevap geldi. Zaten bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum, tüm günüm gerginlikle geçti. Allah korusun kötü bişey olursa yanına kar kaldı. İlk gebeliğimde de doktorum 10 haftalık kürtaj olmuştum bi kere bile aramamışlardı sağlık ocağından, sanki beklesem çağıracaktı, bi de o çağırmadan gitmişim diye bas bas bağırıyor.