5 haftalik hamilelikde kasik agrilari

Leyla8881

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
9
3
1
36
Selam 5 haftalik hamileyim bu gun sag kasikda batma agrilari var cok endiweliyim diw gebelik ola bilirmi yarin doktora gidicem Inwallah iyi olur her wey

Rahim bebeğe yer açmak için genişlerken böyle sancılar olabiliyor

Ayy Allah korusun ama bu korkuları ben de epeyce yaşadım çok kasık ağrısı yaşadım özellikle de sağ diye hatırlıyorum. Buradan dış gebelik konularını okuyup aha kesin dış gebelik diye teşhis koyuyordum ilk muayeneye kadar.:) ama dr da demişti rahim genişliyor ağrı çok normal diye rahat ol tadını

Pamuğum merhaba, ben de kahverengi lekelenmeler oluyor, çok korkuyorum
Ben 1 haftadir progestan kullaniyorum sabah aksam lekelenmeler devam ediyo ama bende cift rahim var dr sag tarafta bebek varken sol taraf kendini regle hazirliyor 12 haftaya kadar devam eder dedi kalp atislarimiz baslamis cok sukur bebegin oldugu tarafta kanama alani yokmus sol taraftan lekelenme geliyor dedi sen kac haftaliksin ne zamandir devam ediyor drun ne diyor bu duruma

Ben 5+2 haftalığım, tam da geçen hafta bugün başladı ama asla çamaşırımı kirletmiyor. Peçeteye gelecek kadar çok çok açık renkte. Acile gittim bir kere, 5mm keseyi gördü, korkulacak bir şey değil dedi gönderdi. Bir de iğne yaptırdı kalçadan o kadar. Cuma günü asıl doktoruma görüneceğim

Bnmde pecetteye silince geliyo ilk 3 ay oluyormus bu tarz lekelenmeler ama insan ister istemez korkuyo ilk cocugunuzmu

Bnmde pecetteye silince geliyo ilk 3 ay oluyormus bu tarz lekelenmeler ama insan ister istemez korkuyo ilk cocugunuzmu
Evet balım ilk olacak Allahın izniyle. 3 senedir bekledik 5+3 olduk bugün ve 1 haftadır geliyor lekeler. Sen nasılsın ne durumdasın

Evet balım ilk olacak Allahın izniyle. 3 senedir bekledik 5+3 olduk bugün ve 1 haftadır geliyor lekeler. Sen nasılsın ne durumdasın
Bnm ikinci bebegim insallah sag salim gucagimiza aliriz aramizda bi hafta var benimde lekelerdevam ediyo iki defa progestan kullaniyorum bakalim ne zaman bitecek sen progestan kullaniyomusun

Bnm ikinci bebegim insallah sag salim gucagimiza aliriz aramizda bi hafta var benimde lekelerdevam ediyo iki defa progestan kullaniyorum bakalim ne zaman bitecek sen progestan kullaniyomusun
yok ben progestan kullanmıyorum, zaten henüz doktor randevusuna gitmedim
inşallah yarın gidicez Rabbim sağlıcakla kucağımıza alırız.

senin lekelenmelerin ne zamandır sürüyor, benim 7-8 gündür

yok ben progestan kullanmıyorum, zaten henüz doktor randevusuna gitmedim
inşallah yarın gidicez Rabbim sağlıcakla kucağımıza alırız.

senin lekelenmelerin ne zamandır sürüyor, benim 7-8 gündür
Dr muaynesinden sonra haber verirsin cnm inslllah hayirli haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…