• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık hamilelik

sorrybutnotsorry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
6
2
1
31
Merhabalar,

5 hafta 3 günlük hamileyim. Dün akşam eşimle ilişkiye girerken (ben üstteydim) biraz baskı hissettiğim için pozisyon değiştirelim dedik, o sırada kanamam oldu. Tuvalete koştum, taze kanamam olmuştu. Çok telaşlandık, acil kadın doğuma gittik. Kanamam bir seferlik oldu, tamamen kesildi, bir daha olmadı, ağrı vs. hissetmedim. Şu an gayet iyiyim. Doktor vajinal ultrason baktı. Keseyi gördü. Ancak kesenin şeklini normalde biz yuvarlak ve gergin isteriz, şu an bir şey söylemek için erken deyip bana progesteron yazdı. Cinsel ilişkiyi sorduğumda normalde böyle durumlarda biz 10-15 gün cinsel ilişkiye girilmesini istemeyiz dedi. Size ultrason fotoğrafını yüklüyorum. Siz de bakabilir misiniz? Kese şekli anormal mi?

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2025-03-05 111847.webp
    Ekran görüntüsü 2025-03-05 111847.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 48
Merhabalar,

5 hafta 3 günlük hamileyim. Dün akşam eşimle ilişkiye girerken (ben üstteydim) biraz baskı hissettiğim için pozisyon değiştirelim dedik, o sırada kanamam oldu. Tuvalete koştum, taze kanamam olmuştu. Çok telaşlandık, acil kadın doğuma gittik. Kanamam bir seferlik oldu, tamamen kesildi, bir daha olmadı, ağrı vs. hissetmedim. Şu an gayet iyiyim. Doktor vajinal ultrason baktı. Keseyi gördü. Ancak kesenin şeklini normalde biz yuvarlak ve gergin isteriz, şu an bir şey söylemek için erken deyip bana progesteron yazdı. Cinsel ilişkiyi sorduğumda normalde böyle durumlarda biz 10-15 gün cinsel ilişkiye girilmesini istemeyiz dedi. Size ultrason fotoğrafını yüklüyorum. Siz de bakabilir misiniz? Kese şekli anormal mi?
Kese biraz şekilsiz gibi duruyor bende aynı sorunu yaşadım doktorum bir hafta bekleyelim demişti sonradan düzelebiliyomuş kese şekli inşallah düzelir🥰🙏🏻

Cuma günü başka bir doktora gideceğim ücretsiz muayene hakkım var çünkü 10 gün dolmadan, birde o baksın bakalım. Sizin düzeldi mi sonradan?
Benim ne yazık ki düzelmedi kalp atışı da duyulamadı o yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım ama sizin belki düzelir bana doktorum sonrasında düzelebilir dedi bekletti kalp atışı duyarsanız korkmayın düzelir ilerde inşallah beta hcg değeriniz kaç şu anda

Benim ne yazık ki düzelmedi kalp atışı da duyulamadı o yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım ama sizin belki düzelir bana doktorum sonrasında düzelebilir dedi bekletti kalp atışı duyarsanız korkmayın düzelir ilerde inşallah beta hcg değeriniz kaç şu anda
Üzüldüm :( En son baktırdığımda 1100 dü, ayın 28 inde baktırdım en son. Sonrasında doktorlar hcg ye tekrar bakalım demedikleri için baktırmadım.

benimli 5+3te böyleydi. aynı değil mi ya? bana normal geldi..

bu arada bende de 6+2de cinsel ilişki somrası kanama olmustu. benim doktorum ilişkiyi yasaklamadı bile. 8+3te hafif sancım olunca bana düsük önleyici başlamıştı ne olur ne olmaz diye. bende sorun olmadı valla. canınızı sıkmayın, inşallah güzel olur her sey

Eklentiler

• IMG_2156.webp
    IMG_2156.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 21
Üzüldüm :( En son baktırdığımda 1100 dü, ayın 28 inde baktırdım en son. Sonrasında doktorlar hcg ye tekrar bakalım demedikleri için baktırmadım.
Benim 2000lerdeydi doktor bu hcgde kalp atışı duymamız gerekiyor dedi sizin daha düşükmüş o yüzden içinizi ferah tutun kese düzelebilen bişeymiş sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰♥️💐

Back