- 15 Temmuz 2019
- 4.366
- 6.796
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
5 tane iğne yazdı bugün oldum bir tanesini haftaya muayeneye çağırdı duruma bakalım dedi diğer iğneleri ona göre olucam. Yerleşme kanaması için miktarı çok fazla geldi o yüzden korkarak gittimYerleşme kanamasıdır korkmaya gerek progestonu kullanmaya devam et önce fitil şeklinde ilerleyen zamanlarda da oral olarak kullanmıştım ben
Merhaba canım benim de kanamam olmuştu. Hem öyle bir kırmızı ve birden aktı geldi ki normal regl gibiydi ben düşük olduğuna çok emin olarak gittim acile kese yerinde duruyordu. Yatış vereceklerdi ama tek farkı hastanede yatmak yoksa aynı ilaçları kullanacaktım eve gittim. Kendi doktoruma ulaştım progestan iğne kullanıyordum o kanamaya sebep olabiliyor dedi. Sakin ol dedi kesede sorun yok rahimi gevşek tuttuğumuz için kanama oluyor dedi. Yanlış hatırlamıyosam 1 hafta kadar sürdü kanamam. Sonra azalarak bitti. Korkuyla geçti ama geçti.. sakin kal bol su iç ağır iş yapma tutunmaya çalışıyor bebeğinKızlar 5 gündür pembe lekeyle başlayan kahverengiyle devam eden lekelenmem vardı. Doktora gitmiştim taze kan olursa sıkıntı demişti. Bugün regl kanaması gibi kanamam oldu iç çamaşırıma kadar yoğundu. Hemen doktora gittim kese duruyor ve büyümüş. Progestan iğne verdi ve günde 3 defa olmak üzere bir ilaç kullanıyorum düşük önlemek için. Böyle kanaması olan oldu mu? Hastaneye giderken kesin düşük bu dedim ama doktor ağrın var mı dedi yok dedim. Kanama alanı yok ama regl başındaki kan gibi dedi.
Teşekkür ederimMerhaba canım benim de kanamam olmuştu. Hem öyle bir kırmızı ve birden aktı geldi ki normal regl gibiydi ben düşük olduğuna çok emin olarak gittim acile kese yerinde duruyordu. Yatış vereceklerdi ama tek farkı hastanede yatmak yoksa aynı ilaçları kullanacaktım eve gittim. Kendi doktoruma ulaştım progestan iğne kullanıyordum o kanamaya sebep olabiliyor dedi. Sakin ol dedi kesede sorun yok rahimi gevşek tuttuğumuz için kanama oluyor dedi. Yanlış hatırlamıyosam 1 hafta kadar sürdü kanamam. Sonra azalarak bitti. Korkuyla geçti ama geçti.. sakin kal bol su iç ağır iş yapma tutunmaya çalışıyor bebeğin
Lütfen endişelenme sana muhtemelen progestan vermişlerdir, benim ki fitil kullanmayı beceremediğimden iğne olarak verdiler. Kanaman oldukça korkma sakin ol dozunu +1 arttır merak etme progestanın yan etkisi zarar verecek şekilde değil. Bir de düşüğün en belirgin özelliklerinden birisi de şiddetli ağrıTeşekkür ederimçok endişelendim işten nasıl çıktım gittim bilemedim. İnşallah biter benimki de okuduğum şeyler korkuttu sanırım baya evhamlandım
evet progestan iğne verdi bugün oldum içinde 5 doz vardı geri kalan 4ü için haftaya gel önce bakalım dedi ama her gün mü olmak gerekiyor acaba o iğneyi? Kanama da devam ediyor hafif ağrı var ama çok şiddetli değilLütfen endişelenme sana muhtemelen progestan vermişlerdir, benim ki fitil kullanmayı beceremediğimden iğne olarak verdiler. Kanaman oldukça korkma sakin ol dozunu +1 arttır merak etme progestanın yan etkisi zarar verecek şekilde değil. Bir de düşüğün en belirgin özelliklerinden birisi de şiddetli ağrı
Bana da o 5li iğneden vermişti ilk zamanlar hergün yaptırdım sonra haftada 3e düşürdü. Sonra hoca garanticiydi benim 15. Haftaya kadar devam dedi. Artık popomda iğne yapacak yer kalmadı bacaklara geçtiler yürüyemez hale geldim kendim haftada 1e düşürdüm kanamam vs yoktu. Sonra takipli doktorum bırakabilirsin dedi bıraktımevet progestan iğne verdi bugün oldum içinde 5 doz vardı geri kalan 4ü için haftaya gel önce bakalım dedi ama her gün mü olmak gerekiyor acaba o iğneyi? Kanama da devam ediyor hafif ağrı var ama çok şiddetli değil
Haftaya gittiğimde ne diyecek bakalım kanama sanki reglin 5. Günündeymişim gibi az az geliyorBana da o 5li iğneden vermişti ilk zamanlar hergün yaptırdım sonra haftada 3e düşürdü. Sonra hoca garanticiydi benim 15. Haftaya kadar devam dedi. Artık popomda iğne yapacak yer kalmadı bacaklara geçtiler yürüyemez hale geldim kendim haftada 1e düşürdüm kanamam vs yoktu. Sonra takipli doktorum bırakabilirsin dedi bıraktım
Demek ki azalıyor canım sonra lekelenme gibi vs olur biter giderHaftaya gittiğimde ne diyecek bakalım kanama sanki reglin 5. Günündeymişim gibi az az geliyor
Evet canım bugün kahverengi ve baya azalmış dün korkuttu beni bebişDemek ki azalıyor canım sonra lekelenme gibi vs olur biter giderhiç korkup kendini ve bebeği zorlama kese sağlam sorun yok
Evet Korkutuyo sıpaEvet canım bugün kahverengi ve baya azalmış dün korkuttu beni bebiş
Teşekkür ederim canım her şey içinEvet Korkutuyo sıpasen yine de progestanı hemen kesme bir sonra ki muayeneye kadar kullan tedbir olsun diye bir süre daha kullan bebişe de selam söyle uslu uslu dursun sımsıkı tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?