5 haftalık gebelikte kese göründü fakat beta düşüp yükseliyor.

o 5005 bozmus sankı dıgerlerı daha uygun ama ıkı kat artmamış. kese ıcınde küçük bir yuvarlak var mıydı kesenın fotgrafı varsa atarsan ıyı olur
kesenin içi boş görünüyor 8mm haftasına göre boyutu da küçük sanırım ama doktora sorduğumda küçük demedi 1 hafta içindeki gelişimi önemli dedi belki de stres yaptırmamak için öyle dedi bilmiyorum. 5+2 den bu ultrason

Eklentiler

• IMG_9211.jpg
    IMG_9211.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 47
doktorum şu an betanın artışa geçmesinin bir gelişimin olduğunu göstergesi diyor. cuma günü tekrar betaya bakacak. düşüyorsa kürtaj randevusu verecek cuma günü ama tekrar artarsa sanırım biraz daha beklicez. bugün kürtaj için randevu verecekti fakat böyle olunca progestrona devam et gözlemleyelim betayı ve kese boyutunu dedi.
İkiz gebeliklerde genelde böyle dalgalanma olduğunu duymuştum inşallah sağlıklıdır canım 🙏🏼

kesenin içi boş görünüyor 8mm haftasına göre boyutu da küçük sanırım ama doktora sorduğumda küçük demedi 1 hafta içindeki gelişimi önemli dedi belki de stres yaptırmamak için öyle dedi bilmiyorum. 5+2 den bu ultrason
kese gayet saglıklı görunuyor ama

Kan verdiniz mi tekrar ???

Cuma günü verdim beta 7000lerde çıktı fakat kese boyutu aynıydı gelişimini durdurmuş o yüzden kürtaj oldum.

X