5 haftalık gebelikte kese göründü fakat beta düşüp yükseliyor.

Bebiş sağlıklı bir şekilde tutundukca yükseliyor hcg.. bu dönemde her 2 günde bir iki katına çıkmalı . Sabit olması ya da dalgalanmalar olması pek iyi değil diye biliyorum . Kese oluşsa bile boş olup olmadığını & kalp atışı için dolu dolu 6 haftaya kadar beklemenizi tavsiye ederim . Aşırı evham yapmadan , çok da umutlanmadan 1 haftacık sabırla bekleuij Benim de 1 kimyasal gebeliğim olmuştu sonrasında üzülmüştüm baya o yüzden olumlu olumsuz fazla düşünüp kendimizi kaptırmadan beklemek lazım dış gebelik old düşünmüyorum onda değer baya baya artıyormuş hem zaten doğru yerde keseniz görünmüş .. 1 hafta 10 gün daha bekleyip adet olmazsanız doktora gidin ultrasonla görünür

Doğru yerde görememiş olabilir. Boş gebelikte değerde düşme olmuyo benim bildiğim.
rahim içinde keseyi gördük rahim kalınlanmış baya. 8 mm kese ölçtü ultrason fotoğrafını verdi, dış gebelik olmadığını söyledi doktor ama rahim içinde olunca da dış gebelik şüphesi devam ediyor mu bilmiyorum açıkçası

rahim içinde keseyi gördük rahim kalınlanmış baya. 8 mm kese ölçtü ultrason fotoğrafını verdi, dış gebelik olmadığını söyledi doktor ama rahim içinde olunca da dış gebelik şüphesi devam ediyor mu bilmiyorum açıkçası
Değer düşüp yükselirse genelde dış gebelik olur. Belki ikiz gebelik bi kese de dışs
a yerleşti değeri o Oynatıyo olabilir. 8mm çok küçük tam yerini anlayamadı belki de. Bi de kan hep aynı yerde mi alındı o da farkeder

kanı hep aynı yerde mı verdınız

Bebiş sağlıklı bir şekilde tutundukca yükseliyor hcg.. bu dönemde her 2 günde bir iki katına çıkmalı . Sabit olması ya da dalgalanmalar olması pek iyi değil diye biliyorum . Kese oluşsa bile boş olup olmadığını & kalp atışı için dolu dolu 6 haftaya kadar beklemenizi tavsiye ederim . Aşırı evham yapmadan , çok da umutlanmadan 1 haftacık sabırla bekleuij Benim de 1 kimyasal gebeliğim olmuştu sonrasında üzülmüştüm baya o yüzden olumlu olumsuz fazla düşünüp kendimizi kaptırmadan beklemek lazım dış gebelik old düşünmüyorum onda değer baya baya artıyormuş hem zaten doğru yerde keseniz görünmüş .. 1 hafta 10 gün daha bekleyip adet olmazsanız doktora gidin ultrasonla görünür
evet eğer cuma günü beta tekrar artarsa 1 hafta daha beklemekte fayda var dediğiniz gibi 6 haftaya kadar. artmazsa da zaten düşük olur sanırım. beklemek biraz sancılı oluyor ama stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince. çok teşekkürler

kan aradaki 16 temmuzdaki 5005 olan farklı yerde yapıldı, diğerlerinin hepsi aynı yerde
o 5005 bozmus sankı dıgerlerı daha uygun ama ıkı kat artmamış. kese ıcınde küçük bir yuvarlak var mıydı kesenın fotgrafı varsa atarsan ıyı olur

Bazen Lab farkı olabiliyormuş. Aynı yerin sonuçlarını baz almanı tavsiye ederim . Cuma günü 8000 lere çıkmışsa yolunda demektir ama bildiğim kadarıyla 6000 sonrası kese görünüyor direkt doktora da gidebilirsin cuma cumartesi

Doktorunuz ne diyor? Evet düşüş var ama kese göründüyse başka bir terslik var gibi görünüyor
doktorum şu an betanın artışa geçmesinin bir gelişimin olduğunu göstergesi diyor. cuma günü tekrar betaya bakacak. düşüyorsa kürtaj randevusu verecek cuma günü ama tekrar artarsa sanırım biraz daha beklicez. bugün kürtaj için randevu verecekti fakat böyle olunca progestrona devam et gözlemleyelim betayı ve kese boyutunu dedi.

X