Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese görmüş amaDış gebeliktir düşüp yükselme varsa.
Doğru yerde görememiş olabilir. Boş gebelikte değerde düşme olmuyo benim bildiğim.Kese görmüş ama
Evet konu sahibi eksik bilgi vermiş, olabilir dediğiniz gibiDoğru yerde görememiş olabilir. Boş gebelikte değerde düşme olmuyo benim bildiğim.
rahim içinde keseyi gördük rahim kalınlanmış baya. 8 mm kese ölçtü ultrason fotoğrafını verdi, dış gebelik olmadığını söyledi doktor ama rahim içinde olunca da dış gebelik şüphesi devam ediyor mu bilmiyorum açıkçasıDoğru yerde görememiş olabilir. Boş gebelikte değerde düşme olmuyo benim bildiğim.
betaBeta değerleri kaç?
Doktorunuz ne diyor? Evet düşüş var ama kese göründüyse başka bir terslik var gibi görünüyorbeta
16 temmuz 822
22 temmuz 5005
23 temmuz 3500
24 temmuz 4800
Değer düşüp yükselirse genelde dış gebelik olur. Belki ikiz gebelik bi kese de dışsrahim içinde keseyi gördük rahim kalınlanmış baya. 8 mm kese ölçtü ultrason fotoğrafını verdi, dış gebelik olmadığını söyledi doktor ama rahim içinde olunca da dış gebelik şüphesi devam ediyor mu bilmiyorum açıkçası
kanı hep aynı yerde mı verdınızrahim içinde keseyi gördük rahim kalınlanmış baya. 8 mm kese ölçtü ultrason fotoğrafını verdi, dış gebelik olmadığını söyledi doktor ama rahim içinde olunca da dış gebelik şüphesi devam ediyor mu bilmiyorum açıkçası
kan aradaki 16 temmuzdaki 5005 olan farklı yerde yapıldı, diğerlerinin hepsi aynı yerdeAynı yerde mi yapıldı testler ?
evet eğer cuma günü beta tekrar artarsa 1 hafta daha beklemekte fayda var dediğiniz gibi 6 haftaya kadar. artmazsa da zaten düşük olur sanırım. beklemek biraz sancılı oluyor ama stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince. çok teşekkürlerBebiş sağlıklı bir şekilde tutundukca yükseliyor hcg.. bu dönemde her 2 günde bir iki katına çıkmalı . Sabit olması ya da dalgalanmalar olması pek iyi değil diye biliyorum . Kese oluşsa bile boş olup olmadığını & kalp atışı için dolu dolu 6 haftaya kadar beklemenizi tavsiye ederim . Aşırı evham yapmadan , çok da umutlanmadan 1 haftacık sabırla bekleuij Benim de 1 kimyasal gebeliğim olmuştu sonrasında üzülmüştüm baya o yüzden olumlu olumsuz fazla düşünüp kendimizi kaptırmadan beklemek lazım dış gebelik old düşünmüyorum onda değer baya baya artıyormuş hem zaten doğru yerde keseniz görünmüş .. 1 hafta 10 gün daha bekleyip adet olmazsanız doktora gidin ultrasonla görünür
o 5005 bozmus sankı dıgerlerı daha uygun ama ıkı kat artmamış. kese ıcınde küçük bir yuvarlak var mıydı kesenın fotgrafı varsa atarsan ıyı olurkan aradaki 16 temmuzdaki 5005 olan farklı yerde yapıldı, diğerlerinin hepsi aynı yerde
Bence 5005 yanlış olabilirkan aradaki 16 temmuzdaki 5005 olan farklı yerde yapıldı, diğerlerinin hepsi aynı yerde
doktorum şu an betanın artışa geçmesinin bir gelişimin olduğunu göstergesi diyor. cuma günü tekrar betaya bakacak. düşüyorsa kürtaj randevusu verecek cuma günü ama tekrar artarsa sanırım biraz daha beklicez. bugün kürtaj için randevu verecekti fakat böyle olunca progestrona devam et gözlemleyelim betayı ve kese boyutunu dedi.Doktorunuz ne diyor? Evet düşüş var ama kese göründüyse başka bir terslik var gibi görünüyor