- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
Bn de ankaraliyim ailem macunkoy Batıkent o tarafta sen de Ankaralı msn.git canım inşallah onlar verir ilaç ama zaten durmuş insallh başlamaz artikEvet cnm bnmde ilk gebelik. Bende 25 yasindayim ve ankarada oturuyorum sagol cnm bende anasaliga bi gideyim kahverengi akintim vardi oda suan durdu gibi ve bulantilarim basladi bugun
Biz aslen güdüllüyüz Beypazarına çok yakinIns cnm valla bende dogma buyume ankaraliyim bende akderede oturuyorummm
Mrb canim evet dogru demis doktorun.benim de 13 mm iken bebek yoktu.1 hafta sonra gittigimde kese yaklasik 22 mm iken di sanirin bebek 2 mm olarak yani minicik yeni olusmus olarak gözüktü.telas yapma gozukmemesi normalSelam kızlar Benim de ilk bebeğim doğal yollarla değil tedaviyle hamile kaldım adetim geçtikten 1hafta sonra kan testinde pozitif çıktı daha sonra doktoruma gittim ilk kesemi gördüm ama. Dün gittiğimde keseyi gördüğünü fakat. Bebek göremediğini söyleyip beni telaşlandırdı onun hesaplarına göre 7haftalık hamileyim benim hesaplarıma göre 5 bugün farklı bir doktora gittim bu doktor ise hiç bir aksi durum olmadığını 5 haftalık hamile olduğunu kesemin de 11 mm olduğunu söyledi 20mm olmadan kese Bebek görünmeZ dedi rahatladım şükür
Selam kızlar Benim de ilk bebeğim doğal yollarla değil tedaviyle hamile kaldım adetim geçtikten 1hafta sonra kan testinde pozitif çıktı daha sonra doktoruma gittim ilk kesemi gördüm ama. Dün gittiğimde keseyi gördüğünü fakat. Bebek göremediğini söyleyip beni telaşlandırdı onun hesaplarına göre 7haftalık hamileyim benim hesaplarıma göre 5 bugün farklı bir doktora gittim bu doktor ise hiç bir aksi durum olmadığını 5 haftalık hamile olduğunu kesemin de 11 mm olduğunu söyledi 20mm olmadan kese Bebek görünmeZ dedi rahatladım şükür
7+3 gunluk hamilesin kese gorundu ise bekle bebekde gorunur gec dollenmede oluyor genelde ne zaman dr muyanen simdi..En 12 Eylül'de regli oldum arkadaşım 24eylül de çatlatma iğnesi vuruldum 26-27 ilişki dedi doktor bunun sonucunda gebe kaldım
Selam kızlar Benim de ilk bebeğim doğal yollarla değil tedaviyle hamile kaldım adetim geçtikten 1hafta sonra kan testinde pozitif çıktı daha sonra doktoruma gittim ilk kesemi gördüm ama. Dün gittiğimde keseyi gördüğünü fakat. Bebek göremediğini söyleyip beni telaşlandırdı onun hesaplarına göre 7haftalık hamileyim benim hesaplarıma göre 5 bugün farklı bir doktora gittim bu doktor ise hiç bir aksi durum olmadığını 5 haftalık hamile olduğunu kesemin de 11 mm olduğunu söyledi 20mm olmadan kese Bebek görünmeZ dedi rahatladım şükür
Cnm gebeligin devam ettim acaba bnde aynı durumdayım suanKizlar ben de 5+4 gunluk hamileyim.bugun kontrolde kesem 5.5mm,bhcg ise 1926 cikti.sanirim geriden geliyor( 4gun sonr tekrar gidecegim hastaneye,bakalim buyumus olacak mi bebegim..
Sizin boyutlar ne durumda?
Normal canım benim 0.69 mm çıkmıştı çok moralim bozulmuştu her gebelik farklı oluyor MâşâAllah gelişti sonradan normale döndü. Daha önceden bi kaybım olmuştu onda kese çok büyüktü normaldi yani ama devam etmedi. Kese boyutu çokta önemli değil. Sağlıklı bir gebelik diliyorum İnşâAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba son adet tarihim 2 aralık benim. Bugün doktora gittim. Vajinal ultraaonla keseyi gördü doktorum. 9,3 mm.
Bebeği göremedik. Önümüzdeki hafta tekrar gidicem.
6 ay önce bi boş gebelik geçirip kürtaj olmuştum. Bu 2. Gebeliğim. Gerginim biraz
Acaba kese boyutu küçük mü ki?
Beta hcg değerim de 2 ocakta 2600 çıkmıştı.
Hem heyecanlıyım hem korkuyorum. Benim gibi kese boyutuyla sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlar var mı yazar mısınız?
Aradn yıllar geçmiş ama benim dün aynı şeyi söyledi. Gebelik kesesi 2mm ve Beta değerim 1234.55 çıktı. Doktor gebeliğin gelişimi ilerlemiyor dedi bana aynı sizin gibiyim hastahane başıma yıkıldı. Sizin gelişme durumu nasıl oldu.6 haftalık hamileyim, dün kontrole gittiğimde doktor "işlerin yoluda gitmediğini, gebelik kesesinin olması gerekenden küçük" olduğunu söyledi. Dünya başıma yıkıldı, kendimi çok kötü hissediyorum. Doktor "1 hafta sonra kontrole gel" dedi ama ben 1 günü bile geçiremedim. Ultrasonda yazan değere göre GS 8,42mm. Lütfen aranızda benzer bir durumla karşılaşıp sonra herşey normal devam eden birileri varsa paylaşsın benimle. İnanın içimi rahatlatmaya çok ihtiyacım var. Sürekli dua edip sabır istiyorum ama ağlama nöbetlerimi önleyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?