5 haftalık gebelikte gebelik kesesi kaç mm olmalı

Evet cnm bnmde ilk gebelik. Bende 25 yasindayim ve ankarada oturuyorum sagol cnm bende anasaliga bi gideyim kahverengi akintim vardi oda suan durdu gibi ve bulantilarim basladi bugun
Bn de ankaraliyim ailem macunkoy Batıkent o tarafta sen de Ankaralı msn.git canım inşallah onlar verir ilaç ama zaten durmuş insallh başlamaz artik

Benimde ilk 2 gebeligim kürtaj la sonlandirildi kalp atışı durduğu için. ..suan yine 5+3 hamileyim keseyi gördük 8 mm normalmi? ??yazılanları okuyunca benimki baya küçük geldi endiselendim (*(

Selam kızlar Benim de ilk bebeğim doğal yollarla değil tedaviyle hamile kaldım adetim geçtikten 1hafta sonra kan testinde pozitif çıktı daha sonra doktoruma gittim ilk kesemi gördüm ama. Dün gittiğimde keseyi gördüğünü fakat. Bebek göremediğini söyleyip beni telaşlandırdı onun hesaplarına göre 7haftalık hamileyim benim hesaplarıma göre 5 bugün farklı bir doktora gittim bu doktor ise hiç bir aksi durum olmadığını 5 haftalık hamile olduğunu kesemin de 11 mm olduğunu söyledi 20mm olmadan kese Bebek görünmeZ dedi rahatladım şükür

Mrb canim evet dogru demis doktorun.benim de 13 mm iken bebek yoktu.1 hafta sonra gittigimde kese yaklasik 22 mm iken di sanirin bebek 2 mm olarak yani minicik yeni olusmus olarak gözüktü.telas yapma gozukmemesi normalbazi doktorlari anlamak zor...hayirli olsun bebisin

En son regl tarihin kaciydi arkadasim..

En 12 Eylül'de regli oldum arkadaşım 24eylül de çatlatma iğnesi vuruldum 26-27 ilişki dedi doktor bunun sonucunda gebe kaldım

En 12 Eylül'de regli oldum arkadaşım 24eylül de çatlatma iğnesi vuruldum 26-27 ilişki dedi doktor bunun sonucunda gebe kaldım
7+3 gunluk hamilesin kese gorundu ise bekle bebekde gorunur gec dollenmede oluyor genelde ne zaman dr muyanen simdi..

Mrb cnstmsn
Suan seninle neredeyse aynı durumu yaşıyorum. Bende catlatma ignesi ile gebe kaldım ama benim kese boyutum 4-5 mm. adet tarihime göre 7 haftalik oldum ultrasonda 4+2 dendi dün bana. bir hafta daha bekleyeceğiz kese buyumezse kürtaj olacak. hiç bir ağrım kanama falan da yok. Rabbim hakkımizda hayirlisini nasip etsin beklemekten dua etmekten başka caremiz yok.

merhaba arkadaşlar. 6+5 haftalık hamileyim. bugün doktora gittim. ultrasonda gebelik kesem 10 mm göründü. doktor küçük biraz dedi. gelişimini bekleyelim dedi. ben oldukça endişeli ve üzgünüm. sizce normal mi boyutu ?

doktor bana 4,5 haftalık gebesin dedi ve ultrasonda gördü ve 5mm yazıyordu.kızlar her sabah cok az leke geliyor ve progestan basladık dua edin saglıklı hayırlı bi evlat olsun inşaALLAH.Allah bütün isteyenlere hayırlı ve saglıklısını versin (amin ecmain)

Kizlar ben de 5+4 gunluk hamileyim.bugun kontrolde kesem 5.5mm,bhcg ise 1926 cikti.sanirim geriden geliyor( 4gun sonr tekrar gidecegim hastaneye,bakalim buyumus olacak mi bebegim..
Sizin boyutlar ne durumda?
Cnm gebeligin devam ettim acaba bnde aynı durumdayım suan

Merhaba son adet tarihim 2 aralık benim. Bugün doktora gittim. Vajinal ultraaonla keseyi gördü doktorum. 9,3 mm.
Bebeği göremedik. Önümüzdeki hafta tekrar gidicem.
6 ay önce bi boş gebelik geçirip kürtaj olmuştum. Bu 2. Gebeliğim. Gerginim biraz
Acaba kese boyutu küçük mü ki?
Beta hcg değerim de 2 ocakta 2600 çıkmıştı.
Hem heyecanlıyım hem korkuyorum. Benim gibi kese boyutuyla sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlar var mı yazar mısınız?

Normal canım benim 0.69 mm çıkmıştı çok moralim bozulmuştu her gebelik farklı oluyor MâşâAllah gelişti sonradan normale döndü. Daha önceden bi kaybım olmuştu onda kese çok büyüktü normaldi yani ama devam etmedi. Kese boyutu çokta önemli değil. Sağlıklı bir gebelik diliyorum İnşâAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar son durumlarınız ne? Benimde 5+5 te kesem 9 mm doktor kucuk oldugunu ve sorunlu olabilceğini söyledi. Kendiliğinden düşer düşmezse dört gün sonra muayeneye gel dedi. Durumu benim gibi olan var mı?

Aradn yıllar geçmiş ama benim dün aynı şeyi söyledi. Gebelik kesesi 2mm ve Beta değerim 1234.55 çıktı. Doktor gebeliğin gelişimi ilerlemiyor dedi bana aynı sizin gibiyim hastahane başıma yıkıldı. Sizin gelişme durumu nasıl oldu.

Bugün bende gittim yolk kesesi normalden büyük gebelik sonlanabılır dedi.yarın başka Dr gidicem inşallah öle bsy yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…