5 haftalık gebelikte gebelik kesesi kaç mm olmalı

Canim o yukarda yazan şeyde bnm de 11 cm yaziyo o başka bsy herhlde rahimle ilgili olabilir.bn de acibadem bursada tüp bebek yaptrmistim Şahin beye.bursada mi oturuyorsun bebisim hayirli olsn bu arada
evet bursadayım bende sahın beye tup oldum :) sızınde bebıs hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı ınsallah..

Kizlarrr adet tarihime gore 5+1gunluk hamileyim hcg 6137 fakat kesem gorunmedi normalmi
Cnm bnm de o dönemlerde devlete gtmstim hcg 7000di göremedim dedi hemen ozele gttm o bakar bakmaz gördü bska doktora da git bnce yarin.dış gebelik olmadığını hemen öğren

Kizlarr vajinal ultrasonla 10mm gs ve 3.3mm yolk tespit edildi alttan muayene oldugu icon biraz tedirginim cunku dusuk riski oluyormuS ins hersey yolunda gider

Kizlarr vajinal ultrasonla 10mm gs ve 3.3mm yolk tespit edildi alttan muayene oldugu icon biraz tedirginim cunku dusuk riski oluyormuS ins hersey yolunda gider
Bn de miyom olduğu için ben hep vajinal oluyrm kontrol canım bsy olmz.nette de yaziuo bir zararı yok diye.bnm de 5+3te 12 mm di kesem.inşallah sağlıkla devam eder

Hicbirsey vermediler eve yolladilar beni
Canim benm kanamam olmadığı halde ben progestan kullanyrm düşük olmasın diye.sen de kullansan iyi olur.önemsiz bi kanama olabilir telaş yapma çoğu kişide oluyor ama sağlık ocağı fln da yazıyor progestan.pazartsi kadın doğuma gidebilirsen iyi olur bnce.ama telaş yapma kanama kırmızıya donmedikten snra doktorlar normal diyor

Bilmyrm ki canm bnm ilk gebelik çok fazla bilgim yok ama gidebilirsen yarın özel kadın doğuma gt iğne ilaç bsy verirler bnce.

Cnm ya senin kullandığın pregestoron ilacının ismi ne gittiigim hiç bi doktor onemdemedii sen ne kullanıyorsun
İlacın adı progestan canım. Hala devam ediyor mu kanaman.bn de seni merak ediyrdm. Kanaman btti diye mi onemsenediler acaba.sağlık ocağı yazdı en son bana canım orayı da bi dene

Benim miyomlarım var rahim içinde. Kanamam olmadığı halde bn ogrendgm den beri kullanyrm sen de kullansan kanaman dururdu belki.hangi sehrdesn canm kac yaşindasın. Bn bursadayım 28 yaşındayım bnm ilk gebelik.senin de mi ilk

Evet cnm bnmde ilk gebelik. Bende 25 yasindayim ve ankarada oturuyorum sagol cnm bende anasaliga bi gideyim kahverengi akintim vardi oda suan durdu gibi ve bulantilarim basladi bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…