• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık gebelik

ozlemgfb1907

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
11
2
1
38
Merhaba buraya yazacaklarım lütfen kimse beni yargılaması Allah bağışlarsa 3 tane evladım var. Bizimkisi akraba evliliği olduğu için her birinde bir sıkıntı çıktı maalesef ki ama hiçbir gün isyan etmedi hep hamdolsun dedim. Büyük oğlum da böbrek o çok şükür atlattı kızım da kalp en küçüğünde de biyotiğin biraz rahatsızlığı çıktı maalesef ki spiral takmıyorlar kanımdan dolayı ve ben geçen hafta adetim geciktiği için hastaneye gittim beni alttan muayene etti doktor bir şeyin yok dedi normal idrar tahlillerine bakalım herhangi bir sıkıntın var mı enfeksiyon falan sonra benim içim rahat etmedi testi aldı ve hamile olduğumu öğrendim lütfen kimseye yanlış anlamasın burada o kadar çocuk sahibi olmak isteyen insan var ki rabbim onların yar ve yardımcısı olsun ama ben her ay hastaneler değil dua ediyorum Rabbim tabii ki de hakkında hayırlısını versin ama şu an çocuklarımın hastalıkları ile ilgilenmek zorundayım size sormak istediğim doktor beni alttan muayene ettiği zaman bir şey söylemedi 5 haftalık gittiğimde kese oluştuğunu ama içinde bebek olmadığını söyledi çok saçma gelecek belki sizleri ama boş gebelik olsun diye umut ediyorum sizlerin başına böyle bir şekilde gelen var mı acaba normalde alttan da görünmesi gerekiyordu ve 5 haftalıkken Ben çocuklarımın kalp atışını bile duymuştum

Back