5 haftalık gebelik kese var bebek gözükmüyor

haticekcy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
8
0
1
23
Merhabalar
Ben 5 haftalık gebeyim.Bugün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü ama bebeği göremedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi.Ayrıca kahverengi akıntım da var.Korkuyorum bu durumu yaşayan var mı acaba

Merhabalar
Ben 5 haftalık gebeyim.Bugün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü ama bebeği göremedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi.Ayrıca kahverengi akıntım da var.Korkuyorum bu durumu yaşayan var mı acaba
Lekelenmeni söyledin mi canım ilaç verdi mi Doktorum onun için. Dikkat et kahverengi lekenlenme kanamaya dönebilir. Öyle olursa da panik olma. Çoğumuz yasadık onu. İlaçla iğneyle geçiyor
Peki akıntı normal mi sizce

Merhabalar
Korkma ablamda da aynısı oldu yani kese var bebek tam gözükmedi çünkü çok küçük haftaya git kesinlikle

Merhabalar
Daha küçük o yüzden görülmemiştir ben 5 haftalıkken kese de görünmemisti bir hafta sonra gittiğimde görmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…