• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık ama kese görunmedı acil ‼️

llnur55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
40
12
3
20
Merhaba ❤️ ben 2 Ocak test yaptırım zaman ogrendım ☺️ cıft cızgı bır gün sonra 52 ydı betam hamılesınız dedıler ıkı gün sonra kaset teste yaptım 2 ocakta çıkmayan kaset o zaman belırgın cıktı , ,bugun doktora gittim bugun adet tarıhıme göre beş haftalıktı tam , doktor kese görünmüyor dedı ama morelım çok bozuldu acaba hamıle degıl mıyım falan bıle dedım ıkı gündür kasık agrım daha da acımaya başladı en son adet tarıhımın bası 6 aralıktı böyle bırsey basına gelen varmı ? Erken mıydı geç dollenme fıkrı olan varmı bır hafta daha beklemeyı düşünüyorum sımdıden teşekkür ederım ☺️🌸

Kız beta bir hafta önce mı 52ydi de hemen gittin görünmez tabii bozulmasın moralin, bebeği yapıp gitmişsin 🤣 ne zaman gel dedi kontrole sen aile hekimine beta baktir 3000 uzerine çıkınca git kese hafifte olsa görünür ha daha fazla beklesen daha iyi olur belki bebisi de görürsün inşallah, benim 5 haftalık ultrason fotom var hicbirsey yok kese mese gorunmuyor 😊

Kız beta bir hafta önce mı 52ydi de hemen gittin görünmez tabii bozulmasın moralin, bebeği yapıp gitmişsin 🤣 ne zaman gel dedi kontrole sen aile hekimine beta baktir 3000 uzerine çıkınca git kese hafifte olsa görünür ha daha fazla beklesen daha iyi olur belki bebisi de görürsün inşallah, benim 5 haftalık ultrason fotom var hicbirsey yok kese mese gorunmuyor 😊
O zaman ben bir hafta daha beklım , bana ılac yazmış bır tane onu alıcam ıste bu aksam size ilac verdılermı

O zaman ben bir hafta daha beklım , bana ılac yazmış bır tane onu alıcam ıste bu aksam size ilac verdılermı
Destur bismillah😂😂😂 dur daha çocuk anca kendine yer yaptı 😂😂
çok heyecan yaptım 🥺🥺

Folik asit kullandım Multivitamn kullandım senin başlangıç muhtemelen folik asittir, başla kullan güzelce, biraz bekle sonra gidersin kontrole daha vakti var

Back