Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanaması az az gelir belkide ama yinede ne olursa olsun doktora gitmekte fayda varKızlar 5. Haftamdayım kese görünmüştü ve kahverengi lekelenmeler geliyo bugün azar azar bu normal mi
Gittim düşük tehliken var dedi iğne ve postergo ilaç yazdı adet olucakmısım gibi kramplarımda oluyo çok tedirginim anlamadımYerleşme kanaması az az gelir belkide ama yinede ne olursa olsun doktora gitmekte fayda var
İlaç ları kullan kalkma hiç dınlen lavoba dışında ayağa kalkmma Rabbim hayırı haberler versinGittim düşük tehliken var dedi iğne ve postergo ilaç yazdı adet olucakmısım gibi kramplarımda oluyo çok tedirginim anlamadım
C ceylo55 merhaba, ne durumdasınız acaba sonucunuz ne oldu? Benimde 5 hafta lekelenmelerim başladı 6 haftaya girmek üzereyim doktorum kese büyüyor ama düşük riskin de var dedi.Gittim düşük tehliken var dedi iğne ve postergo ilaç yazdı adet olucakmısım gibi kramplarımda oluyo çok tedirginim anlamadım
Merhaba durumum iyi kanamam yani lekelenmem kesildi gibi az az akıntılarım oluyo ama fitile 3 ay devam edicez düşük tehliken devam edebilir kesmicez dedi doktor çok geçmiş olsun bende 6hafta 4 oldum
Çok geçmiş olsun lekelenmeleriniz kaç gün sürdü? Kahverengi açık renk şeklinde miydi sizde yoksa kanama oldu mu? Ben ayakta durdukça geliyor lekeler o yüzden uzanmayı düşünüyorum şu 2-3 gün. Pztesi de iğne vurdurcam inş iğneden sonra azalır.Merhaba durumum iyi kanamam yani lekelenmem kesildi gibi az az akıntılarım oluyo ama fitile 3 ay devam edicez düşük tehliken devam edebilir kesmicez dedi doktor çok geçmiş olsun bende 6hafta 4 oldum
Doğru söylüyorsunuz kimisinde üzün süreli oluyormuş o lekelenmeler biz embriyoyu kesede görsek bide kalp atışını duysam biraz rahatlicam hayırlısıylaBen 3.5 aylık olana kadar sürekli kahverengi lekelenme yaşadım, doktorum birşey olmaz kesede kanama alanı yok etrafında bir yerde olabilir o kan yavaş yavaş geldiği için dışarı çıkana kadar rengi kahverengiye dönüyor önemli değil aktif kırmızı renk olmadığı sürece korkma demişti çok şükür 2 yaşıni doldurmak üzere sorunsuz geçti gitti.
Görürsün inşallah, bizim tüp bebek lekelenmeler transferin 3. Günü başlamisti, acaba tuttu mu sonra kese oluştu mu, ardından kalp atışını duyar miyim derken doğumu sorunsuz atlatma telaşı bu sefer de gaz sancıları biter mi ne zaman uyur artık ek gıdaya geçiyor ne yediricem ne zaman emeklicek ne zaman yuruyecek ne zaman koşacak ne zaman konuşacak falan filan derken bekleyişler hiiic bitmiyorDoğru söylüyorsunuz kimisinde üzün süreli oluyormuş o lekelenmeler biz embriyoyu kesede görsek bide kalp atışını duysam biraz rahatlicam hayırlısıyla
Çok geçmiş olsun lekelenmeleriniz kaç gün sürdü? Kahverengi açık renk şeklinde miydi sizde yoksa kanama oldu mu? Ben ayakta durdukça geliyor lekeler o yüzden uzanmayı düşünüyorum şu 2-3 gün. Pztesi de iğne vurdurcam inş iğneden sonra azalır.
Amin inşallah teşekkür ederim5 gün sürdü kahve rengiydi sonra 4 gün sonra 2 gün açık kahve şeklinde geldi kanama olmadı yani kırmızı yada pembemsi görmedim bana iğne vermedi fitili kullanıyorum progestromun kırımızı renkte gelseydi iğne başlayacaktık ayakta durunca benimde geliyodu bol bol dinlen yat yemekten yemeğe kalk kanamam kesilse bile 3 ay fitile devam dedi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin zor süreçler ya gerçekten